2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Fotoları yeni gördüm canım pusette almıssın set şeklinde değilde ayrı ayrı mı aldın sanırım öyle daha uygun oluyormus demi

Ben sen ve bebeğinle ilgili olumsuz birşey düşünmüyorum. Hafta ya güzel haberle geleceğine inanıyorum. Dualarım seninle canım

O çok memnun kaldı hanımefendide çok rahat içinde sürekli onda durmak istio kucağa alışmıştı kendisi çünkü mevlüdünde hamileymişim bende bilmiyodum 5 saat kucağımdan indiremedim hanımefendiyi indirdiğim dakika çığlık basıodu şimdi bunun üstünde rahat sende güle güle güzel günlerde kullan canım bende serina ve sansadan birini alıcam ama sonra dediğim gibi
Hmm yeni çıkanları hic bilmiyorum az cok markalari goruyorumda ben oglumun kini kullanacagim.icin fazla bakamadim da ama bebek arabalarına biraz biraz bakiniyorum
Bende bebek arabası görümcemin travel sistem bebek arabasını alıcam nasılsa kış bebeği o beni yaza kadar götürür yazında en hafiifnden bir baston model alıcam böle hani tek elle taşınandan evim 3.katta ve asansör yok ağır araba alırsam yanarım

Canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallah

Kuzum Rabbim yar ve yardımcın olsun içini ferah tut bol bol oku Allahın izniyle bişicik olmayacak inşAllah. Çok güzel haberler alırsın inşAllah

Bende kiyafet falan pijama tulum bi kac sey aldim 10 lu 5 li hastane cikkslarinida aldim ama gel gorki iş içine giydirecegimiz zibinlara gelince kararsiz kaldim askilimi kisa kollumu uzun kollumu almam gerek derken ruyama girer oldu resmen ben normalde sicak iklimde yasayan biriyim cevremede soramiyorum onlarda bilmez burasi kişin soguk bi yer o yuzden kafam karişti

Ahh kuzum dua et bol bol ya Şafi Çek, inşallah güzel haberler verirsin bize

Yarım kollu al bence kuzum. Bebek için en kullanışlısı o kışın.

Kuzum rabbim seninle meleginle olsun allahim meleğini sagliklica senin kucagina almayi nasip etsinNe olur iyi olacak diye düşün suyu azalip artan cok kisi var bugun arastirdim bende ,sende onlardan biri olacaksin allahim minigini sana bagislasin

Ben şimdilik bebek arabası almayacağım arkadaşlar.
Kış bebeği olacak bir yere gidersek arabayla eşim getirip götürür o olmayınca da zaten evden çıkmam.Seneye bu vakitler Allah izin verirse bizzat kendisiyle mağazaya gidip deneyerek sürerek almak istiyorum
Oda takımına gelince çok şükür kendi evimiz yerim var odasına kadar seçtik duvar kağıdından halısına kadar aklımızda fikir oluştu ama sonra vazgeçtim şimdilik çok küçük olacak .Ben onu odasına yatırsam bile sabaha kadar ben uyuyamam kustu mu bisey mi oldu diye sürekli git gel yapmak zorunda kalacağız. Yatak odam müsait çilek mobilya, almila mobilyadaki bir-çok beşik ölçüsü yatak odama uyuyor.Guzel bir beşik alıp daha sonra 2 yaşlarında oda yapmayı düşünüyorum. Beğendiğim bir kaç model var .birde oturma odasına küçük sallanan bisey almak aklimda var .Şimdilik aklımda olanlari ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20200528-190550_Chrome.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200528-190608_Chrome.webp
    15 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200528-190633_Chrome.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200528-191149_Chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200528-191221_Chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200528-191028_Chrome.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 21
Ilk 3 ay uzun kol aldım. 3-6 ayları hep yarim kol aldım. Uzun kolu nasıl giydiririm bilmiyorum zaten minicik bisey olacak bady çok küçük kolunu nasıl sokarım bilmiyorum

Kızlar doktorum 3 hafta iyidir takip için dedi ultasona göre ortalama 18 haftalık olacağım acaba biraz daha bekleyip ayrıntılıya mı gitsem yoksa doktorun dediği gibi gitsem ? Siz ne sıklıkla çağırılıyorsunuz ?

Hep iyisini düşün canım inş çok güzel olacak. Dualarımdasın her zaman. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip eder inş Bebeğim benimle olacak diye pozitif düşün hep dua et kuzum

Ben 4 haftada bir gidiyorum ama bu sefer 5 hafta ara vericez 17 de mecbur gidicem çünkü detaylı için bir profesöre gitmek istiyorum randevu çok zor alınıyor benim doktorumun hocası kendisi o randevu almamda yardımcı olacak o yüzden 17 de gidicem detaylı için randevu alıcaz

Ya sorma beşikler yine ucuzada varda bebek arabaları ve elektrikli anakucakları çok vahim durumda Allah yardımcımız olsun

Bence doktor ne dediyse öle yap canım bazen erken gitmek iyi oluyor sürekli bakılması iyi olabilir. Bu arada hayırlı olsun kızçen seninle bi biz kaldık diyorduk bilmeyen artık bir ben kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…