2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba
İdrar rengi su ile alakalıdır cogunlukla bulantınız azaldıgı için sıvı alımınız arttıysa idrar renginiz açılmıştır. Bendede öyle oldu çünkü. En ideali beyaZa yakın olması

Evet canım ben de anneme değil ama çevreme kimseye söylemeyeceğim demistim ikinciyi doğmaya yakın öğrendi herkes bunu da konu komsu etraf bilmiyor annem Kayinvaldem biliyor onlara söylemezsem mesele çıkardı mecburdum yeni yeni de en yakin arkadaşlarıma söyledim gonullendiler gec söyledin diye karnim büyümesini beklesem küserlermiş sanki

Nasılsınız bugün sevgili grubum

Benim dr günüme ve inşallah cinsiyetine son 5 gün

Bu çarşamba bime tütülü kız bebek elbisesi kız bebek tişörtü ve tek tütü etek geliyor kız anneleri bakın bence geçen hafta ben bimin ortak renk battaniye zibin ve bazı ürünlerini aldım penyeleri harika tam pamuklu güzel şeyler getiriyorlar

Bende sallıyorum malesef bende öyle dedim bu benim sallanmayacak ama herkes aynı olur diyor
Olmuyor olmuyor doğuma yakın öyle bezeceksiniz ki onu yatağına yatıp uyumaya alıştıracaksınız

Ben karnim burnumda ayağımda oğlumu sallardım sonra doğuma girerken kimseyi istemedi önce onu ayagimda salladım uyuttum sonra ameliyata girdim doğumdan çıktım gene lohusa yatağımda anne sallasin dedi 2 yaşındaydı yine ben salladım.

Derken öyle tovbe ettim ki ikinci oğlum u yatağında uyumaya alıştırdım yıllar geçti hala büyük oğlan yatarken seslenir biseyler ister çağırır ama küçük kendi gider yatar uyur

ben bugün çok sıkıldım ya. evde olmam sıkıyor artık. biraz usg resimlerini yapıştırdım anı defterimize. duygularımı yazdım. biraz kızımla zaman geçirdim. ama yok geçmiyor vakit

arkadaşım benim komşularim da nasıl tepki verecek bilmiyorum koronadan dolayı hiç görüşmedik yüz yüze bir de benim burada arkadaşım yok komşularım ile 5 kişiyi yakın yaştayız çocuklarımız da öyle hani arkadaşlar onlar benim için diyebilirim diğer iki kötü sonuclanan hamileliklerimi ve yine sağlıklı olanları da aileler ve komşularıma hemen söylemiştik bu sefer böylesini daha uygun gördük herkesin kendi kararı

Yine sıcak bir gün Rabbim oruç tutanlara yardım etsin inşallah hele hele oruç tutsun tutmasın su bulamayan yemek bulamayan tüm kardeşlerimize yardım etsin inşallah

Yarın eşim belki işe gidecekmiş sabah aradılar akşam tekrar haber vereceğiz dediler bekliyoruz bakalım.

herkese musmutlu pazarlar olsun inşallah.

ben bugün çok sıkıldım ya. evde olmam sıkıyor artık. biraz usg resimlerini yapıştırdım anı defterimize. duygularımı yazdım. biraz kızımla zaman geçirdim. ama yok geçmiyor vakit
yazmayı çok severim küçük bir blog sayfam da var acemice ama bu gebelikte o kadar az yazdım ki inanmazsınız daha yeni iki ay sonra elime kitap oldum gözümün önünde harfleri canlandırmak bile midemi bulandırıyordu

her zaman anıların hatıraların kaleme dökülmesini kıymetli bulmuşumdur...

Ve evet bende çocuklar da eşim de artık bu evde kalma mevzuundan çok bunaldık Rabbim hayır ile sonuçlandırsın inşallah bu kadar sabretmemize değer de...

Kasıma kadar 3 yılı geçmiş oluyor üzerinden. Onda sıkıntım yok :) Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun. Sen heralde o zaman direkt sezaryen isteyeceksin.

Merhaba fetal dna testi
Kendi laboratuvarlarından yapmıyorlar
Günleri ve saatleri ona göre gidip kan veriyorsunuz kurye alıp götürüyor
Sonuçlarımı bekliyorum bende

Ben yves rocher ürünleri kullanıyorum. Kimyasal içerik yok gibi, amiminyum VS de yok alerji yapacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…