Aynen 16da kesin net konusuyor lar ama benim 1ay sonra kontrolüm ondan 1ay sonra net konusurum dediÖnce prensesler sonra prensler gösterdi kendini hayırlı olsun canım benim benimde doktorum iki hafta sonra tam kesinleşir dedi.
Benimde 6 hafta sonra nasıl dayancm görmeden bilmiyorumAynen 16da kesin net konusuyor lar ama benim 1ay sonra kontrolüm ondan 1ay sonra net konusurum dedi
Siizn ilk bebis miBenimde 6 hafta sonra nasıl dayancm görmeden bilmiyorum
Ayy benim üçüncü gebelikSiizn ilk bebis mibana da Dr kısa zaman aralıklarına veriyor ben 1ay olsun arası diye erteliyorum
Ayyy hala bu kadar heyecan dolu olmanız ne güzel benim içim geçmiş sanırımAyy benim üçüncü gebelik
Çok şükür ilk gün ki gibi içim kıpır kıpır biraz enerjik biriyim ondanda olabilirAyyy hala bu kadar heyecan dolu olmanız ne güzel benim içim geçmiş sanırım
OlabilrÇok şükür ilk gün ki gibi içim kıpır kıpır biraz enerjik biriyim ondanda olabilir
Kuzum ben bide hamileliken once cok aktiftim çalişan biriydim bunkorona cikknca birde hamileligim baslayinca boyle oldu ve birde zaten tup bebek igneleride kilo aldirmisti hadi dedim neyse veririm ama hamile kaldim ilk zamanlar iyi gidiyordu taki bu son 3 haftada 2.5 kilo almisim inanmadim evdeki baskulinde pili bitmisti yoksa kontrol ediyordum şuan kara kara düşunuyorumValla biz de iki ayı geçti evdeyiz canım nasıl kilo almadım ben de bilmiyorumAllah acıdı heralde bana çok kilo almamam lazım zaten. Yürüyüş ve yüzme hamilelikte en iyi spormus Dr. Banu Çiftçi nin bir canlı yayınında duymuştum. Benim gebelerim her gün 8 bin adım atmak zorunda demişti
bende kilolu degildimCanım bende 4 kilo almışım umarım giderek hızlanmaz çok korkuyorum yaa normalde kilolu biri degilim
aynen canim bende gobek bolgesinden aldim ve birde gogus bolgesiBen de 1 kilo almışım aslıdna evdeki tartıda gözükmüyor ama hastanede 1 kilo fazla gösterdi birde göbek bölgesinden aldım birde biraz su var sanırım çünkğ kilo almamama rağmen biraz şişim
canım gözün aydın buraya da atar mısın bende öğrenmek istiyprım
canım internete son adet Tarihini yaz ve tahmini doğum tarihi gir.. çünkü bazı bebekler tombiş bazıları zayıf doğar seninki önden gidiyorsa tombiş gelebilir ama doğum son adet tarihine göre hesaplanır
Yok canım hiç öyle olmuyorson 2 ayda alıyorsun tüm kiloları malesef.. ben kızımda 65 el hamile kaldım 7 ayda 70 oldum 9 ayda 75-76 civarı olmuştum doğumdan sonra 9. Günde 65 tim
Bildiğim kadarıyla kilolu olmayanların hamilelik sonuna kadar, boy uzunluğuna da bağlı olarak, 15 kg kadar almasında çok sakınca yok. 16. haftaya gelmişsiniz 2,5 kg normal heralde artık. Bana bi beslenme uzmanı, zayıfsan 12. hafta sonunda 2 kg kadar almanda sorun yok demiştiKuzum ben bide hamileliken once cok aktiftim çalişan biriydim bunkorona cikknca birde hamileligim baslayinca boyle oldu ve birde zaten tup bebek igneleride kilo aldirmisti hadi dedim neyse veririm ama hamile kaldim ilk zamanlar iyi gidiyordu taki bu son 3 haftada 2.5 kilo almisim inanmadim evdeki baskulinde pili bitmisti yoksa kontrol ediyordum şuan kara kara düşunuyorum
bende kilolu degildim
aynen canim bende gobek bolgesinden aldim ve birde gogus bolgesi
Teşekkürler canım. Çin takvimi tutmadı, Rus takvimi tuttu, kese yuvarlaktı o da tuttu. Bir de eşim rüyasında beni bir kız çocuğunun saçını tararken görmüş onun rüyası da tuttuGözün aydın canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cinsiyet tahminleri sende tuttu mu kese bebek Çin Rus takvimi falan
