2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben hashimato tiroidi hastasıyım endokrin takipliyim.İlaç hep kullanıyordum. Benimde gebelikte yükseldi Gebelikte tsh 1.5 larda ideal kabul ediliyor ilaç dozumu artırdılar. Tekrar düştü. Teste aç karnına ve erken saatlerde gitmek gerek

Aynı şekilde idari izin için işyerimdekilerde öğrendi hiç onlara söylemeyi düşünmüyordum ama izin için mecbur kaldım. Annem tüp bebek tedavisinde yanımdaydı destek oldu bayağı onun dışında kayınvalidemler Kalp atışından sonra öğrendiler tüp bebek olduğunu bilmiyorlar ama.

1 ay oldu benimde ilaç kulanalı perşembe günğ gideceğim bakalım sonuç ne olacak 25 mg verdi haftasonu 50 lik verdi ama nedense bana ağır geliyor midem hasas biraz 25 likle devam ettim çoğu insan gebelik boyunca devam ediyormuş umarım öyle olmaz :)

Y yaska32 nasılsın canım nasıl gidiyor denk gelemedik senin cinsiyet söylemişti ya doktor aynıyız diye çok umutlanmıştım ama benimki söylemedi biliyo musun
Yaaa inanmıyorum bir tahmin bari yapsaydı İyi gidiyor canım benim çok şükür hala sadece kokuya hassasiyetim var ama sadece et ve Balık kokusuna yemek de istemiyorum sürekli peynir ekmek ye deseler yerim bir hafta olacak son kontrolden bu yana bir arkadaşın bebeğine önce kız deyip bir hafta sonra erkek demişler ya burda, tedirgin oldum ben de ama benim doktor kesin değil demedi. Çok net konuştu bir sonraki kontrol de üç hafta sonra, nasıl duracaksam ben o kadar senin nasıl gidiyor canım? Ne var ne yok? Bebiş ve sen iyisinizdir umarım ikili test yaptı mı hoca?

Canım aynen terleme oluyor, ara ara deodorant kullanıyorum ya ben. Her gün duş almaya halim olmuyor. Ben kabızlıktan çok çektim. Ve bulantı yüzünden o kadar da su içemiyordum. Karbonhidrat beslenmeyi kesmeye çalıştım. Sabah aç karna kuru erik, miden alıyorsa 2-3 kaşık saf zeytinyağı aşırı iyi geliyor. Bir de kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra hep yürüdüm ben evde. Günde 2-3 bin adım atmaya çalışıyorum. Geçen günler bıraktım mesela yürümeyi, hemen taş gibi oldu bağırsaklarım yine. Doktor ilaç filan verdi ama hiiçç bir işe yaraamadı. En iyisi doğal yollar, çok geçmiş olsun

Ay ben tarzan gibiydim kendimi duvardan duvara atıyordum bir de bizi yürüttüler hep açılma olsun diye, üzerimde ameliyat kıyafeti elimde seyyar serum koridorda diğer doğuracak hamilelerle ağlanarak yürüyorduk. Hahahaha vallahi düşününce dram ama hamdolsun, inş bu sefer ki kolay olur canım. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın

Yok ya 13. Haftadan sonra farklılaşmaya başlıyor şimdi organlar benzer olur falan dedi anlamadım valla tüm doktorlar ayrı telden çalıyor bitek kokuysa sıkıntı yok canım. benim de mide bulantım oluyordu farkettim ki aldığım gıda takviyesi yapıyor artık yatmadan alıyorum olmuyor şükür. İnşallah değişmez ya öyle düşünme net söylediğine göre belki de o konuda çok güveniyor kendine benim de 3 haftadan fazla var canım ne zormuş sabretmek hemen büyüsün hareketlerini hissedeyim istiyorum ikili test benim doktorum pek yapma taraftarı değil miydi bilmiyorum anlayamadım sürekli bana sen karar vereceksin ben yönlendirme yapma hakkım yok diyip durdu öneriyor musunuz dedim ona bile bişey diyemem falan dedi. Ben yine de yaptırdım ya sonuçlar cuma günü falan çıkacakmış. Sen yaptırdın mı çıktı mı sonuçlar ?

soğuk su birebir .
ay inşallah canm ya kızımız olur :)
İnşallah canım günlerimiz aynıymış senle ne zaman gideceksin kontrole :)

Bu arada ben salı gidiym diyodum randevusuz erken gidip sıra alcaktım ama salı resmi tatil galiba boşa gitmiym çarşamba gidiym 2 li taramaya inşallah

Kullanmak çok önemli bu ilacı hiç aksatmadan kullanman gerek. Tiroid eksikliğinde bebekte Zeka geriliği yapabiliyor. Çok dikkat et canım hergün aç karnına aynı saatlerde almaya çalış ilaçtan en az 40 dk sonra yemek ye bunlar önemli. Sana hangi ilacı verdi?

Değişmez inşallah Normal baktı sonra üç boyutlu baktı kesin kızınız oluyor dedi inşallah değişmesin ben de yaptırdım canım ense fln normal çıktı, güzel dedi. Kan testi verdim de o haftaya çıkacak sanırım on gün sonra ararız dediler. Beklemedeyim güzel çıksın inşallah bebişlerimizin karneleri hepsi pekiyi olsun hamile taytı, elbisesi, tişörtü almaya başladım. Bu aralar sürekli alışveriş mpdumdayım çünkü kendi kıyafetlerim olmuyor pantolonlarda sıkıntı şimdiye kadar yarım kilo aldım bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…