Günaydın herkese ... kontrolü olanlar hayırlı haberlerler ile gelsinler inşallah .. benim de hala cinsiyet net değil , bi doktor kız , bi doktor erkek demişti 13. Haftada .. su an 14+6 oldum ... biraz daha beklemeyi düşünüyorum ... hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Neyse hayirlisi olsun cok nazli bi cocuk olacak kendisini gostermiyo baksana insanda merak ediyo iste saglikli olsunda bencede ozele git merakindan kurtulursun en azindan
Canım devlette genelde 16-17 olmadan paylaşmıyorlar bence o yüzden bekletiyorlar biraz daha büyüsün özele git bakalım inşallah güzel bir prensesin olur Ben de yarın gideceğim bakalım gösterecek mi bebeğim.. kızım 14 te açmıştı bacaklarını
benım cinsiyet kesin değildi ama muhtemelen kız demisti doktorumuz bugun 16+0 da dayanamadım arkadasım olan dra gidip cinsiyeti kesinlestirdim kızmıs hihihi :)
Neyse hayirlisi olsun cok nazli bi cocuk olacak kendisini gostermiyo baksana insanda merak ediyo iste saglikli olsunda bencede ozele git merakindan kurtulursun en azindan
benım cinsiyet kesin değildi ama muhtemelen kız demisti doktorumuz bugun 16+0 da dayanamadım arkadasım olan dra gidip cinsiyeti kesinlestirdim kızmıs hihihi :)
Canım devlette genelde 16-17 olmadan paylaşmıyorlar bence o yüzden bekletiyorlar biraz daha büyüsün özele git bakalım inşallah güzel bir prensesin olur ❤ Ben de yarın gideceğim bakalım gösterecek mi bebeğim.. kızım 14 te açmıştı bacaklarını
aynen canım kuralları o galiba :) inşallah canım hayırlısı olsun valla erkek olsa da oğluma kardeş olacak destek olur nasip bakalım inşallah senin yarın belli olur canım güzel haberlerle gel inşallah
Hadi inşallah canım saklıyo mu bilmiyorum valla direk tersleyerek 15. Haftadan önce belli olmaz diyip kestirip atıyolar bugün rica ettim bi oğlum var çok merak ediyorum dedim şu an pozisyonu yok göstermiyo dedi hayırlısı bakalım
Vala doktorum 13+4 de bacak arasını gösterdi. Genelde kemik yapısına bile tahmin yaparlar eger ultrason resmin falan varsa tahmin eden topik var bir at istersen
Hadi inşallah canım saklıyo mu bilmiyorum valla direk tersleyerek 15. Haftadan önce belli olmaz diyip kestirip atıyolar bugün rica ettim bi oğlum var çok merak ediyorum dedim şu an pozisyonu yok göstermiyo dedi hayırlısı bakalım
Vala doktorum 13+4 de bacak arasını gösterdi. Genelde kemik yapısına bile tahmin yaparlar eger ultrason resmin falan varsa tahmin eden topik var bir at istersen
Geçen hafta devlete gittim bugün de üniversite hastanesine gittim 16 civarı da özele gidicem canım özelde en azından düzgün muamele görüyosun ekran büyük oluyo büyük fotoğraflar veriyolar içine siniyo..
Ben 13 küsürde gittim ama kendi doktoruma değil perinatologa inatla sölemio kadın ben anlamam dio kendi doktorumda ultrason resmini atmıştım whatsappdan erkeğe benzio dedi. 17. Haftada gel net konuşalım cinsiyeti dedi mecbur bekliyorum dediğin gibi canım hakkımızda hayırlısı. Bir tanıdığım hamile ona kız dediler geçen hafta kontrole gitti 5. Ayı erkek dediler şimdide insan bu haftalardaki cinsiyet tahmininede güvwnemio