Canım benim de fazla çıktı ilaç kullanıyordum benim kendi kadın doğum doktorum takip ediyor. Geçen gün kontrolüm vardı sordum gitmeden aç karnına gel dedi açtım ilacımı da içip gittimKızlar merhaba hayırlı geceler bişey sorum tsh hormonum biraz fazla çıktı ilaç kullanıyorum bu hafta kontrölüm var aç karnınamı gitmelim ? Çünkü sonrasında kadın doğuma gideceğimbilgi verirseniniz çok sevinirim
Canım ilacı içmemek mi gerekiyormuş doktorum içebilirsin demişti benim kontrolden önce ama bilemedim şimdiBen dahiliyeye hep aç ve o günkü ilacı kullanmadan gidiyorum. Kan verdikten sonra ilacımı içiyorum bir saat sonra da bir şeyler yiyorum. Doktor söylemişti aç gelmemi
Yok canım doktor sadece aç gelmemi söylemişti ilaçla ilgili bir şey söylememişti. Ben en yüksek veya düşük kaç çıkar onu görmek için o gün ilacı kontrolden sonraya bırakıyorum. Zaten aç içmek gerekiyor ya üstüne belirli bir zaman da bekliyoruz. Çok açlığa dayanamadığım için de sabah erkene randevu alıyorumCanım ilacı içmemek mi gerekiyormuş doktorum içebilirsin demişti benim kontrolden önce ama bilemedim şimdi
Bende de aşırı ayak yanması sıcak basması var bu sıcakta bi iki iş yapıyorum nefesim kesiliyor geçen gün hele temizlik yaparken bi aşagı indim sıcaktan olduğum yere yığılıyodumGünaydın kızlarSizde benim gibi aşırı terliyormusunuz banyodan çıkıyorum belimden koltuk altımdan sular akiyor. Deodorant kullanmayi bırakmıştım zararlı diye ama iş başı yapınca kullanmam gerek.Tavsiye edeceğiniz bi marka var mı doğal zararsız olan.Birde ayaklarım da ellerimde yanma var alev alev böyle birşey var mı sizlerde de.Sanirim bu surec de çok hareketsiz kaldım son 1 haftadır ilaçlarda kabızlık yaptı göbeğim 6 aylık gibi .Suyu 2 lt fazla içemiyorum zorluyorum kendimi sanırım az geliyor vücuduma
Sizde kendinizce cok haklisiniz evet benim cocuklarimda anne nezaman dogcak diye surekli soruyolar aslinda birazda dogru bir yaklasim yapmissininiz hersey gonlunuzce olsunAslında ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca, ve insanlarin geçmiş olsun ,nasıl oldu vs sorularına cvp vermek çok yorucu, insanların size üzülerek bakmasi çok üzücü olunca , insan söylememeyi tercih edebiliyor. Ondan sonra kızımı 22. Haftadan sonra söylemiştim herkese. Bunda da kızım bizden duysun başkasından duymasın diye söylemiyorum. Onu da sabirsizlandirmamak icin en azından yarısına yaklaşmak istiyorum.:)
Benimde aynı ellerim ayaklarım yanıyor üstelik yazın bile corap giyen biriyken halime şaşkınımGünaydın kızlarSizde benim gibi aşırı terliyormusunuz banyodan çıkıyorum belimden koltuk altımdan sular akiyor. Deodorant kullanmayi bırakmıştım zararlı diye ama iş başı yapınca kullanmam gerek.Tavsiye edeceğiniz bi marka var mı doğal zararsız olan.Birde ayaklarım da ellerimde yanma var alev alev böyle birşey var mı sizlerde de.Sanirim bu surec de çok hareketsiz kaldım son 1 haftadır ilaçlarda kabızlık yaptı göbeğim 6 aylık gibi .Suyu 2 lt fazla içemiyorum zorluyorum kendimi sanırım az geliyor vücuduma
TeşekkülerBen dahiliyeye hep aç ve o günkü ilacı kullanmadan gidiyorum. Kan verdikten sonra ilacımı içiyorum bir saat sonra da bir şeyler yiyorum. Doktor söylemişti aç gelmemi
Benim ayaklarım hep buzBenimde aynı ellerim ayaklarım yanıyor üstelik yazın bile corap giyen biriyken halime şaşkınım
