2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım naptın :)

Kızlar şimdi çıktım doktordan gelişimi iyi cinsiyeti kız☺ 118 gr olmuş 15+4 ile uyumlu sanırım tombiş olacak gibi
Hayırlı olsun canım 2 kız kardeş birbirine de sana da destek olur her zaman maşallah bu arada kızının doğum günüydü bugün kutlu olsun canım kızlarınla birlikte nice mutlu senelere inşallah ❤❤

Sağol canım benim bugğn iki kutlama yapacağız artık

Benimde aklımda o var büyük ihtimalle ben de onu alacam. Bu arada almakta iyi yapmışsın joie indirimi 31 Mayıs’ta bitiyor e bebekte. 8 haziranda indirimsiz fiyatına zam gelecek bide
öyleymiş çalışan söyledi e bebeğin elindeki mallar bitince zam uygukayacaklar dedi. açtık kurduk hoşuma gitti. inşallah kullanınca da memnun kalırız

ikiz arabasını ne model alacaksın . bitişik olanları tavsiye etmiyorlar duyduğuma göre. sen yine daha iyi bilirsin çok araştırmışsındır

Kızlar şimdi çıktım doktordan gelişimi iyi cinsiyeti kız☺ 118 gr olmuş 15+4 ile uyumlu sanırım tombiş olacak gibi
Gozunaydin canim ikinci prensesin hayirlisiyla gelsin insallah tombiş olacagini nasil anlıyoruz canim
Gelisimi ilerdemi gidiyor sanirim oyle anliyoruz

MelodiminEsi nasilsin canim gittinmi hastaneye gece sen aklindaydin yatmadan dua ettim sana kuzum

Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sat tarihine göre kaç gün ileri gözüküyor

canım normalde geriden geliyordu 2 hafta şimdi haftasını yakaladı sayılır.. geç döllenme olmuştu..

Canım adet tarihine göre ileri gidiyor ama ileriki haftalarda değişebiliyor şimdilik koca göbekli bakalım ilerde nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…