2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

canım çok geçmiş olsun. Benim de geçen boğazım fena oldu ben de kroniktir. çok güzel doğal bir ürünün iyi geldiğini keşfettim. Eğriçayır propolis sprey var. Naneli aşırı şifalı. Ağrıyan boğazıma 3 fıs sıksam sabaha bir şeyim kalmıyor. Çocukla eşime de veriyorum her gün 3-4 fıs sıkmak bağışıklık için birebir. Hamile ve çocuklar da kullanabiliyor. Kargosu da hızlı, netten sipariş verdim 2 güne geldi. İnş
Şifa bulursun bir an önce

Riskli durumun ne canım? Bende risk yok ama yine de kafamda soru işaretleri ama sezaryen olmaktan da çok korkuyorum tekrardan.
İlk hamileliğimde preeklampsi yüzünde 30 haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 5 gün yaşadıktan sonra kaybettim.. yüksek tansiyon ve eklempsi krizine girme ihtimalim var semptom göstermesem bile her an olabilir demişti ikinci hamileliğimdeki doktorum

Kızlar iyi akşamlar,
Herkes iyidir inşallah. Ben iki haftadır giriyorum mesajları okuyorum, doğru düzgün bir şey yazamadan kapıyorum nedense. Şu an çok daha iyi olurum diye umut etmiştim ama nerede geçen hafta 10+4 te doktoruma gittim, ikili test istedi, bulantılarım ve mide sorunlarım için de yeni ilaçlar verdi. Amma travmatik geçirdiniz diyor, iyileştiremedik sizi bir. 3 ay tamamen dolunca bitmesini umuyorum artık. 1 hafta kaldı tam ayımın dolmasına Meptamid verdi bulantı için, güçlüdür günde bir tane al yeter dedi, gerçekten iyi geldi bana 1 haftadır. Ama bu sefer mide ağrılarım oldu ne yesem müdem ağrımaya yanmaya başlıyordu, yine huzursuz mutsuz
Sonra dün ikili test için gittim. Bulantı ilacını bırak istersen artık deyince, bıraktım hemen dün iyiydim. Bugün enkaz gibiyim, Allah yardım etsin gerçekten hepimize. Bu arada kız dedi büyük ihtimal bebiş için. Bir oğlum vardı güzel haber oldu bize Rabbim herkesin gönlüne göre versin, tabi bir de şu bulantı ve çıkarmalarımız bitsin

Bitmiyor sizin bu bulantılar ya Allah kolaylık versin. Bebeğin iyi neyseki az daha sabır canım
Merhaba kızlar bu gün doktora gittim 12 haftalığız ense kalınlığı 1 mm çıktı testimizi verdik cinsiyet tahmini yaptı kıza benzettim dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi
Gözün aydın canım, sağlıkla.gelsin

Kizlar hepiniz merak etmişsin saolun kötü bı haber falan almadım sadece muayene olamadigim için sinirlendim randevuda yanlışlık yapmışlar ve kabul etmiyorlar ona sinirlendim özel hastane güya ana baba günü
E yakın bir zamana randevu vermediler mi?

Kızlar peki ssvd yapmak isteyen var mı?
Geçenlerde izledim yapan kadınların röportajlarını iki sezaryen sonrası normal yapanları şöyle bir aklımdan geçirdim ve hemen kovusturdum kafamdan benim çok büyük korkularım var normal doğum benim için korkunç düşündükçe sancılanıyorum ve normal dogum yapan birini gördüğümde ayaklarini opesim geliyor sen nasil dayandin diye hayran oluyorum

Malesef basta kolay dogum yaparsin dediklerinde bile asla sanciyi bekleyemem sancim artmadan hemen alin dedim dr uma ben asla size yardimci olamam doguramam dedim şimdi imkansız zaten benim psikolojide bu

Merhaba kızlar bu gün doktora gittim 12 haftalığız ense kalınlığı 1 mm çıktı testimizi verdik cinsiyet tahmini yaptı kıza benzettim dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi
Maşallah Canım gözünüz aydın :) günlerimiz aynıymış seninle bende salı gidicem bana da tahminde bulunabilir inşallah

Canım 15 gunde bir muayene ücreti vs agir olmazmi serklaj dedigin şey acilma olmasın diye rahim ağzı yetmezligi olanlara dikis atiliyor omu eger oyse 12 haftaya kadar yapilmasi gerekiyor canim surekli kontrole cagirana kadar yapsaymış ya açılma baslarsa acilma baslayinca tutma olasılığı da azalıyor ayrıca 11+5 de ikili test pekala yapılıyor tekrar muayene ücreti icin kontrol vaktini geçirip oyle randevu veriyor eğer icine sinmiyorsa hemen arastir ben devlet hastanesi imkani varsa ozelde tahlil ikili test uclu dörtlü test ayrıntılı usg yyatırıp o kadar para vermemeli diye düşünüyorum keske baslarda devlete gitme imkanimiz olsaydı

Merhaba kızçeler,
İdari izinli olmama rağmen evden iş gönderiliyor onla uğraşıyorum bi haftadır giremiyorum ama çoğunuzun iyi haberlerini okudum cinsiyetleri belli olanlar gözünüz aydın
Bizim buralarda sıcaklar fena bastırdı nefes alırken biraz zorluk yaşıyorum bu aralar yada büyüyor biraz karnım ondan mı bilemedim sizlerde de bu haftalarda oluyor mu?

Ben daha simdiden 4 kilo almişim ne yapacam bilmiyorum çok yiyen bi insanda degilim ama cok hareketsiz kalmistim artik ben evin onunde yürüyüşe basladim iftar sonrası sokakta kimse olmuyor esimle yuruyorum
Ben de 3 kg ya yakın aldım canım zaten fazla kiloyla hamile kalmıştım nolcak bilmiyorum. Ben de yürüyüş yapmaya çalışıyorum bu ara Dr.Banu Çiftçi yi izlemiştim o ne kadar çok yürüyüş o kadar rahat doğum diyordu

Anladım canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Hayırla gelsin.
Hımm senin olayın da psikolojik sanırım o çok zor valla. Benim sancım açılmam vardı 7cm öyle girdim sezaryene. Ama ameliyat olmak benim için çok zordu o yüzden ben de şu an sezaryenden senin normal doğumdan korktuğun gibi korkuyorum.

Kızlar bişey sorucam her gittigimde bebegim 1-2 gün ilri çıkıyordu bu sefer 2 gün geri çıktı. Doktor bu haftalada bebegin duruşundan böyle olabilecegini söyledi boynunu felan büker ondan dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu

Git canım acile git en olmadı akşam git sakin olur bakarlar boğazına hamile olduğunu mutlaka söyle haftanı da.. antibiyotik yazar.. Allah acil şifa versin sarımsak yutmak da iyi gelmişti bana
Geçmezse yarın gitmeye çalışıcam canım çok teşekkür ederim dediğini yaptım sarımsak yuttum inşallah şifa olur

Çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum bu tavsiyeye çok ihtiyacım vardı gerçekten hemen araştırıyorum alırım büyük ihtimal propolis çok şifalı birşeymiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…