2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya o hareket ediyor ya onu izlemek dünyalara bedel gözün aydın canım

Bebegımın ense kalınlığı 3,5 cıktı fetal dna testı yaptrdım bakalım test sonucu ne cıkck dunyam yıkıldı

Bebegımın ense kalınlığı 3,5 cıktı fetal dna testı yaptrdım bakalım test sonucu ne cıkck dunyam yıkıldı
Canım burda birine doktor ödem de olabilir demiş de hatırlayamadım belki senin bebeginki de öyle bir şeydir

10 gun sonra cıkacakmıs ılk gıttıgım doktor baktı 1,6 demıstı sonra başka doktora gıttım kanamam vardı tesadufen olctu 3,5 cıktı
Canim her ölçümde farklı sonuç öıkar zaten.. kızımda aynı gün biri devlet hastanesinde biri de özelde baktırdım biri 1 in altı çıktı diğeri 2 civarıydı çok iyi hatırlıyorum.. hatta kan değerleri bile farklı çıkmıştı o yüzden hiç takma bebeğin pozisyonu çok etkiliyor

Insallah canım ama test temız cıksın ınsallah duaya ıhtıyacımız var

Canım kalbini ferah tut ölçümlerde ufacık bir milim bile doktorun elini oynatması farklı sonuç veriyor. İnşallah sonuçların güzel gelir stres yapma kendine.

Kuzum oyyy nasilda buyumuş annesiben sanki erkege benzettim canim

Ne güzel kizlar dr a gidenler olmus erkek müjdeleri gelmiş bugun de

Arada kafasi karışan arkadaşlar var Kızlar lütfen paniklemeyin grubumdan yana icim cok ferah hic birşey çıkmayacak Allahin izniyle saglikla diguracagiz bebeklerimizi

Benimde iki üç gundur karnim büyüdü çıktı boyle biraz hemde bebeğimin hareketlerini hissediyorum ara ara sirt üstü yatınca

Dr a gitmeme son 9 gün

Bu arada bim e bebek eşyaları gelecektiya 15 mayos ta sokaga cikma yasaklarindan dolayı erken gelmis ortak renk biseyler aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…