2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın herkese ... kontrolü olanlar hayırlı haberlerler ile gelsinler inşallah .. benim de hala cinsiyet net değil , bi doktor kız , bi doktor erkek demişti 13. Haftada .. su an 14+6 oldum ... biraz daha beklemeyi düşünüyorum ... hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ben geldim öğrenemedim malesef söylemiyolar zaten göstermiyo şu anda pozisyonu yok dedi.. 15-16. Haftada özele gidicem en iyisi..
Neyse hayirlisi olsun cok nazli bi cocuk olacak kendisini gostermiyo baksana insanda merak ediyo iste saglikli olsunda bencede ozele git merakindan kurtulursun en azindan

Kızlar ben geldim öğrenemedim malesef söylemiyolar zaten göstermiyo şu anda pozisyonu yok dedi.. 15-16. Haftada özele gidicem en iyisi..
Canım devlette genelde 16-17 olmadan paylaşmıyorlar bence o yüzden bekletiyorlar biraz daha büyüsün özele git bakalım inşallah güzel bir prensesin olur Ben de yarın gideceğim bakalım gösterecek mi bebeğim.. kızım 14 te açmıştı bacaklarını

aynen canım kuralları o galiba :) inşallah canım hayırlısı olsun valla erkek olsa da oğluma kardeş olacak destek olur nasip bakalım inşallah senin yarın belli olur canım güzel haberlerle gel inşallah

Devlete mi gittin canım benim

Aman gozunu seveyim dur oyle demeben bir suru pembiş kiyafetler aldim 10 lu hastane çikişini daha neler neler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…