Oto koltuk bizde baktık bugün joie nin vardı yenidoğandan itibaren kullanılan bikere alıypsunyetiyo 1600 tl ydi aslnda siz ne aldınz nekadardı ama iki tane alacağımz için o kalsın sonraya dedik
Yaaa yarın inşallah söyler doktor sağlıklı hayırlı olsun ilk olacak farketmez ikisi de olurSağ da erkek derler benim hep sağdaydı erkek
Doktor bana da ocean mummy verdi vitamin. Bunu kullanan var mı?içinde d vitamini var Ayrıca d vitamini vermedi.
Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Canım hayırlı olsun aklıma takılan şu oldu yeni doğan bebekler nasıl oturcak buna sanki 6 aydan snra durur bunda baska bi aparat flanmı oluyorBende bugün arabayıda aldım büyükeşyalar bitti çok erken oldu ama zam gelmeden bende alayım dedin inşallah hayırla en güzel şekilde kullanırlarbebeklerimiz
aynen cnm. hiç oda kurma. ben çok pişmanım. odayı ayırınca alırsın kafana göremerhaba güzel anneler
Ben bebek odası takımı almakta kararsızım hem yeni evli olduğum için hem kira da oturduğum için bebek odası değilde genç odası mı hazırlasam diye de düşünüyorum beşiğini zaten alacam ya da bekleyip bebek büyüdükten sonra mı odasını yapsam kararsızım deneyimli anneler ve taze anneler bu konuda fikirlerini paylaşabilir mi ?
Bebek arabası için mi diyosunuz geriyr doğru ayarlanıyo yenidoğan kullanımlı zaten alırken sordum yatırınca oluyoCanım hayırlı olsun aklıma takılan şu oldu yeni doğan bebekler nasıl oturcak buna sanki 6 aydan snra durur bunda baska bi aparat flanmı oluyor
bende kiradayım oda hazirlamicammerhaba güzel anneler
Ben bebek odası takımı almakta kararsızım hem yeni evli olduğum için hem kira da oturduğum için bebek odası değilde genç odası mı hazırlasam diye de düşünüyorum beşiğini zaten alacam ya da bekleyip bebek büyüdükten sonra mı odasını yapsam kararsızım deneyimli anneler ve taze anneler bu konuda fikirlerini paylaşabilir mi ?
yok canım ilk 10 haftadaki adet tarihine göre yapıyorlar sezeryanı o Zamanki ölçüm en doğrusu..Canım gözün aydın kızçe geliyormuşşimdiye kadar hiç tahmin etmemişti dimi doktor. Bir sonraki kontrolü ne zamana verdi.
Benimde geç döllenme adet tarihimi değiştirmişti böyle yakalayınca tekrarmı değiştiriyorlar acaba onu merak ettm yoksa ilki kalcakmı
Bu beşiğide ablam kullanmıştı oglunda 1.5-2 yaşına Kadar şimdi bana vercek bende bunu kullancam anne yanı diye geçiyor
Kızım var canım bu ikinci oluyor inşallah.. ilk bebeğim bu gün 2 yaşına girdi inşalalhBabylicious canım sizin cinsiyetiniz belli olmuş oyle Mi oglun mu vardı canim şimdi yolda kine de kız mi dedi dr
Harika olmuş rabbim ne güzel ayarlamış maşallah benim büyük çocukların arası da 2 buçuk yaş ve öyle güzel anlaşıyorlar ki birbirlerinden başka kimseye ihtiyac duymuyorlar en iyi arkadaşı oldular birbirlerinin böyle yakın yaşlı kardeşlerde cinsiyetin aynı olması çok güzel ve avantajlı oluyoryok canım ilk 10 haftadaki adet tarihine göre yapıyorlar sezeryanı o Zamanki ölçüm en doğrusu..
