Hmm yeni çıkanları hic bilmiyorum az cok markalari goruyorumda ben oglumun kini kullanacagim.icin fazla bakamadim da ama bebek arabalarına biraz biraz bakiniyorumEvet joie marka serinada modeli bide sansa var model olarak
Canım nitroya ya puset uyumlu mu oluyormumerhaba herkese
bizde de kızımdan kalan joie nitro baston bebek arabası vardı. ben ona yeni puset sipariş ettim. joie gemm aldım puseti de. fikir olması açısından tekrar paylaşayım.
Ben sen ve bebeğinle ilgili olumsuz birşey düşünmüyorum. Hafta ya güzel haberle geleceğine inanıyorum. Dualarım seninle canımHerkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Perinataloga göründüm bebekte ciddi bir organ sorunu yok sadece bir böbreği büyükmüş. Ama suyu az. Sebebini öğrenebilmek için amniyosentez önerdi istemedim. Bir tedavisi yokmuş. Bu suyla ne kadar daha yaşar diye sordumbir hafta sonra kontrole gel, suyun artmış da olabilir kalbi durmuş da olabilir dedi.
Bir süre buralarda olmayacağım hepinize ve o güzelim meleklere bolca dua edeceğimAllah'a emanet
O çok memnun kaldı hanımefendide çok rahat içinde sürekli onda durmak istio kucağa alışmıştı kendisi çünkü mevlüdünde hamileymişim bende bilmiyodum 5 saat kucağımdan indiremedim hanımefendiyi indirdiğim dakika çığlık basıodu şimdi bunun üstünde rahat sende güle güle güzel günlerde kullan canım bende serina ve sansadan birini alıcam ama sonra dediğim gibiSerineyı gördüm çok derindi bebekçok dik kalır ve kalkmıyodu o yüzden almadm rengi dahagüzeldi aslnda bende sansa aldım gri rengini dahaçok özellikli serina sadece sağa sola gidiyo sansaher yöne gidiyo reflü özelikkli titreşimli müzikleri de güzel bnm çok hoşuma gitti 100 tlvar aralarında bn iki tane sansa aldım
Bende bebek arabası görümcemin travel sistem bebek arabasını alıcam nasılsa kış bebeği o beni yaza kadar götürür yazında en hafiifnden bir baston model alıcam böle hani tek elle taşınandan evim 3.katta ve asansör yok ağır araba alırsam yanarımHmm yeni çıkanları hic bilmiyorum az cok markalari goruyorumda ben oglumun kini kullanacagim.icin fazla bakamadim da ama bebek arabalarına biraz biraz bakiniyorum
Canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallahHerkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Perinataloga göründüm bebekte ciddi bir organ sorunu yok sadece bir böbreği büyükmüş. Ama suyu az. Sebebini öğrenebilmek için amniyosentez önerdi istemedim. Bir tedavisi yokmuş. Bu suyla ne kadar daha yaşar diye sordumbir hafta sonra kontrole gel, suyun artmış da olabilir kalbi durmuş da olabilir dedi.
Bir süre buralarda olmayacağım hepinize ve o güzelim meleklere bolca dua edeceğimAllah'a emanet
Kuzum Rabbim yar ve yardımcın olsun içini ferah tut bol bol oku Allahın izniyle bişicik olmayacak inşAllah. Çok güzel haberler alırsın inşAllahHerkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Bende kiyafet falan pijama tulum bi kac sey aldim 10 lu 5 li hastane cikkslarinida aldim ama gel gorki iş içine giydirecegimiz zibinlara gelince kararsiz kaldim askilimi kisa kollumu uzun kollumu almam gerek derken ruyama girer oldu resmenCanım ilk günler citcitlinin üstüne tek kat takımını giydirip önce penye sonra kalın pamuklu battaniyesine sardım ben
Ne oluyor biliyor musun annelik iç güdüsüyle ne yapman gerektiği sana ilham oluyor sen o zaman bileceksin ne yapman gerektigini
Ahh kuzum dua et bol bol ya Şafi Çek, inşallah güzel haberler verirsin bizeHerkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Yarım kollu al bence kuzum. Bebek için en kullanışlısı o kışın.Bende kiyafet falan pijama tulum bi kac sey aldim 10 lu 5 li hastane cikkslarinida aldim ama gel gorki iş içine giydirecegimiz zibinlara gelince kararsiz kaldim askilimi kisa kollumu uzun kollumu almam gerek derken ruyama girer oldu resmenben normalde sicak iklimde yasayan biriyim cevremede soramiyorum onlarda bilmez burasi kişin soguk bi yer o yuzden kafam karişti
Kuzum rabbim seninle meleginle olsun allahim meleğini sagliklica senin kucagina almayi nasip etsinHerkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Tmm canim oyle yapim olmadi bi kac parca uzun kollu alirim peki altina tek katmi giydirecegiz pamukluYarım kollu al bence kuzum. Bebek için en kullanışlısı o kışın.
Ilk 3 ay uzun kol aldım. 3-6 ayları hep yarim kol aldım. Uzun kolu nasıl giydiririm bilmiyorum zaten minicik bisey olacak bady çok küçük kolunu nasıl sokarım bilmiyorumBende kiyafet falan pijama tulum bi kac sey aldim 10 lu 5 li hastane cikkslarinida aldim ama gel gorki iş içine giydirecegimiz zibinlara gelince kararsiz kaldim askilimi kisa kollumu uzun kollumu almam gerek derken ruyama girer oldu resmenben normalde sicak iklimde yasayan biriyim cevremede soramiyorum onlarda bilmez burasi kişin soguk bi yer o yuzden kafam karişti
Hep iyisini düşün canım inş çok güzel olacak. Dualarımdasın her zaman. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip eder inşHerkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Ben 4 haftada bir gidiyorum ama bu sefer 5 hafta ara vericez 17 de mecbur gidicem çünkü detaylı için bir profesöre gitmek istiyorum randevu çok zor alınıyor benim doktorumun hocası kendisi o randevu almamda yardımcı olacak o yüzden 17 de gidicem detaylı için randevu alıcazKızlar doktorum 3 hafta iyidir takip için dedi ultasona göre ortalama 18 haftalık olacağım acaba biraz daha bekleyip ayrıntılıya mı gitsem yoksa doktorun dediği gibi gitsem ? Siz ne sıklıkla çağırılıyorsunuz ?
Ya sorma beşikler yine ucuzada varda bebek arabaları ve elektrikli anakucakları çok vahim durumda Allah yardımcımız olsunKızlar aldığınız bebek arabaları , beşiklere bakıyorum da fiyatlar ne kadar pahalı ? Benim kızımdan kalma bebek arabam , beşiğim vs var o yüzden almayacağım .. Allah yardımcımız olsun , bereketiyle sağlığıyla gelsin kuzucuklar inşallah
Bence doktor ne dediyse öle yap canım bazen erken gitmek iyi oluyor sürekli bakılması iyi olabilir. Bu arada hayırlı olsun kızçenKızlar doktorum 3 hafta iyidir takip için dedi ultasona göre ortalama 18 haftalık olacağım acaba biraz daha bekleyip ayrıntılıya mı gitsem yoksa doktorun dediği gibi gitsem ? Siz ne sıklıkla çağırılıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?