2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Orası devlet hastanesi gibi değil dispanser gibi küçük bi yer. Aile hekimine gidip kan tahlili yaptırcağıma oraya gidicem çünkü şuan oturduğum yerde markete bile çıkamıyorum yoğunluk haritasında evimin etrafi kıpkırmızı annemlerin orda vaka yok denecek kadar az ekstradan bide belki cinsiyet öğrenirim bu vesileyle

Seni burdan kocaman opuyorum canim benim cok aciklayici oldutmm oyle yapim aynen diger arkadaslarda soylemisti cabuk buyuduklerini ben 1 tane 10 lu hastane cikişi 3 tane 5 li aldim bir iki tulum aldim sadece alt ust kaldi birde pijama takimi bikac 03 ay alirsam gerisinide 3-6 6-9 şeklinde gidecek 3-6 da bi kac bisey aldimda magazalardanda alirim diye cok acele etmiyorum

İnşallah meleğin seni bırakmayacak canım bolbol dua et annesi. Sen ve meleğin bizim dualarımızdasın rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.

Ben de Pazartesi günü iş başı yapıyorum, idari izinler bitti artık. Bakalım ne olacak böyle iş yerine çayını, yemeğini, suyunu taşı. Baya zor. Dün işe gittim yapmam gerekenler vardı, suyumu unutmuşum akşama kadar susuz kaldım.

Hayırlısı olsun kızlar bebişlerimizden ve bizden uzak olsun bu hastalık, atlatalım bitsin gitsin bu dönem.

İnşallah her şey çok güzel olucak dualarım minik kızınla

Kızlar ben henüz alışveriş yapmadım ama adettendir diye ilk öğrendiğimde şunları aldım bebişe hoşgeldin hediyesi olarak :) Bunları instagram butiklerinden aldım. %100 pamuk, yumuşacık kaliteli şeyler, ilk defa böyle bir yerden alışveriş yaptım. Aslında çok kaliteli bir şey beklemiyordum ama memnun kaldım. Fiyatları da uygun.

Eklentiler

• Screenshot_20200512_220852_com.android.chrome.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20200528_231700_com.android.chrome.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 61
O zaman git bencede canım başka doktordan fikir almakta iyi olur zaten hem cinsiyet öğrenme ihtimaline değer

MelodiminEsi canım evlat kaybetmiş biri olarak korkunuda şuanki ağrınıda çok iyi anlıyorum ama şunu unutma yiyecek ekmeği içecek suyu varsa inanki hiç bişey olmaz ama yoksa 9 ay sorunsuz taşır ama bi nefes aldıramazsın suyunun kaça düştüğünü bilmiyorum ama şunu biliyorum doktorlar hep kötüyü söyler iyi olunca aaa bak iyimiş der bence senin yavrunda sağ salim doğacak Allahın izniyle dualarımız sen ve yavrunla

Kuzum çok geçmiş olsun.
Bi arkadaşımda yaşadı bunu.
Sürekli havuç suyu sıkıp iç demişti doktoru. Bol su ve havuç suyu.
O bebeğim suyunu çoğaltıyormuş.
Gerçekten öyle oldu suyu normal seviyeye geldi.

1 haziranda bitti idari izin çok korkuyorum insan içinde çalışıyorum ben
Ay başlayacakmıyız yaa ben hala kronik hastalarla bizi bir tutarlar belki başlatmazlar diye bekliyorum bu şekilde işe gitmek çok zor olacak servise binilmez yemekhanede yemek yenmez napıcaz her şeyi evden taşımak gerekecek

Canım benim içime hep iyi şeyler doğuyor sizinli ilgili inşallah düzeleceksiniz Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…