Yok randevudayanlislik olmuş doktorda almadı çok sinirlendim cokCanım hayırdır ikili test mi
Kötü bişey yok çok şükür muayene olamadim sadece ona sinirlendimhayırdır ins.
Yaa öyle mi diyosun offemzirirken bile hemen geçmiş seninki . dün ne güzel hastanedeydim doktoruma dedim ne yapabilirim diye zencefil falan bitkisel şeyler söyledi istersen KBB ye git falan dedi . Öyle diyince çok önemli değil herhalde dedim ama bugün aklıma dank etti ilaçsız hiç geçecek gibi durmuyor zararı da cabası
İlk hamileliğimde preeklampsi yüzünde 30 haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 5 gün yaşadıktan sonra kaybettim.. yüksek tansiyon ve eklempsi krizine girme ihtimalim var semptom göstermesem bile her an olabilir demişti ikinci hamileliğimdeki doktorumRiskli durumun ne canım? Bende risk yok ama yine de kafamda soru işaretleri ama sezaryen olmaktan da çok korkuyorum tekrardan.
Bitmiyor sizin bu bulantılar yaKızlar iyi akşamlar,
Herkes iyidir inşallah. Ben iki haftadır giriyorum mesajları okuyorum, doğru düzgün bir şey yazamadan kapıyorum nedense. Şu an çok daha iyi olurum diye umut etmiştim ama neredegeçen hafta 10+4 te doktoruma gittim, ikili test istedi, bulantılarım ve mide sorunlarım için de yeni ilaçlar verdi. Amma travmatik geçirdiniz diyor, iyileştiremedik sizi bir. 3 ay tamamen dolunca bitmesini umuyorum artık. 1 hafta kaldı tam ayımın dolmasına Meptamid verdi bulantı için, güçlüdür günde bir tane al yeter dedi, gerçekten iyi geldi bana 1 haftadır. Ama bu sefer mide ağrılarım oldu ne yesem müdem ağrımaya yanmaya başlıyordu, yine huzursuz mutsuz
Sonra dün ikili test için gittim. Bulantı ilacını bırak istersen artık deyince, bıraktım hemen dün iyiydim. Bugün enkaz gibiyim, Allah yardım etsin gerçekten hepimize. Bu arada kız dedi büyük ihtimal bebiş için. Bir oğlum vardı güzel haber oldu bizeRabbim herkesin gönlüne göre versin, tabi bir de şu bulantı ve çıkarmalarımız bitsin
Gözün aydın canım, sağlıkla.gelsinMerhaba kızlar bu gün doktora gittim 12 haftalığız ense kalınlığı 1 mm çıktı testimizi verdik cinsiyet tahmini yaptı kıza benzettim dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi
E yakın bir zamana randevu vermediler mi?Kizlar hepiniz merak etmişsin saolun kötü bı haber falan almadım sadece muayene olamadigim için sinirlendim randevuda yanlışlık yapmışlar ve kabul etmiyorlar ona sinirlendim özel hastane güya ana baba günü
Amin canım inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinBitmiyor sizin bu bulantılar yaAllah kolaylık versin. Bebeğin iyi neyseki az daha sabır canım
Gözün aydın canım, sağlıkla.gelsin
Geçenlerde izledim yapan kadınların röportajlarını iki sezaryen sonrası normal yapanları şöyle bir aklımdan geçirdim ve hemen kovusturdum kafamdan benim çok büyük korkularım var normal doğum benim için korkunç düşündükçe sancılanıyorum ve normal dogum yapan birini gördüğümde ayaklarini opesim geliyor sen nasil dayandin diye hayran oluyorumKızlar peki ssvd yapmak isteyen var mı?
Maşallah Canım gözünüz aydın :) günlerimiz aynıymış seninle bende salı gidicem bana da tahminde bulunabilir inşallahMerhaba kızlar bu gün doktora gittim 12 haftalığız ense kalınlığı 1 mm çıktı testimizi verdik cinsiyet tahmini yaptı kıza benzettim dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi
Canım 15 gunde bir muayene ücreti vs agir olmazmi serklaj dedigin şey acilma olmasın diye rahim ağzı yetmezligi olanlara dikis atiliyor omu eger oyse 12 haftaya kadar yapilmasi gerekiyor canim surekli kontrole cagirana kadar yapsaymış ya açılma baslarsa acilma baslayinca tutma olasılığı da azalıyor ayrıca 11+5 de ikili test pekala yapılıyor tekrar muayene ücreti icin kontrol vaktini geçirip oyle randevu veriyor eğer icine sinmiyorsa hemen arastir ben devlet hastanesi imkani varsa ozelde tahlil ikili test uclu dörtlü test ayrıntılı usg yyatırıp o kadar para vermemeli diye düşünüyorum keske baslarda devlete gitme imkanimiz olsaydıArkadaşlar hepinize birşey danışmak istiyorum. Ben tedavimi memorial da gördüm hast çok memnun kaldım ama Gebeligim virus donemine denk geldigi icin ve serklaj işlemim olacak diye ve hastane çok yüksek fiyat verdi diye oradan vazgeçtik birde sgk geçmiyordu. Sonra serklaj icin medicana kadıköy e gitmeye karar verdim evim taaa beylikdüzünde bu arada doktor un yorumları iyi neyse gittik serklaja gerek görmediğini rahim ağzının iyi old söyledi. Buna çok sevindik bu doktorda 12 bin tl fiyat verdi neyse 1 ayda 3 kez çağırdı ilkimde muayene ücreti ödedik sonra gelin 2 li yapalım dedi muayene ücreti ödemeyecektik tabi 1 hafta old için en geç saate randevu aldık ve gittik ultrason göre 1 hafta önceydi o gün 11+5 gününe gelmiş 2 li yapamayız haftaya gel dedi .3.hafta yine gittik hem muayene hem 2 li yapıldı ve tekrar ne zaman geleyim dediğimde 2 hafta sonra yine gel dedi.Simdi size sorum doktorum alanında iyi çok memnun hastaları ama bana göre çok açıklayıcı değil.
