MerhabaTekrar merhaba herkese. Kizlar bise sorcm 9na mi dikkat ettin demryn dikkatimi cekti sadece13. Haftaya girdim hamileligin basindan beri idrarim hep koyu renkti bi kac gundur normale dondu oyle asiri da su içmiyorum. Acaba normal mi sizde durum nasil. Bulantm azalinca normallesmeye basladi ama 2 3 gündür gene basladi bulantilarm.
Evet canım ben de anneme değil ama çevreme kimseye söylemeyeceğim demistim ikinciyi doğmaya yakın öğrendi herkes bunu da konu komsu etraf bilmiyor annem Kayinvaldem biliyor onlara söylemezsem mesele çıkardı mecburdum yeni yeni de en yakin arkadaşlarıma söyledim gonullendiler gec söyledin diye karnim büyümesini beklesem küserlermiş sankiben mahremiyet açısından söylemeyi düşünmedim bu sefer böylesini daha uygun görüyorumherkesin kişisel tercihi yahut eşi ile birlikte verdiği tercih kimse kimsenin düşüncesini anlamak zorunda değil zaten herkesin yaşantısı farklı
Bende sallıyorum malesef bende öyle dedim bu benim sallanmayacak ama herkes aynı olur diyorAynıyız canım oğlum da 11.30-12 de uyur ayağımda sallıyorum hala malesef yoksa uyumuyo bu bebişi hiç sallamıycam inşallah :)
soğuk su birebir .daha su tutmadım ben canım iyi fikir
Bu arada Ayakları yanan kızlar cinsiyetiniz kızdır inşallah da sevinirin bende
Olmuyor olmuyor doğuma yakın öyle bezeceksiniz ki onu yatağına yatıp uyumaya alıştıracaksınızBende sallıyorum malesef bende öyle dedim bu benim sallanmayacak ama herkes aynı olur diyor
arkadaşım benim komşularim da nasıl tepki verecek bilmiyorum koronadan dolayı hiç görüşmedik yüz yüze bir de benim burada arkadaşım yok komşularım ile 5 kişiyi yakın yaştayız çocuklarımız da öyle hani arkadaşlar onlar benim için diyebilirimEvet canım ben de anneme değil ama çevreme kimseye söylemeyeceğim demistim ikinciyi doğmaya yakın öğrendi herkes bunu da konu komsu etraf bilmiyor annem Kayinvaldem biliyor onlara söylemezsem mesele çıkardı mecburdum yeni yeni de en yakin arkadaşlarıma söyledim gonullendiler gec söyledin diye karnim büyümesini beklesem küserlermiş sanki
yazmayı çok severim küçük bir blog sayfam da var acemiceben bugün çok sıkıldım ya. evde olmam sıkıyor artık. biraz usg resimlerini yapıştırdım anı defterimize. duygularımı yazdım. biraz kızımla zaman geçirdim. ama yok geçmiyor vakit
Kasıma kadar 3 yılı geçmiş oluyor üzerinden. Onda sıkıntım yok :) Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun. Sen heralde o zaman direkt sezaryen isteyeceksin.Hımm anladım canım bebiş tombiş gelince risk almıyorlar evet. Bebeğin inmemesi de başlı başına sezaryen. Çok istemişsin normali sen de benim gibi. Keşke tüm şartlar müsait olabilseymiş.
Ama en çok tam uyuşmadan operasyona başlamalarına takıldım nasıl yapabilirler böyle birşeyi
Bana da hiç kimse gelip de sütüm gelmiş mi diye göğüs kontrolü yapmadı, kimse bilgi vermedi, öyle bilgisizce emzirmeye çalıştım çok zor bir durumdu. Hemşireler robot gibi ilaç saati gelince gelip avcuma ilacı bırakıp gidiyorlardı şaka gibiydi ya. Allah düşürmesin o hastaneye bir daha gerçekten.
Bu durumda ben de mecburen özelde düşünüyorum bakalım gebelik sağlıklı ilerlerse inşallah.
Doğumunun üzerinden kaç yıl geçti peki? Ssvd için o da önemli
Amin cümlemizin canim insSizde kendinizce cok haklisiniz evet benim cocuklarimda anne nezaman dogcak diye surekli soruyolar aslinda birazda dogru bir yaklasim yapmissininiz hersey gonlunuzce olsun
Evet canım mecburenKasıma kadar 3 yılı geçmiş oluyor üzerinden. Onda sıkıntım yok :) Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun. Sen heralde o zaman direkt sezaryen isteyeceksin.
Merhaba fetal dna testiMerhaba. Bir şey soracağım size. Acıbadem hastanesinde yaptırdığınız bu testin adı fetal gen testi mi acaba. Yani sendromlara bakmak için yapılan ve anneden kan örneği akinan test...kendi laboratuvarlarında mi yapıyorlar bilginiz var mi
Sağlıkla gelsinler :)Evet canım mecburenhayırlısı olsun hepimiz için
Canım benimde ayaklarım çok yanıyor altları alev gibi ben cuma günü doktor a gittiğimde büyük ihtimal kız dedidaha su tutmadım ben canım iyi fikir
Bu arada Ayakları yanan kızlar cinsiyetiniz kızdır inşallah da sevinirin bende
Lutfen benimde ayaklarım yansınCanım benimde ayaklarım çok yanıyor altları alev gibi ben cuma günü doktor a gittiğimde büyük ihtimal kız dedi
Ben yves rocher ürünleri kullanıyorum. Kimyasal içerik yok gibi, amiminyum VS de yokGünaydın kızlarSizde benim gibi aşırı terliyormusunuz banyodan çıkıyorum belimden koltuk altımdan sular akiyor. Deodorant kullanmayi bırakmıştım zararlı diye ama iş başı yapınca kullanmam gerek.Tavsiye edeceğiniz bi marka var mı doğal zararsız olan.Birde ayaklarım da ellerimde yanma var alev alev böyle birşey var mı sizlerde de.Sanirim bu surec de çok hareketsiz kaldım son 1 haftadır ilaçlarda kabızlık yaptı göbeğim 6 aylık gibi .Suyu 2 lt fazla içemiyorum zorluyorum kendimi sanırım az geliyor vücuduma
kkusma degismedi sabahh yine kustumDasmeer canım sesin çıkmıyor ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?