- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 103
- 37
İki gündür erkek bebişlerde de bir artış olduBende bugün kontrolden geldim
12+0 ızburun kemiği var ense kalınlığı güzel kan verdim bide bakalım. Cok tatlıydı zıpladı ultrasonda cok duygusaldı koca bebek gibi gözüküyordu.
büyük ihtimal erkekmiş. Okadar çok kız hissediyordum ki şok oldum
Kac haftalik oldun canim eee sfnin bebisler vardi dogum yapanlar daha once hissediyormuş ne guzelNe güzel kizlar dr a gidenler olmus erkek müjdeleri gelmiş bugun de
Arada kafasi karışan arkadaşlar var Kızlar lütfen paniklemeyin grubumdan yana icim cok ferah hic birşey çıkmayacak Allahin izniyle saglikla diguracagiz bebeklerimizi
Benimde iki üç gundur karnim büyüdü çıktı boyle biraz hemde bebeğimin hareketlerini hissediyorum ara ara sirt üstü yatınca
Dr a gitmeme son 9 gün
Bu arada bim e bebek eşyaları gelecektiya 15 mayos ta sokaga cikma yasaklarindan dolayı erken gelmis ortak renk biseyler aldım
Canim seni çok iyi anlıyorum, aynı şeyi ben de daha önce yaşadığım icin her kontrole evhamlarla gidiyorum. Ama içimizi ferah tutmakta fayda var. Rabbim ins güzel sonuçlarla karşılaştırsin seniYarın 11+0 oluyorum. Geçen yılda 10+6da kalbi durmuştu kanamam olmamıştı o yüzden böyle bir evhamım oldu
Oh canim , ne güzel çok sevindim adına:)Bizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin
Ben makine ve ağda kullanıyorum ama karnım büyüyünce nasıl olacak bakalım kızımda son ayda mecbur jilet vurmuştum eğilemiyoruz o dönemdeKızlar ağda işini napıyorsunuz ben lazere başlamıştım hamile olunca kaldı malum o dönemde de jilet vuruluyor. Dr kontrollerimde hep alttan sinirlerim bozuldu ağda da hamilelikte çok can yakıyor biraz yapayım dedim ters hareket yaparım diye de korkuyorum anestol de süremiyorum
Ben şimdiden eğilemiyorumBen makine ve ağda kullanıyorum ama karnım büyüyünce nasıl olacak bakalım kızımda son ayda mecbur jilet vurmuştum eğilemiyoruz o dönemde
Hiç sorma daha yeni ağda yaptım önceden bu kadar acımıyorduuKızlar ağda işini napıyorsunuz ben lazere başlamıştım hamile olunca kaldı malum o dönemde de jilet vuruluyor. Dr kontrollerimde hep alttan sinirlerim bozuldu ağda da hamilelikte çok can yakıyor biraz yapayım dedim ters hareket yaparım diye de korkuyorum anestol de süremiyorum
Şekere neden bakıldı canım erken değil mi?Kızlar bu arada şekerim daha yüksek çıkmış doktor dahiliye ile görüş dedi.. hemde öyle şekerli beslenmemiştim sadece kan almak için çok beklettiler diye strese girmiştim acaba ondan yükselmiş olabilir mi eve alet alıp açlık tokluk bakmak istiyorum dahiliyeye gitmeme 1 hafta var
Rutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdidenŞekere neden bakıldı canım erken değil mi?
Önceki gebeliginde olmadı anladığım kadarıyla. Sıkma canını ilacı iğnesi vardır düzelir canımRutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdiden
Yok canım öncekiler iyiydi stres yükseltiyor sanırım eve makine alıp kontrol edeyim açlık tokluk diyorumÖnceki gebeliginde olmadı anladığım kadarıyla. Sıkma canını ilacı iğnesi vardır düzelir canım
Evet canım ihmale gelmez önemli. Dahiliyeye git bakalım ne diyecekYok canım öncekiler iyiydi stres yükseltiyor sanırım eve makine alıp kontrol edeyim açlık tokluk diyorum
İyi yapmışsın canım biz akşamları mahallede yürüyüş yapıyoruz oğlum ve eşimle iyi geliyo sakin bizim mahalle bu arada bayramdan sonra yasaklar bitiyomuş çok şükür atlatıyoruz yavaş yavaş ❤❤Selamün aleyküm hanımlar nasılsınız
dışarı çıkan oldumu çocuklar ile
biz sabah iki saat hastane işleri ile uğraştık
ac karna bir de çok kötü oldum
Devlet e randveu verdi ama onunde 15 kişi var dedi
eh 15 kişi de beklenemezdim
saglik ocağına gittim mecbur yapılanları yaptı
Tıp merkezi var burda oraya sorduk geri kalanlar için
esime dedim 200₺ den fazla ise yaptırmam
Allah'tan 178,50₺ a yaptırdık kalanlari
Çocuklar araba da bekleye bekleye bunaldı
sonra parka gittik normalde hep boş olur.
biz gidince de boştu serdim örtüyü çocuklara piknik yaptım
Gönüllerince oynadılar baktım kalabalık olmaya başladı
aşağıdaki top sahasına gittik
biraz da orada oynadılar
yavas yavaş döndük geze geze
markete gittik
eve gel hemen banyo çamaşır at makineye
küçüğünü uyuttum
hala yorgunum ,
Unutmuşuz dışarıda ki yorgunluğu
çocuklara çok iyi oldu iki ay sonda çok sevindim onlar aidna
simdi bir tek tahlilleri alıp gösterme işi kaldı biri yarın biri cuma biri haftaya Çarşamba çıkıyormuş
Şeker tüketiyor musunuz peki? Neler yiyorsunuz tatlı olarak bende vereceğim deRutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdiden
Ben aslında son birkaç gündür akşam yemekten sonra üzüm hoşafı içtim şekersizdi ama sabah yada sahurda yediğim şekerli tek şey incir reçeli idi onu da canım öekiyor artık yapcak bişey yokŞeker tüketiyor musunuz peki? Neler yiyorsunuz tatlı olarak bende vereceğim de
Ağlıyorum suan bildiğin gözümden yaşlar geliyorHiç sorma daha yeni ağda yaptım önceden bu kadar acımıyorduuben de bebekten dolayı lazeri ertelemistim. Doğum zamanını düşünmek istemiyorum
120 ye kadar normal değil mi ben mi yanlış biliyorum sen yine de ufak ölçüm cihazlarında evde kontrol etRutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdiden
Yanlış biliyormuşum referans a baktım 70 100 diyor benim de hamile kalmadan 89 DuRutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?