Teşekkürler canım darısı senin başına senin de bir oğlun vardı değil miCanım gözünüz aydın çok sevindim ❤❤
Çok teşekkürler canımEylul gözün aydın canim
Maşallah cnm ,maşallah ,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
Teşekkürler canım hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız inşallahMaşallah cnm ,maşallah ,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
İnşallah canımTeşekkürler canım darısı senin başına senin de bir oğlun vardı değil mi
Yok canim suana kadar toplam 4 kilo aldim onceki kontroldede doktorum demisti 20.haftaya kadar 3 kilo alman normal dedi suan iyiyiz demisti taaki en sonki kontrole kadar bi baktik inanamadimBildiğim kadarıyla kilolu olmayanların hamilelik sonuna kadar, boy uzunluğuna da bağlı olarak, 15 kg kadar almasında çok sakınca yok. 16. haftaya gelmişsiniz 2,5 kg normal heralde artık. Bana bi beslenme uzmanı, zayıfsan 12. hafta sonunda 2 kg kadar almanda sorun yok demişti
Canim peki doktor bise dedimi sana bana yuruyus tavsiye ettiCanım bende 4 kilo almışım umarım giderek hızlanmaz çok korkuyorum yaa normalde kilolu biri degilim
Tüp bebek sırasında aldıkların ödem oluyo ama daha çok. Ben de tüp bebek yaptırdım ama opudan transfere kadar dondurmuştuk embriyoları opu zamanı acaip şişmiştim yüzüm bile toplamıştı o dönem evde tartım yoktu o yüzden bilmiyorum kilomu ama transfere kadar 2 ayda normale dönmüştüm. Transferden sonra ben de bulantılar başlayana kadar 2-3 haftada birden 1,5 kg fln aldım. Sonra kusmalarla 2,5 vermişim. Büyük ihtimal inşallah midem tam düzelirse ben de hızla alırım. Dediğin gibi şeker çıkmaması önemliYok canim suana kadar toplam 4 kilo aldim onceki kontroldede doktorum demisti 20.haftaya kadar 3 kilo alman normal dedi suan iyiyiz demisti taaki en sonki kontrole kadar bi baktik inanamadimSon 3 haftada 2.5 kilo daha almişim buarada boyum 1.71 tup bebekten onceki kilom 65 di igneler beni şisirdi hamile kaldigim kilo 73 du cok kilo alinca şeker falan cikiyormuş ya ondan korkuyorum yoksa kilo verilir
Canim ben bi yerde duymustum butun yaglar bel cevresinde toplaniyor organlar bebegi hazirliyormuş yoksa bebek henuzPeki kilo almadan göbek çıkması normal mi? Ben şuan o durumdayım
Aynen benimde ablam zayifti birden hamile kalinca cok aldi ve hamilelik şekeri cikti bende o yuzden korkuyorum ben tup bebege baslarken yumurta kalitesi icin vitaminler kullandirmisti onlarda aldırdı yoksa benimde biri taze biri dondurulmuş embriyoyduTüp bebek sırasında aldıkların ödem oluyo ama daha çok. Ben de tüp bebek yaptırdım ama opudan transfere kadar dondurmuştuk embriyoları opu zamanı acaip şişmiştim yüzüm bile toplamıştı o dönem evde tartım yoktu o yüzden bilmiyorum kilomu ama transfere kadar 2 ayda normale dönmüştüm. Transferden sonra ben de bulantılar başlayana kadar 2-3 haftada birden 1,5 kg fln aldım. Sonra kusmalarla 2,5 vermişim. Büyük ihtimal inşallah midem tam düzelirse ben de hızla alırım. Dediğin gibi şeker çıkmaması önemli
Bu arada benim bir arkadaşım da ilk aylarda birden çok hızlı kilo aldı. Sonra şeker yüklemesi yaptırınca insülin direnci çıktı. Beslenme uzmanından destek aldı. 6. aydan sonra pek kilo almadan kapattı, şeker de sorun olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?