Hahaha tamamdır çok teşekkğrler haraket etmesini isterimGünaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleBizim hala sadece anne baba kardeşler biliyor hamilelik durumunu söyleme demiştim anneme ama artık 3 ay doldu söylesek daha mı iyi bilemedim
Canım benim de fazla çıktı ilaç kullanıyordum benim kendi kadın doğum doktorum takip ediyor. Geçen gün kontrolüm vardı sordum gitmeden aç karnına gel dedi açtım ilacımı da içip gittimbir ay kullanmaya bile baya düşmüş değerim . Eğer kan verdikten sonra kadın doğuma gideceksen arada mutlaka birşeyler ye canım çünkü ben önce ultrasona girdim açtım ve bebeğim pek hareket etmedi aç olduğum için yatıyordu
Merhaba. Bir şey soracağım size. Acıbadem hastanesinde yaptırdığınız bu testin adı fetal gen testi mi acaba. Yani sendromlara bakmak için yapılan ve anneden kan örneği akinan test...kendi laboratuvarlarında mi yapıyorlar bilginiz var miSizin sonuçlarınız çok güzel aslında
Benim çıktı sonuçlarım kombine risk 1:211 niftyi önerdi doktorum
Dün kan verdim
Acıbadem hastanesinde 2.650 TL ye yaptılar bilginiz olsun
Haklısın aslında bikere bile almayınca bakalım kaç çıkacak gibi mantıklı geldi bana daYok canım doktor sadece aç gelmemi söylemişti ilaçla ilgili bir şey söylememişti. Ben en yüksek veya düşük kaç çıkar onu görmek için o gün ilacı kontrolden sonraya bırakıyorum. Zaten aç içmek gerekiyor ya üstüne belirli bir zaman da bekliyoruz. Çok açlığa dayanamadığım için de sabah erkene randevu alıyorum
Hareket edince görme şansı daha yüksek oluyor canım benimki yan gelmiş yatıyordu elini ayağını gördük ona da şükürHahaha tamamdır çok teşekkğrler haraket etmesini isterimcinsiyeti belki söyker
Bende de aş
Bende de aşırı ayak yanması sıcak basması var bu sıcakta bi iki iş yapıyorum nefesim kesiliyor geçen gün hele temizlik yaparken bi aşagı indim sıcaktan olduğum yere yığılıyodum
Benimde aynı ellerim ayaklarım yanıyor üstelik yazın bile corap giyen biriyken halime şaşkınım
Evet bende nefes nefeseyim kiz kardesim dalga geciyorr hopp daha 3ayliksin 9aylikta napicaz seninle diyeDemek ki hamile old için kızlar sanki 3 aylık değilde doğuma 1 hafta kalmış gibiyim hep nefes nefese
Aynıyız canım oğlum da 11.30-12 de uyur ayağımda sallıyorum hala malesef yoksa uyumuyo bu bebişi hiç sallamıycam inşallah :)Bir tane de bende var işçi gece 11 de uyuyup sabah 8-9 da kalkar teklif etmesem gün içinde bile uyumaz.. şu an gözlerimin içi yanıyorhamilelik konusunda arada uyku bastırması dışında sıkıntı yaşamadım geceleri zaten uzun süredir üstümü örtmem
daha su tutmadım ben canım iyi fikirAynı ben ya uyanıyorum ayaklarıma soğuk su tutup tekrar yatıyorum
Su için canlar limonlu su için yada nane yaprakları parçalayıp atin içine bi şekilde tatlandirin için ne kadar ilaç kullanırsanız kullanın mesaneyi yıkar gibi çok fazla su içip tuvaleti beklemezseniz olmuyorCanım inan sana daha yazcktım. Bende senin gibiyim doktor ne verdiyse kullandım geçmedi bu defa fitil verdi o dha da maf etti beni hayatımda hiç böyle olmadımnasıl olck nasıl geçicek hiç bir fikrim yok
Oğullarım da yanardı bunda daha yanma yokdaha su tutmadım ben canım iyi fikir
Bu arada Ayakları yanan kızlar cinsiyetiniz kızdır inşallah da sevinirin bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?