2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım sana tavsiyem başka bir doktorla görüş hatta eski doktoruna git görüşünü al..
birde eğer doktorun para için yaptığını düşünüyorsan bence dikiş atardı para yerine seni daha sık takip etmek istiyor olabilir eğer rahim ağzı kısalırsa çaresine bakacaktır..

Birde istersen doktora söyle 2 haftada bir değil de 1 kere para ile gir diğeri 10 gün sonra git.. bir muayene ücretli olmuş olur.. sonraki muayeneye de 2 buçuk 3 hafta sonraya git mesela çok bir şey farketmemiş olacak..
Benim eski doktorum muayene ücretinden sonra kontrol yapardı 15. Günde o zamanda 20-30 tl bişey alırdı ayda bir ücret Ödemiş olurdum..

Buyuk ihtimal ondan sik cagiriyodr serklaj yapmadigi icin riske atmak istememistir. Benim doktorum ayda bir cagiriyor 8. HFtada gittm sonra 12de perinatologa gttm sonra o peranatologu begenmeyip baska dr.a daha gittm 2si de tahlil mahlil demedi, ki 2. Gittgim adam cok meshurdur o da hicbisey istemedi guvendm 16da isterler. Bi de ilk kalp atisina memoriala gttigimde gonul hanim bazi testler istemisti onlarda sorun cikmamisti. Sonra kendi doktorum cok kusuyorum diye idrar tahlili istemisti ama tansyon fln bakan olmadi. Hatta acibademde sira beklerken benden daha ileri haftalardaki hastalarn hepsine dikkat ettm muayeneye almadan once tansiyon olcumune aliyolardi bence bizim.daha o haftalarda degil ondan bana bakilmadi diye dusundm. Uzun oldu baya

Hımm anladım canım bebiş tombiş gelince risk almıyorlar evet. Bebeğin inmemesi de başlı başına sezaryen. Çok istemişsin normali sen de benim gibi. Keşke tüm şartlar müsait olabilseymiş.
Ama en çok tam uyuşmadan operasyona başlamalarına takıldım nasıl yapabilirler böyle birşeyi
Bana da hiç kimse gelip de sütüm gelmiş mi diye göğüs kontrolü yapmadı, kimse bilgi vermedi, öyle bilgisizce emzirmeye çalıştım çok zor bir durumdu. Hemşireler robot gibi ilaç saati gelince gelip avcuma ilacı bırakıp gidiyorlardı şaka gibiydi ya. Allah düşürmesin o hastaneye bir daha gerçekten.
Bu durumda ben de mecburen özelde düşünüyorum bakalım gebelik sağlıklı ilerlerse inşallah.
Doğumunun üzerinden kaç yıl geçti peki? Ssvd için o da önemli

Canım tup bebek yaptırdığın yerdeki Dr lar yapılacak rahim dar tartmaz demişler zaten 20 haftaya kadar birşey olmuyorki 20 haftadan sonra Allah korusun taşımaz oluyor o zamanda olmazmış dikiş yani ölçtü ve 17 18 haftadan sonra rahim ağzı taşımaz oldu açıldı ne olacak şimdi yapmıyor orda koca bebek varken mi yapacak
12. Haftada olmalı ymis bu ışlem sonrası düşüğü durdurmaz çok zor diyor dr tv de de izledim kadın doğumcu anlattıda

Yok canım bisey yaşamadım ama cok korkutuldum galiba herkesin doğum hikayesini dinlersen böyle olur ben ordan o koca bebegin çıkması fikrinden korkuyorum inanılmaz
Ve o bebek ordan çıkarsa ora eskisi gibi afedersiniz sıkı kalmazsa esnerse eşimle aram bozulacak gibi bir panik yaşadım çünkü bunu da çok duydum dinledim daralttirmak isteyenler oraya yapılan kesi dolayısıyla his kaybı yaşayanlar yada o dikişi ilişki esnasinda hissedenler vs
Canım da tez midir nedir sezaryenlerimde de hic yatmadim hiç zorlanmadım inşallah bu da onlardanda kolay olur

hayırlı sahurlar hanımlar

herkeste farklı bir doğum hikaye gerçekten

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

ugurbocuuu arkadaşım seni gerçekten en kötü senaryolar ile çok korktumuşlar

herkes inşallah gönlünde ki doğum şekli ney ise öyle kavuşur bebişine

Maşallah Canım gözünüz aydın :) günlerimiz aynıymış seninle bende salı gidicem bana da tahminde bulunabilir inşallah
İnşallah kuzum tabi biz anlamayız ama cinsiyet için çok dikkatli bakmadı gibime geldi biraz o yüzden tatmin etmedi böyle değişebilir gibide geliyor ama önemli olan ense kalınlığı ve bebeğin gelişimiydi tabiki zaten daha erken ne kadar tahmin etsede 1 ay daha bekleyecez gibi duruyor

