Mrb ben de oda hazırlamayacağım evde uygun oda var aslında ama 18 ay zten bizim odada uyutmayi planliyorum. Onun icin de park yatak al dedi arkadaşım o oda hazırladı ama hic girmediler o odaya ahşap besiği de kullaniyor ama cok sevmiyor park yatak ve anne yanı reflü yatağı alıp bi sure oyle idare edicem ins çünkü iki yıl sonra atanacam muhtemelen ama atanmasam da yapmazdım bebek odası erkenden. Bana biraz garip gelior. Bir sifonyer alırım bizim dolapta cekmece bosaltamazsam onu da yine kendi odamiza koyarim. Gerçi ilk cocuk olcak bizim ins tecrubeli arkadaslardn fikir almak gerekmerhaba güzel anneler
Ben bebek odası takımı almakta kararsızım hem yeni evli olduğum için hem kira da oturduğum için bebek odası değilde genç odası mı hazırlasam diye de düşünüyorum beşiğini zaten alacam ya da bekleyip bebek büyüdükten sonra mı odasını yapsam kararsızım deneyimli anneler ve taze anneler bu konuda fikirlerini paylaşabilir mi ?
amiinnn cümlemizin inşallah sağlıkla güzellikler getirsin bebeklerimiz her zaman :)hoş geldinsağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim inşallah
merhaba ben de fikrimi paylaşıyım dedim evim kira değil ama yine de anne yanı beşik ve küçük bir dolap almayı düşünüyorum sadece. bence bebeğin yanında olmalı iki yıl en azından sonra uygun bir şekilde kendi odasına alırsın dünyaya geldiği zaman güvenli anne kokusunu arar bebek alışana kadar kalabilir yavaş yavaş kendi odasına alabilirsin benim fikrim üç ayarlı sonradan yatak olabilen anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum eğer dolabın müsaitse eşyalarını oraya da koyabilirsin evinde yer varsa minik bir dolap almak iyi olacaktırmerhaba güzel anneler
Ben bebek odası takımı almakta kararsızım hem yeni evli olduğum için hem kira da oturduğum için bebek odası değilde genç odası mı hazırlasam diye de düşünüyorum beşiğini zaten alacam ya da bekleyip bebek büyüdükten sonra mı odasını yapsam kararsızım deneyimli anneler ve taze anneler bu konuda fikirlerini paylaşabilir mi ?
Canim sende tecrubelisin bu konularda bende şunu merak ediyorum yani içe giydirirken yine o zibin uzun kollu olacak degilmi iki katmi giydirecegiz pamuklu ayni sekilde altinida mi oyle iki kat giyirecegiz?cunku kimisi tek kat giydiriyor icindeki zibin bile kisa kollu oluyorEvet canım zaten önceleri kalin giydirmekten cok battaniyesiyle alıp koyma daha iyi oluyor birde evler artik sicak oluyor ben tam pamuk penye aldım herseyini kalınlı inceli yazın da doğsa başlarda kısa kollu giyinemiyorzaten minnaklar
Bende beslenmeyle bol su ve havuç suyu ile düzeldiğini olumuştum. Bebeğin için içini ferah tutmaya çalış. İnşallah tez zamanda düzelir de alışverişini mutlulukla yaparsın.
⁹
Geçmis olsun canım kötü düsünme icini ferah tut bolca dua et yat uyu dinlen sabah ola hayirola
Benimde kızımın suyu çoktu gebeyken.. Düşük riskim fazla idi..sürekli iğne kullandm. Dr nin biri panik yaptı diğeri teselli etti... Yani bakma sen onlara doğacak her türlü doğuyor simdi ki aklım olsa o kadr takıp da ağlamazdım.... Burada havuc suyu söylenmiş onu bilmiyorum faydasını ama sunu diyeyim ben suyu asırı az içen bir insanım hatta kızımda hep derdim ki su az içiyorum sıkıntı olur mu diye korkardım.
