2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Bende beslenmeyle bol su ve havuç suyu ile düzeldiğini olumuştum. Bebeğin için içini ferah tutmaya çalış. İnşallah tez zamanda düzelir de alışverişini mutlulukla yaparsın.

Hangi modeli aldın canım bende yarın bakmayı düşünüyorum
Joie litetrax 4
Baston travel olarak geçiyor . Ben tam travel sistem olmasını istemedim . Bana kaba geliyor , katlanınca bile bizim araba bagajına sığması zor. vede sonradan bida baston araba almak istemediğim için bunu tercih ettim .

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Benimde kızımın suyu çoktu gebeyken.. Düşük riskim fazla idi..sürekli iğne kullandm. Dr nin biri panik yaptı diğeri teselli etti... Yani bakma sen onlara doğacak her türlü doğuyor simdi ki aklım olsa o kadr takıp da ağlamazdım.... Burada havuc suyu söylenmiş onu bilmiyorum faydasını ama sunu diyeyim ben suyu asırı az içen bir insanım hatta kızımda hep derdim ki su az içiyorum sıkıntı olur mu diye korkardım.
Bu hamileliğim de de su mide bulantısı yapıyor. Normal zamanlarda da suyu hiç aramam hatta içmediğim 2gğn fikan olur o akdr su hayatımda az yere sahip. Buna ragmen bebeğimin suyu çoktu.
Su içmek ile alakası yok bu işin dr de demisti bana...
AAma suym fazla diye sekerli her seyi kısmıstı.. Meyve de günlük bir porsiyon geçmiyordm. Ki ben kızımda seker in ş sini yemedim. En fazla poğaca dan almışımdır karbonhidrat. Ekmek bile yemezdim he ryediğime dikkat ederdim ona ragmen suyum fazla çıktı...
Kız bak ben kızıma hamileyken.....
Rahim agzı problemi denildi iğne kullandım her hafta alttan muayene oldum
Sonra tiroid çıktı ilaç kullandım
Suyum fazla çıktı
Son aylar yatmam gerekiyordu, oturmak yolculuk yasaktı fakat babam kaza geçirdi ölümden döndü hastane koridorlarında oturdum günlerce
Sonra gebelik kolestazı çıktı 1hafta ilaç ile düzeldi sonra geri mahvetti beni her yerim kasınıyordu... Kızım 38hafta0güne zor getirdik doğdu oksijen verildi.
Kimse gelemedi yanıma küçük kardesim yardımcı oldu o da bekar üni öğrencisi Allah razı olsun varlığı yetti
Annem babamla fizik tedavide kaldı refakatçi 3ay..
Benim hamilelik bir hezeyandı...
Şimdi kızım 3, 5yaısnda elhamdülillah su an yanımda uyuyor k3nri kzıım diye demiyorum her gören hayran kalıyor güzelliğine maşaallah.. Usg de bile derdi Dr ler çok güzel bir bebek diye
Bu güzel cadı bizi ne uğrastrdı ama.. Ben katıla katıla ağlamak ile geçirdim 38 haftayı. Doğacak doğuyor istersen amuda kalk yne doğuyor.
Mesajı çok uzun tuttum kusura bakma canım umarım faydalı olur.
Ksıaxa geçmişse gitsem kendime sakin ol sabır et ağlama üzülme Allah var gam yok derdim diyenler oldu ama yasayan bendim ondan dinlemedim. Çok üzüldüm.
Bu gebeliğim için dua ediyorum bunda rahatım diye Allaha hamd ediyorum. Ben çünkü normalde de çok evhamlıym.
MelodiminEsi canım, dua et kendini üzme asla takılma düşünerek kendini yorma düzeleceğine inan düzeliyor. Ki düzelecek bu haftalar da her sey deniyor her sey olabiliyor ama hepsi geçiyor.

Benimde aklımda o var büyük ihtimalle ben de onu alacam. Bu arada almakta iyi yapmışsın joie indirimi 31 Mayıs’ta bitiyor e bebekte. 8 haziranda indirimsiz fiyatına zam gelecek bide

Selamün aleyküm nasılsınız kızlar
Bayram da geldi geçti

Dün çocukların çıkma günüydü
ama öyle soğuk ve yağmurluydu ki mübarek
çıkamadık maalesef

tsh için dahiliye gidemedim henüz
eski kan tahlillerime baktım hep 1 in üzernde
en son gebelik yokken Şubat'ta yaptırmışım
orda 0.77 çıktı
Gebelikte 0.11 çıktı

randevuma daha çok var
hic bir şey almıyorum
ablamla konuştum Türkiye'ye gelebilir iseler
benim orada ki bebeklik kıyafetleri getirecek sağ olsun

ayrica evde bir temizlik telaşı sardı beni
her gün bir yeri boşaltıp düzenliyorum
Fazlalık fuzuli eski gereksiz ne varsa ayırıyorum

kagit kürek işleri vs
kitap okumaya da başladım yine iki üç ay sonra elhamdülillah

sizler de iyisiniz inşallah

melodim dediği gibi bende herşeye hazırlıklı olarak bekliyorum
benim ki tamamen psikolojik malum yaşananlardan dolayı

Allah'a emanet olun
hayırlı günler dilerim

Hayırlı olsun şimdiden Peki kullanışlı mi fiyatı çok pahalı geldi gibi
Canım kullanan çok arkadaşım vardı memnun kaldılar.. titreşim farklı sallama özellikler müzik vs mevcut.. kızımdan bu yana iki katına çıkmış fiyatı ama ben hep çok beğendiğim için almayı planlıyorum ..

Kızlar 11 de randevum var 9 da uyanacaktım 7 buçukta uyandım uyuyamadım bugün i inşallah cinsiyeti öğreneceğim onun verdiği stres var sanırım biraz da heyecan..

Bugün randevusu olan diğer arkadaşlarla birlikte güzel haberler veririz umarım

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
cnm gecmisolsun bende su icemedim kusmadan dolayı acaba o mu etkiliyor

Hadi inslhh saglikli guzel haberlerle gel Allah gönlune göre versin

Hadi hayırlı hbrlerinizi bekliyoruz kizlar

Bu arada ana kucağı ya da bebek arabası alan oldu mu olduysa model paylaşır misiniz gnaydin

Sallanmaya alışan bebek her türlü her yerde uyur canım 27 aylık oğlum hala ayakda sallanarak uyuyo malesef ve nasıl bıraktırcam bilmiyorum sallanmaya çok çabuk alışıyolar ilk başda sallayarak uyutmak istemedik ama 2 ay çok ağladı ve çarşafla sallayıp uyuttuk bence hiç sallamayın kendi kendine uyusun çünkü bıraktırması gerçekten çoook zor

Kizlar benim bebek esylari arabalari hakkinda hic fikrim yok birseyelr yaziyorsunuz ama anlamıyorum
Oyuzden aldiginiz seylerin resmini atarsaniz seviniirm birde faydali yonlerini
Ben hicbirsey anlamıyorum

Evet park yatak aldım çoğu onu önerdiği için ikiz bnm en büyük park yatağı aldım ikisini bir yatrcam bir süre bende öyle düşündüm indirimdeyken pahalı olmadan alalm taksit de yatrdık doğmadan bitecek inşallah

Benimde ikinci bebeğim oğlumda hiç sallamadım ya emerken uyur kalırdı yada yanına yatardım o sekilde uyurdu ama iste anakucaginin rahatligida cezbetmiyor degil ama dedigin gibi alisirsa hep ister gibi geliyor banada kullananlar varsa bakalim ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…