2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Özel çok erken haftalarda söylüyorlar 11 hafta gibi

Ben de yarın gideceğim doktora
Bakalım cinsiyeti gösterecek mi

Özel çok erken haftalarda söylüyorlar 11 hafta gibi
Ben de hep özele gittim ama 12.haftada bile söylemedi doktorum. Sanırım doktorun prensibi ile de ilgili

Ben simdi almam diyorum da Avmde çalışıyorum ptesi işe baslıcam dayanamam kesin üstelik e bebek tam karşı mağazam çok tehlikeli
Ayni bendensin e bebek tam karşimda gerci bizim Magaza henuz acilmadi cadde magazalar acildi fakat avmdrkiler henuz belli degil birde acilsa bile ben rapor alacam canim sonrasıda zaten dogum izni ben oyle yapacam ama avm de tam karşimda bakim agustosa kadar avm ye gitmem diyorum ama bakalim durum ne olacak
Kızlar ben geldim öğrenemedim malesef söylemiyolar zaten göstermiyo şu anda pozisyonu yok dedi.. 15-16. Haftada özele gidicem en iyisi..
hayirlisi canim devletekiler gorsede soylemiyor ozeldeki doktorlar soyluyor

bana da 13de erkek dedi doktorum ihtimali yüksek tuttu. 15.haftada yine erkek dedi ama bugün onaylayacak artıkinş sürpriz olmaz
Benim kendi doktorum 12.haftadan itibaren hep kiz gibi dedi ben 13+5 de de eski doktoruma gitmistim onada guvenirim baska bir hastanede oda kuz demisti bende kesinmi dedim hanj kendi dontorum kesin demeyinceiki kere hocam kesinmi dedim oda evet kesin kiz dedi degisme olurmu diye sordum bu haftalarda eger net gorunuyorsa degismesi %2 ihtimal dedi bende o yuzden guvenerek alisveris yapmaya basladim Cumartesi kontrolum var 17+3 olacagiz kendi doktorum artik kesinleştirir sanirim

Ben de yarın gideceğim doktora
Bakalım cinsiyeti gösterecek mi

Ben de hep özele gittim ama 12.haftada bile söylemedi doktorum. Sanırım doktorun prensibi ile de ilgili ☺
Kaç haftadasın canım ben 14+ 15 falan olacağım sanırım bakalım gösterecek mi

Benimde bugün 16+0 oldu en son 13 haftalıkken %80 kız demişti ama çok merak ediyorum kesinleşmeden emin olamıyorum 1 hafta daha sabredip haftaya gideceğim kontrole
%80 demesi de büyük oran bence
Bana hiçbir şey demedi ve hiç tahmin yok yani %50 ihtimal ikisi de o yüzden daha çok meraktayım

Banada aynı öle oldu perinatolog kız dedi kendi doktorumda ultrason resmiyle erkeğe benzio dedi. Arada kaldık 17. Haftada gel o zaman netleştiririz dedi

%80 demesi de büyük oran bence
Bana hiçbir şey demedi ve hiç tahmin yok yani %50 ihtimal ikisi de o yüzden daha çok meraktayım
Evet büyük bir oran o yüzden kız fikrine alıştım bile ama kesinleşirse içim daha rahat bebiş kıyafetleri alırım inşallah. Alışveriş için erken ama dayanamayacağım inşallah senin de yarın kesin belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…