2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

benim adamım da ya erkekse diyip duruyor inanamiyor kız olabileceğine hala kayınvalidemin aileisnde hiç kız yok çünkü ne torun ne evlat olarak bir tek ben ve eltim gelin olarak varız temsilen

Canım bende 4 kilo almışım umarım giderek hızlanmaz çok korkuyorum yaa normalde kilolu biri degilim
endişelenmeyin
Zayıf olanlar sanki daha çok kilo almaya ki meyilli bilmemedim
bende zayıf hamile kaldım iki sefer ve cok aldım
yemeklerim değişmemişti oturup hamileyim diye iki kişilik yemedim
ama yediklerim de demek yağ ve kilo olarak geri geldi vücudun ihityaci vardı demek
bu sefer +7 kilo fazla ile hamile kaldım.bu yüzden dikkat etmeliyim diyorum -2 verdim şuan artıyor mu bilmiyorum artmamasini tabi ki isterim en azından bir kaç hafta daha

Daha doğuma 6 ay var 3 ayda 4 kilo aldıysam doğuma kadar 8 kilo daha alcm anlamına gelir. Ve bu demek okuyorki 12 kilo aman allahımmmm

Ben daha simdiden 4 kilo almişim ne yapacam bilmiyorum çok yiyen bi insanda degilim ama cok hareketsiz kalmistim artik ben evin onunde yürüyüşe basladim iftar sonrası sokakta kimse olmuyor esimle yuruyorum
Ben de 1 kilo almışım aslıdna evdeki tartıda gözükmüyor ama hastanede 1 kilo fazla gösterdi birde göbek bölgesinden aldım birde biraz su var sanırım çünkğ kilo almamama rağmen biraz şişim

canım gözün aydın buraya da atar mısın bende öğrenmek istiyprım
Gebelik takvimi yapmak istiyorum ama doğum ne zaman bilmiyorum ki her gitmede öne geliyor

canım internete son adet Tarihini yaz ve tahmini doğum tarihi gir.. çünkü bazı bebekler tombiş bazıları zayıf doğar seninki önden gidiyorsa tombiş gelebilir ama doğum son adet tarihine göre hesaplanır
Daha doğuma 6 ay var 3 ayda 4 kilo aldıysam doğuma kadar 8 kilo daha alcm anlamına gelir. Ve bu demek okuyorki 12 kilo aman allahımmmm
Yok canım hiç öyle olmuyor son 2 ayda alıyorsun tüm kiloları malesef.. ben kızımda 65 el hamile kaldım 7 ayda 70 oldum 9 ayda 75-76 civarı olmuştum doğumdan sonra 9. Günde 65 tim

Canım malesef öyle olmuyor son aylarda coook alınıyor yemesende ben hamilelikteki toplam 14 kilonun 8 kilosunu son 1 ayda almıştım yani 8. Ayda 6 kilo 9. Ayda 14 kilo olmuştu ki oyle cok yemem hatta az yiyenlerdenim
Herkes farkli olabilir ama bu genelde böyle yani son 3 ayda 4 kiloyla kapatmak çok zor
Insallah Çok almayız
Ben şu anda başlangıç kilomdan 1 kilo eksiğim ve 12 kilo alarak bitirirsem benden iyisi yok diyorum

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Son adetine göre internette hesaplayicilardan hesapla canım ortalama tarih odur zaten eğer usg ölçümleri çok çok farklı değilse
Tamamdır kızlar o şekilde yapıyorum

Yok canım hiç öyle olmuyor son 2 ayda alıyorsun tüm kiloları malesef.. ben kızımda 65 el hamile kaldım 7 ayda 70 oldum 9 ayda 75-76 civarı olmuştum doğumdan sonra 9. Günde 65 tim
Evet canim düzenli ve sabit bir artis olmuyor bende 20 hafta hic kilo almayınca dedim böyle giderse 5 kiloyla biter bu iş sonra 32 haftaya kadar birkaç kilo almışım ama son ay 8 kilo bir ayda

Yanı herkes ayni degil ama son ay inanılmaz bir kilo artışı oluyor oyle cok yiyip de yaglanma şeklinde degil ister istemez oluyor

Peki kilo almadan göbek çıkması normal mi? Ben şuan o durumdayım

[QUOTEaynen "MelodiminEsi, post: 63832237, member: 280346"]
Peki kilo almadan göbek çıkması normal mi? Ben şuan o durumdayım
[/QUOTE]
Aynen aynen o büyüyor benimde çıktı herkes belli degil diyor ama ben artik çıkıntıyı çok iyi farkediyorum helede yemek yiyip şu içince ve 5 aya kadar sen kilo almasanda o top gib minnak sivrilip büyüyor sonraki aylar zaten yaglanmaya başlıyor bebekte

Maşallah son ayda ama senin aldığın ödemdir heraldee. O kadar çok almış olamazsın bir ayda ya. Sonra hemen gitti mi?
Benim bir arkadaşımın ödemden elleri o kdr şişmişti ki atel takılmıştı iki eline de. 15 kg sırf ödemdi doğumun ertesi günü 15 kg düşük çıkmıştı

O zaman tamamdır ben de aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…