2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet tabi hepsi olmasada bir kısmı ödemdir cunku son ay bebek de kilo aliyor 3 kilo üstü doğmuştu bebegin suyu oluyor plesentasi oluyor tabiki bu alinan kiloları hep biz almıyoruz
Oyle ellerim ayaklarim şişmemişti ama dogum sonrasi hemen eski kilomdaydım

Evet katılıyorum dediklerine:) 65 civarıyla hamile kaldım Bende fazlalığımı veremeden, oyüzden sanırım başlangıçta farketmeden kilo verdik

Umarım öyle olur ama doğumdam sonra ben hemen veriyorum. Inşanlah Bundada öyle olur.

Gözün aydın canım kızın vardı değil mi bir de oğlun olur :)
Aynen sana katılıyorum ben de 10 kilo fazlam var ne kadar az kilo alsam kardır diyorum :) Zayıf olunca daha çok alma hakkın oluyor gibi.

Hayırlı olsun canım saglikla gelsin yakışıklı sen kese konumuna felan bakmış mıydın evet hep kız diyordun nuba felan bakmış mıydın Parelel miydi

Kızlar ben geldim miniğimi gördüm doya doya. Cinsiyet kızmış. Çok sevindik bir oğlum var.
Gözün aydın canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cinsiyet tahminleri sende tuttu mu kese bebek Çin Rus takvimi falan

Gözün aydın canım kızın vardı değil mi bir de oğlun olur :)

Aynen sana katılıyorum ben de 10 kilo fazlam var ne kadar az kilo alsam kardır diyorum :) Zayıf olunca daha çok alma hakkın oluyor gibi.
Aynen kızım vardı Amin Sağ olasın

Hayırlı olsun canım saglikla gelsin yakışıklı sen kese konumuna felan bakmış mıydın evet hep kız diyordun nuba felan bakmış mıydın Parelel miydi
Onları hiç bilmiyorum canım kesem bayagı yusyuvarlaktı

Usg net değil makina da çıkarken kaymıs sanrım ama idare edelim artk napalım

Eklentiler

• IMG_20200515_125338.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 50
Benimki de ailede ilk erkek torun oalxsk hem esim hem benim ailede... Kızımvar burda ki kızlar bilir ben 2 de kız olsun derdim hep ama tabi ki sağlıklı olması ilk temennimdi...
Dr erkek dedi buna da şükür zayen çevrem de bir kişi de kız demedi her duyan erkeğe yordu ve cidden Dr de öyle dedi.. Sağlıklı olsun da insaallah gerisi önemli değil

Eveeeet hatırlıyorum senin kızın vardı değil mi canım? Çok şükür her şey normal gidiyor Rabbim tamamına erdirsin gözün aydın
Evet canım benim bri kızım vardı .. Çok şükür rabbim utandırmasın sağlıkla gelsin...
Gelişimi de önden gidiyor benimki de 8cm çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…