- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Bende beslenmeyle bol su ve havuç suyu ile düzeldiğini olumuştum. Bebeğin için içini ferah tutmaya çalış. İnşallah tez zamanda düzelir de alışverişini mutlulukla yaparsın.Bugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Joie litetrax 4Hangi modeli aldın canım bende yarın bakmayı düşünüyorum
Geçmis olsun canım kötü düsünme icini ferah tut bolca dua et yat uyu dinlen sabah ola hayirolaÇok sağ olun Allah razı olsun
Uyuyamıyorum Rabbim sonumu hayra çıkarsın..
Benimde kızımın suyu çoktu gebeyken.. Düşük riskim fazla idi..sürekli iğne kullandm. Dr nin biri panik yaptı diğeri teselli etti... Yani bakma sen onlara doğacak her türlü doğuyor simdi ki aklım olsa o kadr takıp da ağlamazdım.... Burada havuc suyu söylenmiş onu bilmiyorum faydasını ama sunu diyeyim ben suyu asırı az içen bir insanım hatta kızımda hep derdim ki su az içiyorum sıkıntı olur mu diye korkardım.Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Benimde aklımda o var büyük ihtimalle ben de onu alacam. Bu arada almakta iyi yapmışsın joie indirimi 31 Mayıs’ta bitiyor e bebekte. 8 haziranda indirimsiz fiyatına zam gelecek bideJoie litetrax 4
Baston travel olarak geçiyor . Ben tam travel sistem olmasını istemedim . Bana kaba geliyor , katlanınca bile bizim araba bagajına sığması zor. vede sonradan bida baston araba almak istemediğim için bunu tercih ettim .
Valla öyle çok büyük rahatlıkÇok iyi yapmissin canim rahat oluyor en az 2 ay, gerisi allah kerim
Düzelecek inşallah ,Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Canım kullanan çok arkadaşım vardı memnun kaldılar.. titreşim farklı sallama özellikler müzik vs mevcut.. kızımdan bu yana iki katına çıkmış fiyatı ama ben hep çok beğendiğim için almayı planlıyorum ..Hayırlı olsun şimdidenPeki kullanışlı mi fiyatı çok pahalı geldi gibi
cnm gecmisolsun bende su icemedim kusmadan dolayı acaba o mu etkiliyorHerkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Hadi inslhh saglikli guzel haberlerle gel Allah gönlune göre versinKızlar 11 de randevum var 9 da uyanacaktım 7 buçukta uyandım uyuyamadım bugün i inşallah cinsiyeti öğreneceğim onun verdiği stres var sanırım biraz da heyecan..
Bugün randevusu olan diğer arkadaşlarla birlikte güzel haberler veririz umarım
Sallanmaya alışan bebek her türlü her yerde uyur canım 27 aylık oğlum hala ayakda sallanarak uyuyo malesef ve nasıl bıraktırcam bilmiyorum sallanmaya çok çabuk alışıyolar ilk başda sallayarak uyutmak istemedik ama 2 ay çok ağladı ve çarşafla sallayıp uyuttuk bence hiç sallamayın kendi kendine uyusun çünkü bıraktırması gerçekten çoook zorKızlar bu 4moms anakucagina bende baktim muadili baska markalarda var ve oldukca kullanisli belli yani bebegi uyutur oyalar ama kafama takilan anakucaginin sallamasina alisan bebegim sonrasinda besikte vs uyumakta zorluk ceker mi fikriniz nedir yada basina gelen var mi
Evet park yatak aldım çoğu onu önerdiği için ikiz bnm en büyük park yatağı aldım ikisini bir yatrcam bir süre bende öyle düşündüm indirimdeyken pahalı olmadan alalm taksit de yatrdık doğmadan bitecek inşallahYatak nasıl aldın canım park yatak falan mı? Herkes erken diyor ama bende şimdi alma taraftarıyım hem zamlanacak hemde taksitli alcam birçok şeyini doğana kadar öder bitiririm diye düşünüyorum yarın gidip bebek arabaSı bakacam
Yatağı kurmadk daha kurduğumuzda paylaşırım park yatak aldm bn kullanabilmek önceliğim olduNasıl birşey aldin canim ? Resim paylaşır mısın?
Benimde ikinci bebeğim oğlumda hiç sallamadım ya emerken uyur kalırdı yada yanına yatardım o sekilde uyurdu ama iste anakucaginin rahatligida cezbetmiyor degilSallanmaya alışan bebek her türlü her yerde uyur canım 27 aylık oğlum hala ayakda sallanarak uyuyo malesef ve nasıl bıraktırcam bilmiyorum sallanmaya çok çabuk alışıyolar ilk başda sallayarak uyutmak istemedik ama 2 ay çok ağladı ve çarşafla sallayıp uyuttuk bence hiç sallamayın kendi kendine uyusun çünkü bıraktırması gerçekten çoook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?