Bu hamileliğim de de su mide bulantısı yapıyor. Normal zamanlarda da suyu hiç aramam hatta içmediğim 2gğn fikan olur o akdr su hayatımda az yere sahip. Buna ragmen bebeğimin suyu çoktu.
Su içmek ile alakası yok bu işin dr de demisti bana...
AAma suym fazla diye sekerli her seyi kısmıstı.. Meyve de günlük bir porsiyon geçmiyordm. Ki ben kızımda seker in ş sini yemedim. En fazla poğaca dan almışımdır karbonhidrat. Ekmek bile yemezdim he ryediğime dikkat ederdim ona ragmen suyum fazla çıktı...
Kız bak ben kızıma hamileyken.....
Rahim agzı problemi denildi iğne kullandım her hafta alttan muayene oldum
Sonra tiroid çıktı ilaç kullandım
Suyum fazla çıktı
Son aylar yatmam gerekiyordu, oturmak yolculuk yasaktı fakat babam kaza geçirdi ölümden döndü hastane koridorlarında oturdum günlerce
Sonra gebelik kolestazı çıktı 1hafta ilaç ile düzeldi sonra geri mahvetti beni her yerim kasınıyordu... Kızım 38hafta0güne zor getirdik doğdu oksijen verildi.
Kimse gelemedi yanıma küçük kardesim yardımcı oldu o da bekar üni öğrencisi Allah razı olsun varlığı yetti
Annem babamla fizik tedavide kaldı refakatçi 3ay..
Benim hamilelik bir hezeyandı...
Şimdi kızım 3, 5yaısnda elhamdülillahsu an yanımda uyuyor k3nri kzıım diye demiyorum her gören hayran kalıyor güzelliğine maşaallah.. Usg de bile derdi Dr ler çok güzel bir bebek diye
Bu güzel cadı bizi ne uğrastrdı ama.. Ben katıla katıla ağlamak ile geçirdim 38 haftayı. Doğacak doğuyor istersen amuda kalk yne doğuyor.
Mesajı çok uzun tuttum kusura bakma canım umarım faydalı olur.
Ksıaxa geçmişse gitsem kendime sakin ol sabır et ağlama üzülme Allah var gam yok derdim diyenler oldu ama yasayan bendim ondan dinlemedim. Çok üzüldüm.
Bu gebeliğim için dua ediyorum bunda rahatım diye Allaha hamd ediyorum. Ben çünkü normalde de çok evhamlıym.
MelodiminEsi canım, dua et kendini üzme asla takılma düşünerek kendini yorma düzeleceğine inan düzeliyor. Ki düzelecek bu haftalar da her sey deniyor her sey olabiliyor ama hepsi geçiyor.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlarDüzelecek inşallah ,
Kuzum bir sakin ol yaa agladım falan diyosun vallahi çok üzülüyorum böyle demene. Bende bebegi hiç hissetmiyorum normal mı bilmiyorum ama inan gebelikte hepimizin Başına gelebilecek bir sorun bu inan düzelir. Doktorun seni yeterince bilgilendirme miş. Bu yüzden bu kadar üzgünsün
Aklınıza gelirse dua ederseniz çok sevinirim kızlarKuzum olumlu düşün lütfen Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz duamız seninle bebişinle Rabbim sağlıkla kucağına alıp sevmeyi nasip etsin
Evet joie marka serinada modeli bide sansa var model olarakJoie dedigin şey nedir canım joie marka anakucagi mi
Allah yardımcınız olsun sizin de miniğin de. En kısa zmanda iyi haberlerle geri donersiniz ins.Herkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Perinataloga göründüm bebekte ciddi bir organ sorunu yok sadece bir böbreği büyükmüş. Ama suyu az. Sebebini öğrenebilmek için amniyosentez önerdi istemedim. Bir tedavisi yokmuş. Bu suyla ne kadar daha yaşar diye sordumbir hafta sonra kontrole gel, suyun artmış da olabilir kalbi durmuş da olabilir dedi.
