Geçen hafta devlete gittim bugün de üniversite hastanesine gittim 16 civarı da özele gidicem canım özelde en azından düzgün muamele görüyosun ekran büyük oluyo büyük fotoğraflar veriyolar içine siniyo..
Canım devlette genelde 16-17 olmadan paylaşmıyorlar bence o yüzden bekletiyorlar biraz daha büyüsün özele git bakalım inşallah güzel bir prensesin olur ❤ Ben de yarın gideceğim bakalım gösterecek mi bebeğim.. kızım 14 te açmıştı bacaklarını
Ayni bendensin e bebek tam karşimda gerci bizim Magaza henuz acilmadi cadde magazalar acildi fakat avmdrkiler henuz belli degil birde acilsa bile ben rapor alacam canim sonrasıda zaten dogum izni ben oyle yapacam ama avm de tam karşimda bakim agustosa kadar avm ye gitmem diyorum ama bakalim durum ne olacak
Benim kendi doktorum 12.haftadan itibaren hep kiz gibi dedi ben 13+5 de de eski doktoruma gitmistim onada guvenirim baska bir hastanede oda kuz demisti bende kesinmi dedim hanj kendi dontorum kesin demeyinceiki kere hocam kesinmi dedim oda evet kesin kiz dedi degisme olurmu diye sordum bu haftalarda eger net gorunuyorsa degismesi %2 ihtimal dedi bende o yuzden guvenerek alisveris yapmaya basladim Cumartesi kontrolum var 17+3 olacagiz kendi doktorum artik kesinleştirir sanirim
Benimde bugün 16+0 oldu en son 13 haftalıkken %80 kız demişti ama çok merak ediyorum kesinleşmeden emin olamıyorum 1 hafta daha sabredip haftaya gideceğim kontrole
Benimde bugün 16+0 oldu en son 13 haftalıkken %80 kız demişti ama çok merak ediyorum kesinleşmeden emin olamıyorum 1 hafta daha sabredip haftaya gideceğim kontrole
Günaydın herkese ... kontrolü olanlar hayırlı haberlerler ile gelsinler inşallah .. benim de hala cinsiyet net değil , bi doktor kız , bi doktor erkek demişti 13. Haftada .. su an 14+6 oldum ... biraz daha beklemeyi düşünüyorum ... hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Banada aynı öle oldu perinatolog kız dedi kendi doktorumda ultrason resmiyle erkeğe benzio dedi. Arada kaldık 17. Haftada gel o zaman netleştiririz dedi
Evet büyük bir oran o yüzden kız fikrine alıştım bile ama kesinleşirse içim daha rahat bebiş kıyafetleri alırım inşallah. Alışveriş için erken ama dayanamayacağım inşallah senin de yarın kesin belli olur
kızlar benim kontrolüm çok iyi geçti çok şükür. erkek olduğu kesin dedi. haftasıyla tam uyumluyuz. 16+2 yiz. 160gr FL 2.02 hafta sonra tekrar kontrol. 21.haftada da detaylıya çağıracak