Ama elektrkli anakucağı bu şekildeNasıl birşey aldin canim ? Resim paylaşır mısın?
Ben aldm valla elektrklisinden iki tane ikizler başka türlü baş edemem diye düşündüm onlara alıştrcam inşallah kullanırlar eğer kullanırlarsa büyük hayat kurtarıcı sallıyo müzik dinletiyo sallamada sarmıyo titreşimide var reflüye iyi geliyoBenimde ikinci bebeğim oğlumda hiç sallamadım ya emerken uyur kalırdı yada yanına yatardım o sekilde uyurdu ama iste anakucaginin rahatligida cezbetmiyor degilama dedigin gibi alisirsa hep ister gibi geliyor banada kullananlar varsa bakalim ne dicekler
Bende arabayı seçtim indirimde şimdi ikiz arabası son olarak onu da alıcam büyük eşyalar nerdeyse bitiyo dolap kalıyo zaten e bebek harici zam yapam yerler var aynı marka başka yerde pahalıydı internetten baktım zam gelicek epey onla başka şeyler alırızBugün bende çarşıya çıktım bebek arabası modellerine fiyatlarına baktım ama içime sinmedi çünkü gönlümde yatan başka model vaedı . e bebeğe gittik ve bebek arabamızı aldık hayırlısıyla
biraz erken ama vergi mergi korkuttular.
Ana kucağı olarak bunu aldm joie sansa 2 in 1 hepsine baktm tek tek çalıştıttırdım görevliye en iyi bu geldiHadi hayırlı hbrlerinizi bekliyoruz kizlar
Bu arada ana kucağı ya da bebek arabası alan oldu mu olduysa model paylaşır misinizgnaydin
Elektrikli ana kucağı çok rahat o kesin ama ne zamana kadar içine sığacaklar sonra yine sallanarak uyumak isteyecekler olan bize olacakBenimde ikinci bebeğim oğlumda hiç sallamadım ya emerken uyur kalırdı yada yanına yatardım o sekilde uyurdu ama iste anakucaginin rahatligida cezbetmiyor degilama dedigin gibi alisirsa hep ister gibi geliyor banada kullananlar varsa bakalim ne dicekler
Güle güle kullan canım bebislerine senin icin çok iyi secim olmus 2tane biriyle ilgilenirken ötekide anakucaginda oyalanirBen aldm valla elektrklisinden iki tane ikizler başka türlü baş edemem diye düşündüm onlara alıştrcam inşallah kullanırlar eğer kullanırlarsa büyük hayat kurtarıcı sallıyo müzik dinletiyo sallamada sarmıyo titreşimide var reflüye iyi geliyo
Aynen aynen ilk 6-8 ay miss sonrası zor olursa hic anlami olmazElektrikli ana kucağı çok rahat o kesin ama ne zamana kadar içine sığacaklar sonra yine sallanarak uyumak isteyecekler olan bize olacakbence hiç risk alma derim ama araştır tabiki canım
Yaaa canım benim üzme kendini sen önlemini al düzelir inşallah. Stres yaparsan bebeğin daha çok etkilenmez mi.Bol suyunu iç yeşilliğini de ihmal etme hemen düzelirBugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Sağ da erkek derler benim hep sağdaydı erkekAaa bu doğru mu kihenüz net birşey hissetmesem de sağ tarafta gibi hissediyorum. Sağ taraf dala dolgun zaten bir iki kere hissettiğim o pıt pıtlarda hep sağdaydı bakalım doktor cuma ne diyecek :)
Hayırlı olsun canım gülerek kullan inşallah ikizlerinle rahat edersinAna kucağı olarak bunu aldm joie sansa 2 in 1 hepsine baktm tek tek çalıştıttırdım görevliye en iyi bu geldi
Canım özel olmazsa bize de fikir olsun diye soruyorum hangi park yatak aldın ne kadar aldın?Evet park yatak aldım çoğu onu önerdiği için ikiz bnm en büyük park yatağı aldım ikisini bir yatrcam bir süre bende öyle düşündüm indirimdeyken pahalı olmadan alalm taksit de yatrdık doğmadan bitecek inşallah
Kraft calipso aldm 120 santim ama çok büyük şuan bn bile sığarım içineCanım özel olmazsa bize de fikir olsun diye soruyorum hangi park yatak aldın ne kadar aldın?
Güle güle kullan canım bebislerine senin icin çok iyi secim olmus 2tane biriyle ilgilenirken ötekide anakucaginda oyalanir
Teşekkür ederim inşallah kolaylık sağlarHayırlı olsun canım gülerek kullan inşallah ikizlerinle rahat edersin
Nette baktığımda bende onu beğendim canım hayırlı olsunKraft calipso aldm 120 santim ama çok büyük şuan bn bile sığarım içinekurunca fotoğraf atarım ama e bebektede var
Evet çok geniş en büyüğü de bu zaten bnm ikiz yatırabildiğim kadar yatrcam inşallahNette baktığımda bende onu beğendim canım hayırlı olsun70x120 ölçüsü geniş bayağı 3 yaşına kadar yatıyormuş çoğu çoçuk
Bakıyorum hemen kzum tesekkurlerAna kucağı olarak bunu aldm joie sansa 2 in 1 hepsine baktm tek tek çalıştıttırdım görevliye en iyi bu geldi
Gönlüne göre olur inşallahKızlar 11 de randevum var 9 da uyanacaktım 7 buçukta uyandım uyuyamadım bugün i inşallah cinsiyeti öğreneceğim onun verdiği stres var sanırım biraz da heyecan..
Bugün randevusu olan diğer arkadaşlarla birlikte güzel haberler veririz umarım
Canım çok üzüldüm ama içimizi ferah tutalım , inşallah kötü bir şey değildirBugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Kızlar bu 4moms anakucagina bende baktim muadili baska markalarda var ve oldukca kullanisli belli yani bebegi uyutur oyalar ama kafama takilan anakucaginin sallamasina alisan bebegim sonrasinda besikte vs uyumakta zorluk ceker mi fikriniz nedir yada basina gelen var mi
Bende aynısını kullanıyorum kızım iki yaşında içine sığıyor 6 ay daha gider gerçi 1 aya yatağına geçecek artık kardeşi geliyorKraft calipso aldm 120 santim ama çok büyük şuan bn bile sığarım içinekurunca fotoğraf atarım ama e bebektede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?