2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kontrolden gelen arkadaşlar gözünüz aydın kızlar bu sağ tarafa ve sırt üstü yatmama mevzusu nedir? Soluma yatacağım diye uykular haram oldu daha şimdiden :)
Plesantaya giden damar sağdan geçiyormuş bu da üzerine yatınca kan akışını yavaşlatıyormuş. O yüzden sola yatmak gerekiyor.

Kontrolden gelen arkadaşlar gözünüz aydın kızlar bu sağ tarafa ve sırt üstü yatmama mevzusu nedir? Soluma yatacağım diye uykular haram oldu daha şimdiden :)
Banu çiftcinin youtebade videosu var orda birebir anlatiyor bende izledim sag tarafa yatinca tansiyonumuz düşuyormuş ilerleyen zamanda daga cok sirt ustunu hic tavsiye etmiyor bebek ve rahim yayıldığı icin butun yuk sirta geçiyormuş ve buda sirt agrilarina yol aciyormus hatta sola yatarkende ilerleyen aylarda yan tarafimiza yastık koymamiz gerekiyormuş uyku esnasinda dönemeyelim diye boyle bir aciklamasi var merak edenler izleyebilir

Biraz erken oldu ama ben yatak aldım zamlardan önce alayım dedim başka alan var mı bide elektrkli anakucağı aldım çok erken gibi ama fiyatı iyiyken alayım dedm belki tek değilimdir
Güle güle kullansın :) Yatak ne aldınız merak ettim.
Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Bir şey çıkmaz inşallah merak etme canım. Yalnız bir şey önereceğim lütfen ama lütfen bunu yap. Havuç suyu iç bol bol. Bunun çok faydalı olduğuna şahit oldum. Lütfen dene olur mu? İhmal etme.

Ay var ya hiç öyle şeylere takılma çünkü ilk üç ay hiç bir şeye alışmıyorlar. Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Ben sallamam diye inat etmiştim ne varsa çok bilmişlik işte. Salla gitsin de mi Şimdi sallanan bir model beşik alacağım mutlaka.

Hiç böyle beşik kullanan oldu mu kızlar ben bu beşikleri beğendim oda yapamacağız zaten şuan evde yer yok. Beşiği güzel olsun istiyorum ama kullanışlı olur mu bilmiyorum eni 60 boyu 120 baya bir süre yatabilir bunda. 4 kademeli birde büyüdükçe yatak aşağıya alınabiliyor düşmemesi için.

Ben de bundan düşünüyorum canım bebekonfor markası sanırım.

İnternetten baktım markası bambidoo ama internetten alırmıyım bilmiyorum. Babymall da da vardı görmüştüm mağazada. Çok beğendim ama çevremde kullanan yok sadece kullanışlılığını merak ediyorum. Bu arada ben de özellikle akşamları solda hissediyorum gibi ama hiç emin olamıyorum

Bizde çilekten ayrılabilir ranza aldık geleceğe yatırım
Kzımın sepet beşiği vardı beyaz bir de uzayabilen karyolası
Onları kullanacağız ben gardrobunuda kızımın contry tarzı almıstm büyük ona da pişman olmadım..
Yeni anneler bebek odası benim gbi 2.kez anne olanlarda böle genc odası diziyor işte

Ya sorma bende ilk cocukta aman sallamayim alismasin aman emzik vermeyim derken zorlandim millete bi baktim hepsi aglayinca emzigi dayadi salladi uyuttu rahat etti

Ya sorma bende ilk cocukta aman sallamayim alismasin aman emzik vermeyim derken zorlandim millete bi baktim hepsi aglayinca emzigi dayadi salladi uyuttu rahat etti
Bne de ne salladım ne emzik verdim.. Ama çok güzel uyurdu benim kızım inşaallah darısı buna olsun bizimki uykuyu cok severdi... Uyku eğitimimiz çok güzeldi darısı Bu bebis e olur inşaallah

Kardeşim kızına bundan aldı canim, kızımız 2.5 yaşında hala kullanıyor. En az 2 sene daha rahat kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…