2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy güle güle kullansın. Hiç aklıma gelmemişti ben de böyle bir olaya girişsem acaba kızımın büyüyen karyolasını bebeğe, kızıma da güzel bir yatak mı alsam acaba Aklıma girdin.

Gözünaydın canım :) cinsiyetiniz neydi
Sağ ol canım henüz belli değil. Haftaya öğreniriz inşallah.

Ya sorma bende ilk cocukta aman sallamayim alismasin aman emzik vermeyim derken zorlandim millete bi baktim hepsi aglayinca emzigi dayadi salladi uyuttu rahat etti
Hahah ay bu aynı ben.
Dayanamadım aldım anakucağını hevesim var yaa bir de reflü yatağını aldım
Güle güle kullansın canım.

Valla canım sürekli o yatak bu yatak derken olmaz almısken iyi bir sey aldım ikisine de karyola oldu işte
Bence mantıklı... Minnak seylerle uğraşma seninde kızından kalan bir sürü sey vardır eminim...

Güle güle kullan canım şimdi gördüm yazmışsın bende de var aynısından kızımın. Çok memnunum. Taş gibi yatak.
Ay evet ben şuan kurdm çok memnun kaldm ninni de söylüyo müziği de var inşallah bebekleri durdurur bn bile çok sevdm kullanışlı bnce alt değiştirme yeri falan

Valla canım sürekli o yatak bu yatak derken olmaz almısken iyi bir sey aldım ikisine de karyola oldu işte
Bence mantıklı... Minnak seylerle uğraşma seninde kızından kalan bir sürü sey vardır eminim...
Ya işte büyüyen karyolası kızıma baya fazlasıyla yetiyor o yüzden hiç düşünmedim değişmeyi :)

Ya işte büyüyen karyolası kızıma baya fazlasıyla yetiyor o yüzden hiç düşünmedim değişmeyi :)
Bizimde ikea büyüyen karyolası vardı ama ben yinede aldım
Hem ranza olması hem ayrıl olması güzel hpsuma gitti
Bir de alacam ileride zaten simden almıs olaym ddm genc odası yaptm yani işte anlayacağın

Bizimde ikea büyüyen karyolası vardı ama ben yinede aldım
Hem ranza olması hem ayrıl olması güzel hpsuma gitti
Bir de alacam ileride zaten simden almıs olaym ddm genc odası yaptm yani işte anlayacağın
İyi yapmışsın canım güle güle kullansınlar tatlışlar :)

Babybjörn anakucağı çok beğeniliyor bende onu almayı düşünüyorum

Canım gözün aydın kızçe geliyormuşşimdiye kadar hiç tahmin etmemişti dimi doktor. Bir sonraki kontrolü ne zamana verdi.
Benimde geç döllenme adet tarihimi değiştirmişti böyle yakalayınca tekrarmı değiştiriyorlar acaba onu merak ettm yoksa ilki kalcakmı
Bu beşiğide ablam kullanmıştı oglunda 1.5-2 yaşına Kadar şimdi bana vercek bende bunu kullancam anne yanı diye geçiyor

Bende dün aldım araba ve oto koltuğunu biraz erken ama zamlanmasın dedik İnşallh sağlıkla kullanmak nasip olur
Oto koltuk bizde baktık bugün joie nin vardı yenidoğandan itibaren kullanılan bikere alıypsunyetiyo 1600 tl ydi aslnda siz ne aldınz nekadardı ama iki tane alacağımz için o kalsın sonraya dedik

Anne yanı olarak kullanılabilmesi de çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…