2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
gözün aydin canim Allah gönlüne gore verdi insallah kucagina almak ta nasip olur. tahmin mi etti net mi söyledi. ayniyiz seninle benim kini tahmin etti sadece
Oğlan dedi tam olarak ne zaman kesinleşir dedim iki hafta dedi. Ama 3 boyutlu baktı bir dahaki randevu 6 hafta sonra

Merhaba hanımlar.bugün 11+4 günlük olduk.bebeğim iyiymiş çok şükür.ikili testim haftaya kaldı hayırlısıyla.cinsiyeti sordum oldukça belirgin bir çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil dedi.

Eklentiler

• C5C26C23-8A99-4CDF-9959-2BBB5D69FFE0.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46
Bugün erkek bebeklerimiz çoğalmış. Demekki saklanmışlar hayırlı olsun inşanlah

Senin de gözün aydın canımm

Hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah

Ben de bgn tekrar doktora gittm kiz dedi cinsiyete
Maşallah canım prensese. Teker teker öğreniyoruz cinsiyetleri kız veya erkek rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bizim minik nazlı çıktı göstermedi çok merak ediyorum 6 hazirana kadar nasıl dayanacağım bilemiyorum

kızlar bende doktordan geldim. çok şükür herşey yolunsa. bizim beklenen doğum tarihimiz güncellendi. 8kasım oldu tüp bebek olduğu için sata göre hareket edemiyoruz. bugün 14+3üz yani. sırtı dönüktü hiç yüzünü dönmedi. ama bacak arasındaki o parça duruyor bu sefer bende gördüm. kordon yanıltmıyorsa erkek olarak görüyorum dedi. geçen kontrolde de erkek demişti. bir sonraki kontrol 3lü test haftasında yani 16.haftada bayramdan hemen sonra. biz test yaptırmıyoruz ama doktorum ilgili haftalarda gerekli ölçümler vs için çağırıyor.
gelecek ay kardiyolojiye de gidicem tansiyon için. gerekli tetkikler yapılacak. ilaca ihtiyaç duyulursa ila kullanıcam

Selamün aleyküm hanımlar nasılsınız

dışarı çıkan oldumu çocuklar ile
biz sabah iki saat hastane işleri ile uğraştık
ac karna bir de çok kötü oldum

Devlet e randveu verdi ama onunde 15 kişi var dedi
eh 15 kişi de beklenemezdim

saglik ocağına gittim mecbur yapılanları yaptı
Tıp merkezi var burda oraya sorduk geri kalanlar için
esime dedim 200₺ den fazla ise yaptırmam
Allah'tan 178,50₺ a yaptırdık kalanlari

Çocuklar araba da bekleye bekleye bunaldı
sonra parka gittik normalde hep boş olur.
biz gidince de boştu serdim örtüyü çocuklara piknik yaptım
Gönüllerince oynadılar baktım kalabalık olmaya başladı

aşağıdaki top sahasına gittik
biraz da orada oynadılar
yavas yavaş döndük geze geze
markete gittik
eve gel hemen banyo çamaşır at makineye
küçüğünü uyuttum
hala yorgunum ,

Unutmuşuz dışarıda ki yorgunluğu
çocuklara çok iyi oldu iki ay sonda çok sevindim onlar aidna

simdi bir tek tahlilleri alıp gösterme işi kaldı biri yarın biri cuma biri haftaya Çarşamba çıkıyormuş

Aaa inanmıyorum bugün bir kereden degişti. Hep erkek bebişler sardı Kasım annelerini maşallah maşşalh

evet kızlar mesjalara baktım bugün de hep erkek haberleri Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ayy benimde 6 haziranda nasil geçer hicc bilmiomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…