2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tmm canim oyle yapim olmadi bi kac parca uzun kollu alirim peki altina tek katmi giydirecegiz pamuklu
Valla şöyle diyeyim ben Erzurumda yaşıyorum Kızım ağustos 25 doğumluydu. Hemen kış geldi. Malum bizde havalar soğuk olur ben hep şöyle giydirdim alttan 1 kat yarım kol çıtçıtlı body, üstüne normal pijama, üstüne yelek. Alttan da beyaz ayaklı pijama ve üstüne de yine 1 kat daha pijama. Sonra zaten bebişler de çok hoşlanmıyor sıcaktan. Evler de sıcak oluyor zaten.

Kızlar bir de şu zarf şeklinde zıbınlar var, onlar hiç kullanılmıyor. Bana çok kullanışsız gelmişti.

Ilk 3 ay uzun kol aldım. 3-6 ayları hep yarim kol aldım. Uzun kolu nasıl giydiririm bilmiyorum zaten minicik bisey olacak bady çok küçük kolunu nasıl sokarım bilmiyorum
Yaaa bide o durum var ilk aylar icin yandan çit çitlilar daha pratikmiş bende ensonunda sanirim karişik alacam

Zarf şeklindemi o hangisi ornek bi tane atarmisin
Şöyle işte iple bağlanıyor ama, ilk aylar için satılıyor genelde hastane çıkışında oluyor. Çok kullanışsız gelmişti bana.

Eklentiler

• Screenshot_20200528_194356_com.android.chrome.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 25
Bende rabbim nasip ederse adanada dogumumu yapacam normalde adiyamandayiz adanada o aylarda hava guzel oluyor ailelerde orda bi 15 gun annemlerde kalacagiz adiyamana gelincede duruma gore bakarim O sekilde giydiririm ssnin gibi birde yeni bebisler ugur bocegiminde dedigi gibi battaniyeye sarili olacaklar tekkat yeter

Doktor da aynı şeyleri söyledi bugün gittim cinsiyete ikinci erkek geliyor
Kizlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz

Ben sağlıklı haberlerini alacağınıza inanıyorum bir sonraki kontrolde. Gönlünü ferah tut. Bol bol dua edeceğim sana.

Koronadan dolayi 5 hafta araliklarla cağriliorum ben

Ben yarın gidiyorum inş öğrenebilirim sağlıklı sıhhatli olsunlarda biz herşeylerini bekleriz minişlerin
Ay yok ben haziranın 15 inden sonra gidicem kendi doktoruma daha çok var ama şöyle birşey yaptım annemlerin orda istanbul beşiktaşta küçük bir devlet hastanesi var sait çiftçi diye oraya perşembeye randevu aldım bi kadın doğum doktoru çok iyi oranın inşAllah o söyler diye umuyoruz belki öyle öğrenebilirim ama net olarak haziranın 15 inden sonra öğrenicem ama dediğin gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil

Gelir inşallah canım benim sen hiç merak etme bu da burada bir anı olarak kalır

Canım yenidoganlar kendini hiç ısıtamaz anne karnında 37 dereceden çıktıkları için uzunca süre dış dünyaya adapte olamazlar. Tavsiyem ilk aylar için hep uzun kollu çıtçıtlı body al, üstüne yine kalın pamuklu uzun kollu tulum yada alt üst takım al. Altına ikinci kat giydirmedim sadece içine çorap giydirdim ben. Kışı böyle geçirirsin. Alt için dışarı çıkarken giydirmek için bir iki tane kilotlu çorap al canım. Onu da 0-6 ay deği 6-12 ay al çünkü çok küçük oluyor kalıpları.
Ben uyanıkken evin içinde battaniyeye yada herhangi bir örtüye sarmadım. Dediğim şekilde iki kat giydirdim hep.
Onun dışında şapkasını eldivenlerini hep takarsın zaten özellikle ilk bir ay. Bir de ağırlığı 0-3e değil de 3-6, 6-9 aya ver canım çabuk büyüyüp kilo alıyorlar 2.ayda 3-6 ay kıyafetlere geçiliyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur

Benim arkadaşıma aynı doktor 3 kez farklı söyledi önce kız sonra erkek şimdi tekrar kız dedi şuan 19. Haftada doktorlara belli olmuyor 17. Haftada senin doktor kesin söyler canım. İstanbulda devlet hastanesine çok dikkatli git kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…