Kızım var canım bu ikinci oluyor inşallah.. ilk bebeğim bu gün 2 yaşına girdi inşalalh
Güle güle kullanın cnm bnde reflü yatağını aldım ama joieyi doğduktan sonra mı alsam huysuzluk durumuna göre diye düşünüyorum çünkü ben doğumdan sonra annemde kalıcam bn annem kızkardeşim bide kayınvalidemde gelir kalabalık olcaz İhtiyaç olurmu bilemedim ama benim arkadaşım aldı bundan o kadar memnunki o hastaneden geldi kimse yardıma gelmesin ben tek bakıcam dedi joie serina ilr büyütüo bebeği valla eli ayağı onunDayanamadım aldım anakucağını hevesim var yaabir de reflü yatağını aldım
Joie dedigin şey nedir canım joie marka anakucagi miGüle güle kullanın cnm bnde reflü yatağını aldım ama joieyi doğduktan sonra mı alsam huysuzluk durumuna göre diye düşünüyorum çünkü ben doğumdan sonra annemde kalıcam bn annem kızkardeşim bide kayınvalidemde gelir kalabalık olcaz İhtiyaç olurmu bilemedim ama benim arkadaşım aldı bundan o kadar memnunki o hastaneden geldi kimse yardıma gelmesin ben tek bakıcam dedi joie serina ilr büyütüo bebeği valla eli ayağı onun
bunlara bayiliriyorum bende aldim canim internettenIyi günler kızlar nasılsınız alışverişler başladı bebek arabaları beşikler pusetler maşallah güle güle kullanın
Bnm beşik ve puset var bebek arabam yok yani var ama eskidiler yeni istiyorum onu doğumdan sonra ki yaza alacağım ben heryere arabayla giderim pusetim otokoltugu şeklinde arabaya sabitleniyor kasımda doğacağı için kışın bebek arabası kullanmayacağım bahara bebegimde biraz büyür klasik bebek arabalarından alacağım
Diğer iki oğlumda da onlardan aldım güzel kullandım
Yazdıklarınızı okuyorum herzaman yazamasam da
Bende 6 aya kadar ki giyimi tamamladım harika şeyler aldım bir kac hastane çıkışı tulum alt üst takımlar pijama epeyce citcitli badi battaniyeler beşiğe uygun nevresim agizbezleri penye yelekler çoraplar bebek bakim çantası muslin örtüler ve birçok şeyler aldım ne olur ne olmaz diye biberonlar ilk etapta ne ihtiyacı olacaksa tamamladım bundan sonra gördükçe sevdiklerimi ara ara alırım sonrasını büyüdükçe alırım diyorum tabi dayanabilirsem
Birde bunları çok seviyorum kızlar bundan almayı düşünüyorum takım şeklinde çok sevimli degilmi
Ne güzel canım birçok şeyi almışsın ben çok acemiyim ilk bebek olduğu için ne alacağımı hiç bilmiyorum. Kış bebeği olacağı için kıyafetlerde falan bir değişiklik olmuyor dimi hepsi aynı sanırım yani sadece hep uzun kollu alacağız.Iyi günler kızlar nasılsınız alışverişler başladı bebek arabaları beşikler pusetler maşallah güle güle kullanın
Bnm beşik ve puset var bebek arabam yok yani var ama eskidiler yeni istiyorum onu doğumdan sonra ki yaza alacağım ben heryere arabayla giderim pusetim otokoltugu şeklinde arabaya sabitleniyor kasımda doğacağı için kışın bebek arabası kullanmayacağım bahara bebegimde biraz büyür klasik bebek arabalarından alacağım
Diğer iki oğlumda da onlardan aldım güzel kullandım
Yazdıklarınızı okuyorum herzaman yazamasam da
Bende 6 aya kadar ki giyimi tamamladım harika şeyler aldım bir kac hastane çıkışı tulum alt üst takımlar pijama epeyce citcitli badi battaniyeler beşiğe uygun nevresim agizbezleri penye yelekler çoraplar bebek bakim çantası muslin örtüler ve birçok şeyler aldım ne olur ne olmaz diye biberonlar ilk etapta ne ihtiyacı olacaksa tamamladım bundan sonra gördükçe sevdiklerimi ara ara alırım sonrasını büyüdükçe alırım diyorum tabi dayanabilirsem
Birde bunları çok seviyorum kızlar bundan almayı düşünüyorum takım şeklinde çok sevimli degilmi
Ben askılı zıbın falan aldm ya altına giyecek zaten kısa kollu da aldmNe güzel canım birçok şeyi almışsın ben çok acemiyim ilk bebek olduğu için ne alacağımı hiç bilmiyorum. Kış bebeği olacağı için kıyafetlerde falan bir değişiklik olmuyor dimi hepsi aynı sanırım yani sadece hep uzun kollu alacağız.
Evet canım zaten önceleri kalin giydirmekten cok battaniyesiyle alıp koyma daha iyi oluyor birde evler artik sicak oluyor ben tam pamuk penye aldım herseyini kalınlı inceli yazın da doğsa başlarda kısa kollu giyinemiyorzaten minnaklarNe güzel canım birçok şeyi almışsın ben çok acemiyim ilk bebek olduğu için ne alacağımı hiç bilmiyorum. Kış bebeği olacağı için kıyafetlerde falan bir değişiklik olmuyor dimi hepsi aynı sanırım yani sadece hep uzun kollu alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?