Ilk gitmem de kiloma baktılar onun dışında bakılmadı tansiyon hiç olculmedi. Eskiden kullandığım kan sulandığı vs ben söyledim he evet kullanman lazim dedi.
Ilk kontrolde yazmıştım bi kan testine 650Tl aldılar hemen
Demirime d vitamini vs hoc bakılmadı şuan sadece demir ilacı kullanıyorum.
Ultrasonda ilgili eşime gösteriyor video vs gel al diyor ama sanki bisey eksik gibi bana yeterli gelmedi gibi.Ben daha söylemedim ama d vitaminim çok düşüktü sadece tokluk şekeri yapıldı tsh 0.29 cıktı 1 ay sonra test istedi. Eşim diyor değişelim doktoru ama ben bulamadım ve halen serklaj işlemi aklımda old için buna devam edip biraz ilerleyince evime daha bir hastane bulmak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Doktorum seni sık çağıralım rahim ağzını olcmemiz lazim demişti belki sık çağırma sebebi bunun içindir bilmiyorum
Ben de 3 kg ya yakın aldım canımBen daha simdiden 4 kilo almişim ne yapacam bilmiyorumçok yiyen bi insanda degilim ama cok hareketsiz kalmistim artik ben evin onunde yürüyüşe basladim iftar sonrası sokakta kimse olmuyor esimle yuruyorum
Anladım canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Hayırla gelsin.İlk hamileliğimde preeklampsi yüzünde 30 haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 5 gün yaşadıktan sonra kaybettim.. yüksek tansiyon ve eklempsi krizine girme ihtimalim var semptom göstermesem bile her an olabilir demişti ikinci hamileliğimdeki doktorum
Hımm senin olayın da psikolojik sanırım o çok zor valla. Benim sancım açılmam vardı 7cm öyle girdim sezaryene. Ama ameliyat olmak benim için çok zordu o yüzden ben de şu an sezaryenden senin normal doğumdan korktuğun gibi korkuyorum.Geçenlerde izledim yapan kadınların röportajlarını iki sezaryen sonrası normal yapanları şöyle bir aklımdan geçirdim ve hemen kovusturdum kafamdan benim çok büyük korkularım var normal doğum benim için korkunç düşündükçe sancılanıyorum ve normal dogum yapan birini gördüğümde ayaklarini opesim geliyor sen nasil dayandin diye hayran oluyorum
Malesef basta kolay dogum yaparsin dediklerinde bile asla sanciyi bekleyemem sancim artmadan hemen alin dedim dr uma ben asla size yardimci olamam doguramam dedim şimdi imkansız zaten benim psikolojide bu
Haklısın canım zormuş gerçektenCanım geçmiş olsun bademcik çok zor bişey mutlaka doktoruna danışarak ilaç kullan
Geçmezse yarın gitmeye çalışıcam canım çok teşekkür ederim dediğini yaptım sarımsak yuttum inşallah şifa olurGit canım acile git en olmadı akşam git sakin olur bakarlar boğazına hamile olduğunu mutlaka söyle haftanı da.. antibiyotik yazar.. Allah acil şifa versin sarımsak yutmak da iyi gelmişti bana
Çok teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsun. Benim de geçen boğazım fena oldu ben de kroniktir. çok güzel doğal bir ürünün iyi geldiğini keşfettim. Eğriçayır propolis sprey var. Naneli aşırı şifalı. Ağrıyan boğazıma 3 fıs sıksam sabaha bir şeyim kalmıyor. Çocukla eşime de veriyorum her gün 3-4 fıs sıkmak bağışıklık için birebir. Hamile ve çocuklar da kullanabiliyor. Kargosu da hızlı, netten sipariş verdim 2 güne geldi. İnş
Şifa bulursun bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?