Bir süre buralarda olmayacağım hepinize ve o güzelim meleklere bolca dua edeceğimAllah'a emanet
CAnım benim beşik bunun benzeriydi , kızım 3 yaşına kadar çok rahat yattı bu beşikte, sallanıyor da ...Eki Görüntüle 2640845 Eki Görüntüle 2640845 Hiç böyle beşik kullanan oldu mu kızlar ben bu beşikleri beğendim oda yapamacağız zaten şuan evde yer yok. Beşiği güzel olsun istiyorum ama kullanışlı olur mu bilmiyorum eni 60 boyu 120 baya bir süre yatabilir bunda. 4 kademeli birde büyüdükçe yatak aşağıya alınabiliyor düşmemesi için.
Serineyı gördüm çok derindi bebekçok dik kalır ve kalkmıyodu o yüzden almadm rengi dahagüzeldi aslnda bende sansa aldım gri rengini dahaçok özellikli serina sadece sağa sola gidiyo sansaher yöne gidiyo reflü özelikkli titreşimli müzikleri de güzel bnm çok hoşuma gitti 100 tlvar aralarında bn iki tane sansa aldımEvet joie marka serinada modeli bide sansa var model olarak
Evet bende babyjörn aldım denge açısındanBabybjörn anakucağı çok beğeniliyor bende onu almayı düşünüyorum
İnşallah bidahaki kontolünde mucizeyi görür herşeyin düzeldiğini duyarsın o odadan mutlu bi şekilde ayrılırsın ümitsiz olmadan hep dua etHerkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Perinataloga göründüm bebekte ciddi bir organ sorunu yok sadece bir böbreği büyükmüş. Ama suyu az. Sebebini öğrenebilmek için amniyosentez önerdi istemedim. Bir tedavisi yokmuş. Bu suyla ne kadar daha yaşar diye sordumbir hafta sonra kontrole gel, suyun artmış da olabilir kalbi durmuş da olabilir dedi.
Bir süre buralarda olmayacağım hepinize ve o güzelim meleklere bolca dua edeceğimAllah'a emanet
Evet canım sallanıyor.kizlar arkdaşım 5 yaşına kadar yatırmış.kullanisli baya ,çok düşündüm ben.hemen oda yapmicam cunkuBunlar sallanyor mu
Canim.rabbim.feraha çıkarsın sürekli dua edeceğim şafi ismi hurmetine sifa versin inşallah geçicidir insallah bebise hic birşey olmadan atlatırsınızAklınıza gelirse dua ederseniz çok sevinirim kızlar
Çok güzel bende beğendim puset uyumlu da. peki sen pusetİni aldın mı canımöyleymiş çalışan söyledi e bebeğin elindeki mallar bitince zam uygukayacaklar dedi. açtık kurduk hoşuma gitti. inşallah kullanınca da memnun kalırız
Annelik sanırım böyle birşey hiç bitmeyecek bir endişe rahme düştüğünden itibaren endişeler başlıyor..Herkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.
Canım ilk günler citcitlinin üstüne tek kat takımını giydirip önce penye sonra kalın pamuklu battaniyesine sardım benCanim sende tecrubelisin bu konularda bende şunu merak ediyorum yani içe giydirirken yine o zibin uzun kollu olacak degilmi iki katmi giydirecegiz pamuklu ayni sekilde altinida mi oyle iki kat giyirecegiz?cunku kimisi tek kat giydiriyor icindeki zibin bile kisa kollu oluyor
Sen ne hissediyorsun canım ben transferim yapıldığında daha pozitifi gormeden tutarsa erkek olacak demiştimYaaa yarın inşallah söyler doktor sağlıklı hayırlı olsun ilk olacak farketmez ikisi de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?