2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Önce prensesler sonra prensler gösterdi kendini hayırlı olsun canım benim benimde doktorum iki hafta sonra tam kesinleşir dedi.
Aynen 16da kesin net konusuyor lar ama benim 1ay sonra kontrolüm ondan 1ay sonra net konusurum dedi

Kuzum ben bide hamileliken once cok aktiftim çalişan biriydim bunkorona cikknca birde hamileligim baslayinca boyle oldu ve birde zaten tup bebek igneleride kilo aldirmisti hadi dedim neyse veririm ama hamile kaldim ilk zamanlar iyi gidiyordu taki bu son 3 haftada 2.5 kilo almisim inanmadim evdeki baskulinde pili bitmisti yoksa kontrol ediyordum şuan kara kara düşunuyorum
Canım bende 4 kilo almışım umarım giderek hızlanmaz çok korkuyorum yaa normalde kilolu biri degilim
bende kilolu degildim
aynen canim bende gobek bolgesinden aldim ve birde gogus bolgesi

Bildiğim kadarıyla kilolu olmayanların hamilelik sonuna kadar, boy uzunluğuna da bağlı olarak, 15 kg kadar almasında çok sakınca yok. 16. haftaya gelmişsiniz 2,5 kg normal heralde artık. Bana bi beslenme uzmanı, zayıfsan 12. hafta sonunda 2 kg kadar almanda sorun yok demişti

Gözün aydın canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cinsiyet tahminleri sende tuttu mu kese bebek Çin Rus takvimi falan
Teşekkürler canım. Çin takvimi tutmadı, Rus takvimi tuttu, kese yuvarlaktı o da tuttu. Bir de eşim rüyasında beni bir kız çocuğunun saçını tararken görmüş onun rüyası da tuttu

Yok canim suana kadar toplam 4 kilo aldim onceki kontroldede doktorum demisti 20.haftaya kadar 3 kilo alman normal dedi suan iyiyiz demisti taaki en sonki kontrole kadar bi baktik inanamadim Son 3 haftada 2.5 kilo daha almişim buarada boyum 1.71 tup bebekten onceki kilom 65 di igneler beni şisirdi hamile kaldigim kilo 73 du cok kilo alinca şeker falan cikiyormuş ya ondan korkuyorum yoksa kilo verilir

Tüp bebek sırasında aldıkların ödem oluyo ama daha çok. Ben de tüp bebek yaptırdım ama opudan transfere kadar dondurmuştuk embriyoları opu zamanı acaip şişmiştim yüzüm bile toplamıştı o dönem evde tartım yoktu o yüzden bilmiyorum kilomu ama transfere kadar 2 ayda normale dönmüştüm. Transferden sonra ben de bulantılar başlayana kadar 2-3 haftada birden 1,5 kg fln aldım. Sonra kusmalarla 2,5 vermişim. Büyük ihtimal inşallah midem tam düzelirse ben de hızla alırım. Dediğin gibi şeker çıkmaması önemli
Bu arada benim bir arkadaşım da ilk aylarda birden çok hızlı kilo aldı. Sonra şeker yüklemesi yaptırınca insülin direnci çıktı. Beslenme uzmanından destek aldı. 6. aydan sonra pek kilo almadan kapattı, şeker de sorun olmadı.

Peki kilo almadan göbek çıkması normal mi? Ben şuan o durumdayım
Canim ben bi yerde duymustum butun yaglar bel cevresinde toplaniyor organlar bebegi hazirliyormuş yoksa bebek henuz armut kadarevet rahmin ust tarafi hafif belli bebegin yeri ama o gobek olaylari suan yag toplanmasi

Aynen benimde ablam zayifti birden hamile kalinca cok aldi ve hamilelik şekeri cikti bende o yuzden korkuyorum ben tup bebege baslarken yumurta kalitesi icin vitaminler kullandirmisti onlarda aldırdı yoksa benimde biri taze biri dondurulmuş embriyoydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…