2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İki gündür erkek bebişlerde de bir artış oldu gözünaydın canım, sağlıkla gelsin

Kac haftalik oldun canim eee sfnin bebisler vardi dogum yapanlar daha once hissediyormuş ne guzel bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum buarada bime eşimi gonderdim bende aksam gordum reklamlarda babynest yatak ve reflu yatagi aldirdim çok guzeller koltuga koydum saatlerce yataga baktim hayaller kurdum kizimla ilgili rabbim hepimizin kucagina sagliklica hayirlidiyla almayi nasip etsin

Yarın 11+0 oluyorum. Geçen yılda 10+6da kalbi durmuştu kanamam olmamıştı o yüzden böyle bir evhamım oldu
Canim seni çok iyi anlıyorum, aynı şeyi ben de daha önce yaşadığım icin her kontrole evhamlarla gidiyorum. Ama içimizi ferah tutmakta fayda var. Rabbim ins güzel sonuçlarla karşılaştırsin seni

Oh canim , ne güzel çok sevindim adına:)

Kızlar ağda işini napıyorsunuz ben lazere başlamıştım hamile olunca kaldı malum o dönemde de jilet vuruluyor. Dr kontrollerimde hep alttan sinirlerim bozuldu ağda da hamilelikte çok can yakıyor biraz yapayım dedim ters hareket yaparım diye de korkuyorum anestol de süremiyorum

Kızlar bu arada şekerim daha yüksek çıkmış doktor dahiliye ile görüş dedi.. hemde öyle şekerli beslenmemiştim sadece kan almak için çok beklettiler diye strese girmiştim acaba ondan yükselmiş olabilir mi eve alet alıp açlık tokluk bakmak istiyorum dahiliyeye gitmeme 1 hafta var

Ben makine ve ağda kullanıyorum ama karnım büyüyünce nasıl olacak bakalım kızımda son ayda mecbur jilet vurmuştum eğilemiyoruz o dönemde

Hiç sorma daha yeni ağda yaptım önceden bu kadar acımıyorduu ben de bebekten dolayı lazeri ertelemistim. Doğum zamanını düşünmek istemiyorum

Şekere neden bakıldı canım erken değil mi?

Rutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdiden
Önceki gebeliginde olmadı anladığım kadarıyla. Sıkma canını ilacı iğnesi vardır düzelir canım

İyi yapmışsın canım biz akşamları mahallede yürüyüş yapıyoruz oğlum ve eşimle iyi geliyo sakin bizim mahalle bu arada bayramdan sonra yasaklar bitiyomuş çok şükür atlatıyoruz yavaş yavaş ❤❤

Şeker tüketiyor musunuz peki? Neler yiyorsunuz tatlı olarak bende vereceğim de
Ben aslında son birkaç gündür akşam yemekten sonra üzüm hoşafı içtim şekersizdi ama sabah yada sahurda yediğim şekerli tek şey incir reçeli idi onu da canım öekiyor artık yapcak bişey yok

bence stresten yüksek çıktı ama ben 3 gün oruç tutmayıp kontrol edeceğim açlık tokluk.. bir kaybım olduğu için biraz da kendi kendimin doktoruyum malesef doktorlara da güvenim kalmadı

Hiç sorma daha yeni ağda yaptım önceden bu kadar acımıyorduu ben de bebekten dolayı lazeri ertelemistim. Doğum zamanını düşünmek istemiyorum
Ağlıyorum suan bildiğin gözümden yaşlar geliyor kuaföre de gidilmiyor malum doğuma kadar da korkudan gidemem

[QUOTE
Rutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdiden
Yanlış biliyormuşum referans a baktım 70 100 diyor benim de hamile kalmadan 89 Du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…