2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mrb ben de oda hazırlamayacağım evde uygun oda var aslında ama 18 ay zten bizim odada uyutmayi planliyorum. Onun icin de park yatak al dedi arkadaşım o oda hazırladı ama hic girmediler o odaya ahşap besiği de kullaniyor ama cok sevmiyor park yatak ve anne yanı reflü yatağı alıp bi sure oyle idare edicem ins çünkü iki yıl sonra atanacam muhtemelen ama atanmasam da yapmazdım bebek odası erkenden. Bana biraz garip gelior. Bir sifonyer alırım bizim dolapta cekmece bosaltamazsam onu da yine kendi odamiza koyarim. Gerçi ilk cocuk olcak bizim ins tecrubeli arkadaslardn fikir almak gerek

merhaba ben de fikrimi paylaşıyım dedim evim kira değil ama yine de anne yanı beşik ve küçük bir dolap almayı düşünüyorum sadece. bence bebeğin yanında olmalı iki yıl en azından sonra uygun bir şekilde kendi odasına alırsın dünyaya geldiği zaman güvenli anne kokusunu arar bebek alışana kadar kalabilir yavaş yavaş kendi odasına alabilirsin benim fikrim üç ayarlı sonradan yatak olabilen anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum eğer dolabın müsaitse eşyalarını oraya da koyabilirsin evinde yer varsa minik bir dolap almak iyi olacaktır

Canim sende tecrubelisin bu konularda bende şunu merak ediyorum yani içe giydirirken yine o zibin uzun kollu olacak degilmi iki katmi giydirecegiz pamuklu ayni sekilde altinida mi oyle iki kat giyirecegiz?cunku kimisi tek kat giydiriyor icindeki zibin bile kisa kollu oluyor

Bende beslenmeyle bol su ve havuç suyu ile düzeldiğini olumuştum. Bebeğin için içini ferah tutmaya çalış. İnşallah tez zamanda düzelir de alışverişini mutlulukla yaparsın.

Geçmis olsun canım kötü düsünme icini ferah tut bolca dua et yat uyu dinlen sabah ola hayirola
Düzelecek inşallah ,
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Ben elimden geleni yapıyorum takdir Allah'ın
Edifar maşallah kızına canım hayata sıkı sıkı tutunmuş, İnşallah benim yavrum da sağlıkla dünyaya gelir

Kuzum olumlu düşün lütfen Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz duamız seninle bebişinle Rabbim sağlıkla kucağına alıp sevmeyi nasip etsin
Aklınıza gelirse dua ederseniz çok sevinirim kızlar

Herkese merhaba. Aslında hepinize ayrı ayrı cevap vermek istiyordum grubu sadece bu konuya odaklamak istemedim vazgeçtim. Hepinizin güzel dilekleri duaları için çok teşekkür ederim. Mesajına dönemedigim arkadaşlarım yanlış anlamasın lütfen.

Perinataloga göründüm bebekte ciddi bir organ sorunu yok sadece bir böbreği büyükmüş. Ama suyu az. Sebebini öğrenebilmek için amniyosentez önerdi istemedim. Bir tedavisi yokmuş. Bu suyla ne kadar daha yaşar diye sordum bir hafta sonra kontrole gel, suyun artmış da olabilir kalbi durmuş da olabilir dedi.

Bir süre buralarda olmayacağım hepinize ve o güzelim meleklere bolca dua edeceğim Allah'a emanet

Allah yardımcınız olsun sizin de miniğin de. En kısa zmanda iyi haberlerle geri donersiniz ins.

CAnım benim beşik bunun benzeriydi , kızım 3 yaşına kadar çok rahat yattı bu beşikte, sallanıyor da ...

Evet joie marka serinada modeli bide sansa var model olarak
Serineyı gördüm çok derindi bebekçok dik kalır ve kalkmıyodu o yüzden almadm rengi dahagüzeldi aslnda bende sansa aldım gri rengini dahaçok özellikli serina sadece sağa sola gidiyo sansaher yöne gidiyo reflü özelikkli titreşimli müzikleri de güzel bnm çok hoşuma gitti 100 tlvar aralarında bn iki tane sansa aldım

İnşallah bidahaki kontolünde mucizeyi görür herşeyin düzeldiğini duyarsın o odadan mutlu bi şekilde ayrılırsın ümitsiz olmadan hep dua et Veren rabbim hayırlısını eylesin inşallah

Annelik sanırım böyle birşey hiç bitmeyecek bir endişe rahme düştüğünden itibaren endişeler başlıyor..
Yüreğini ferah tut kendini üzmemeye çalış ki bebeğin hissetmesin bir hafta boyunca kafanda kurma rahat bırak kendini bebeğini geleceğinizi düşün iyi gelir..
Dualarım sizinle

Canım ilk günler citcitlinin üstüne tek kat takımını giydirip önce penye sonra kalın pamuklu battaniyesine sardım ben
Ne oluyor biliyor musun annelik iç güdüsüyle ne yapman gerektiği sana ilham oluyor sen o zaman bileceksin ne yapman gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…