2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi geceler ben dun aksam dr gitmem gerekti kucukte olsa kanama oldu 10 haftamdada aynisi olmustu.Ama cok sukur ki bebek iyi plesantada kanama yok rahimde de kanama yok igne yapti ve gecti şansıma nobetci doktor docentti cinsiyetini soyledimi dedi evt dedim kiz aynen bu barizz kiz dedi ve bacak arasi resmini bile cekti 13+6 da ogrendim.suan 14+3 deyim.yarin merakla bekliyorum cinsiyetleri...

Bir eminonu cude benim 2 cocugumuda havuzluhandan aldim bunuda kesinlikle ordan alicam ama agustos ciksin bi kisliklar gelsin hemde daha indirimli veriyolar.susleride hep ordan aliyorum ben en sevdigim kendimi kaybettigim uerr

Ben cinsiyetten dolayi degil de bizimkiler kıs bebegi olacak ya oyuzden almiyorum benimkinede iki kizimda yanilma olmadi dr ve ultrasyona gore degisiyo heralde bencede nadir oluyodur Rabbim hakkimizda hayirlisini versin canim
canım kış bebeği olsada kıyafetler değişmiyorki bebekte. moda hep aynı. yine tulum zıbın alt üst takım alınıyor. tek kat değil 2 kat giydiriyorsun. kazakla falan işleri olmuyor bebişlerino yüzden bence alabilirsin şimdiden.

iyi çok şükür. ilişki falan olmuşmuydu? o da kanama lekelenme yapabiliyor

Bende cinsiyete gittiğimde meyvesuyu çikolata vs yedim hareket etsin diye bebek hareket etti mi cok bakamadim.ama beni mahvetmişti o çikolata aksama kadar kusmustum
Ooo benimki zıp zıp zıpladı sanki sürekli hıçkırık tutmuş gibiydi net izledim ekranda
o kadar etki ediyor demek ben küçücük bişey yiyeyim o zaman
Bende küçük kare yedim iki tane beyaz çikolata hemde yanımda
Bir eminonu cude benim 2 cocugumuda havuzluhandan aldim bunuda kesinlikle ordan alicam ama agustos ciksin bi kisliklar gelsin hemde daha indirimli veriyolar.susleride hep ordan aliyorum ben en sevdigim kendimi kaybettigim uerr
Aynen bende eminönü taraftarıyım bide arkadaşımın dükkanıda var orda bebe giyim oda tüm piyasaya hakim bende bayılırım eminönüne. Bende ağustos sonu eylül başı düşünüyorum alışverişi.

Selam kızlar beni neden anlamadım ama banlamışlardı yeni açılmış sanırım zaten sürekli giremiyordum iyice ayrı kaldım inşallah hepimiz iyisinizdir yavrularınızla....

Agustos sonuna dogru giderim eylul ayina kalmasin 2 tame okula gidenim var oglum ortaokula baslicak kismetse onun alisverisi de ayri yogun bir ağustos eylul ayi beni bekliyor
Kizimda 3.sinif oldu artik

Agustos sonuna dogru giderim eylul ayina kalmasin 2 tame okula gidenim var oglum ortaokula baslicak kismetse onun alisverisi de ayri yogun bir ağustos eylul ayi beni bekliyor
Benimde biri lise son biri orta iki var Allah yardım etsin vallahi birde 2 yaş kızım var. 4. Yavrum olucak inşallah o telaşın içinde gerçekten baya yorulucaz ama sağlıkla doğsun lar herşey olur herşey yerine gelir

Aminnn vallahi telasimiz cok gerçi bu tempoya alismak lazim bide ben kizimin sinif annesiyim artik yardimcim ilgilenicek gozum arkada kalmaz yine haberim olur bana sormadan yapmaz

Aminnn vallahi telasimiz cok gerçi bu tempoya alismak lazim bide ben kizimin sinif annesiyim artik yardimcim ilgilenicek gozum arkada kalmaz yine haberim olur bana sormadan yapmaz
Zeynepsrkn

Evde egzersiz yapan var mı? Sürekli oturmaktan belimde ağrılar oluyor artık bacağıma bile vuruyor bel kasları da gevşiyormuş herhalde
Canım ben 14. Haftada artık başladım dün youtube a hamile yogası yazdım 51 dakikalık bir video çıktı onu yaptım. Anlatan kişi çok güzel anlatmış hareketler de çok yormayan daha çok sırtı çalıştıran hareketlerdi. Her gün yapmaya çalışıcam ben o videoyu ama farklı videolar da var onları da deneyebilirsin

Kız bebeklerde yanılma oluyor ama erkeklerde zor. Çünkü orda detaylı ultrasonda pipi görünse neresi degişecek ki. Bence özelde ki doktorlar daha iyiler bu konuda.

MaşAllah sende telaşe çokmuş Allah yardım etsin
Günaydın kizlar heycan dorukta bugün saat 2de randevum
Hayırlı haberlerle inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…