Eski doktorlarım tüp bebek bölümünde kalp atışını duyunca orayla işimiz bitiyor beni kadın doğuma yönlendirdiler bende fiyatlar yüksek ve pandemi yoğun old için gitmedim. Evet bizde senin gibi düşündük paracı biri olsa direk gel atalık derdi ki dikisin de riskleri var kese patlaması şiddetli enfeksiyon gibi .Doktor bana kaç ölü doğumun var dedi hiç yok dedim sadece rahim darmış dedi .hamilelikte zaten rahmin esneyecegini ama bizim de takip edeceğimizi söyledi.Bu arada doktoru face rahim ağzı yetmezliği diye bi grup var Orda buldum hastaları çok memnundu.Bilmiyorum eski hast gitsen mi oradaki doktora ne kadar güveneceğim ki onda var gel atalım dese hiç bir sorun yokken oda sıkıntı

Belki de ben pipirikliyim dogru diyorsun kanamam olunca günseli hn bana demişti çok hastanelere gitme zaten 12.haftaya kadar birşey yapmıyoruz gebelere demişti.benim ordan tanışıp evimde bile görüştüğüm arkadaşlarım var işin tuhaf yani onlarada aynı şeyi demisler bu kadar tesadüf etmesi normal mi yoksa hastanenin istediği bisey mi.Bana ameliyattan sonra 12.hafta da hastane de bulunan cihangir bey var o atar sana dikişi demişlerdi .Bende basit bisey sanıyorum fiyat indirimli 10.200tl dedi hastası old için. Ve 9 ay yatalak en kötüsü de bu .Hep dua ediyorum Allahim sen bana doğru yolu göster diye

Evet yazdıkların doğru sonrası taşımıyor .Benim güvenmediğim durum ameliyat ettiği tüm arkadaşlarıma demisler 5 kişi var hatta biri yurt dışında onun tutmuştu kanaması oldu şuan içlerinde bi ben hamileyim yoksa onlarda fikir olurdu bana .Beni ameliyat eden doktoru mu arasam acaba bi o da gel hast dikişi atsınlar derse iyice kafam bulanacak

canım çok üzüldüm senin doğum yaptığın yerde sorun varmış beni 7 cm ile normal doğuma aldılar yahu. Hiç açılmam olmuyordu ve ben erken doğumu suni sancıyla yaptım. Yani suyum filan gelmemişti, resmen Sipariş gibi gittim doğurdum. Ama ne yalan söyleyeyim çok zordu doğal olmayan yoldan doğal doğurmaya çalıştım, hamdolsun rabbim nasip etti. Tabi 9 saat suni sancı ile bağırdım o başka. Yine de hala normal istiyorum. Bu sefer Bebiş kendi gelir inşallah

Canım benim bebeğim tüp değil ama bende de erken menapoz başlangıcı vardı. Tüp bebekle ancak hamile kalırsın dediler. İlk bebeğim normal hem de korunmayı bıraktığım an hamile kalmıştım o yüzden aşırı üzüldük tabi. Tüp bebek için bile çok vaktin yok, yumurtaların çok az dediler. Neyse benim eski bir doktorum vardı aşırı enerjik pozitif ve nazik. Onu ara tara buldum tekrar. Baktım ki tüp bebek konusunda uzmanlaşmş tamamen aradan geçen 7 yılda. Hemen kapısını çaldım. Beni rahatlattı, normal bir deneyelim, kendine süre tanı olmazsa kararını ver gel dedi. O sırada korona filan patladı derken bir baktım hamileyim. Şimdi ona devam ediyorum. Kağıthanede bir özel hastanede. Ama tüp bebek uzmanlık alanı. Bu arada Bahçeci kliniğindeydi en son ama orası ticarethane olmuş dedi ayrıldı hemen. Ara sürede Kağıthane Derindere hastanesine geçmiş. Ben ondan çok memnunum. Dilersen ona bir görün. Bir de kardeşim de Beylikdüzünde oturuyordu, o da Floryada Medical Parkta doğum yaptı o da çok memnundu. İstersen onun doktorunun ismini de alırım. Ama Şu anki doktorun çok bariz paracı ve bu algıdan nefret ediyorum. Hele ilgisizliğe katlanamıyorum. Dediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım her türlü. Allah yar ve yardımcın olsun

Nasip işi canım bazı doktorlar emin olsa bile 15-16. Haftadan önce kesin olarak söylemek istemiyolar onlar da haklı tabi meraklı olan heyecanlı olan biziz onlar alışkın

Hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallah bebişler

O zaman tamamen farklı bir doktor bul bunalanda uzman ona git birde onun görüşünü al.. senin gibi hikayeleri olanları bulmaya çalış yani Rahmi dar olup hamile olan yada doğum yapmış olanları.. rahim gerçekten bebek olunca 10 kattan fazla genişliyor belki gerçekten tartabilir rahmin.. bu şekilde doktoruna da güvenip hak verebilirsin

Kızlar günaydın, nasılsınız? İkili test sonuclarım gelmiş anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Biyokimyasal risk+nt = 1:2815. Kan verip Nipt testi yaptırabilirsiniz demiş doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…