2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben aldm valla elektrklisinden iki tane ikizler başka türlü baş edemem diye düşündüm onlara alıştrcam inşallah kullanırlar eğer kullanırlarsa büyük hayat kurtarıcı sallıyo müzik dinletiyo sallamada sarmıyo titreşimide var reflüye iyi geliyo

Bende arabayı seçtim indirimde şimdi ikiz arabası son olarak onu da alıcam büyük eşyalar nerdeyse bitiyo dolap kalıyo zaten e bebek harici zam yapam yerler var aynı marka başka yerde pahalıydı internetten baktım zam gelicek epey onla başka şeyler alırız

Hadi hayırlı hbrlerinizi bekliyoruz kizlar

Bu arada ana kucağı ya da bebek arabası alan oldu mu olduysa model paylaşır misiniz gnaydin
Ana kucağı olarak bunu aldm joie sansa 2 in 1 hepsine baktm tek tek çalıştıttırdım görevliye en iyi bu geldi

Eklentiler

• 444C4D02-77CD-4483-B32F-AD5463417A61.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 37
Elektrikli ana kucağı çok rahat o kesin ama ne zamana kadar içine sığacaklar sonra yine sallanarak uyumak isteyecekler olan bize olacak bence hiç risk alma derim ama araştır tabiki canım

Güle güle kullan canım bebislerine senin icin çok iyi secim olmus 2tane biriyle ilgilenirken ötekide anakucaginda oyalanir

Elektrikli ana kucağı çok rahat o kesin ama ne zamana kadar içine sığacaklar sonra yine sallanarak uyumak isteyecekler olan bize olacak bence hiç risk alma derim ama araştır tabiki canım
Aynen aynen ilk 6-8 ay miss sonrası zor olursa hic anlami olmaz bebekler alisinca aliskanliklarini degistirmek zor

Bugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Yaaa canım benim üzme kendini sen önlemini al düzelir inşallah. Stres yaparsan bebeğin daha çok etkilenmez mi.Bol suyunu iç yeşilliğini de ihmal etme hemen düzelir

Canım özel olmazsa bize de fikir olsun diye soruyorum hangi park yatak aldın ne kadar aldın?

Gönlüne göre olur inşallah haber bekliyoruz

Bugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Canım çok üzüldüm ama içimizi ferah tutalım , inşallah kötü bir şey değildir dualarımız sizinle , güzel haberlerinizi bekliyoruz

canım benim kızım 4 ayına kadar çok güzel uyudu emerdi uyurdu ama sonra bişey oldu uyumayınca mecbur bende salladım hala da sallıyorum malesef yani pek alışmayla da ilgisi yok.. ana kucağı adı üstünde sürekli seni isteyen bebeği biraz da olsa oyalayacak çünkü yenidoğduğu dönemde gece gündüz seni istiyor kokunu arıyor hareket istiyor

Kraft calipso aldm 120 santim ama çok büyük şuan bn bile sığarım içine kurunca fotoğraf atarım ama e bebektede var
Bende aynısını kullanıyorum kızım iki yaşında içine sığıyor 6 ay daha gider gerçi 1 aya yatağına geçecek artık kardeşi geliyor

merhaba herkese
bizde de kızımdan kalan joie nitro baston bebek arabası vardı. ben ona yeni puset sipariş ettim. joie gemm aldım puseti de. fikir olması açısından tekrar paylaşayım.

Eklentiler

• Screenshot_20200527_210556_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200527_210627_com.android.chrome.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…