2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen servise binilmez, yemekhane zaten kapalı bizde... Çok zor olacak.

Merhaba Kamudamı çalışıyorsunuz hamilelerle ilgili bir açıklama olmadı.kamu personeli iş başı yapacak dediler hamile ve kronik hastalarla ilgilibirsey söylemediler

1 haziranda bitti idari izin çok korkuyorum insan içinde çalışıyorum ben
Hamileler ve kronik hastalar icin bi acıklama yapmadılarki esnek calısan kamu personeli 1 hazirandan itibaren iş başı yapacak.kaldiki doktorun rapor yazar başlama der belki

Bizim mudur dun yazi gondermis gruba hamileler ve kronik hastalar haric herkes 1 Haziranda baslayacaktir diye ama bugun aciklamada ayrinti yok bende kamuda calisiyorum ama yarin bi sorayim cok sukur zor gunleri atlattik mide bulantisi falan ne yapardik reflum var ama idare edecem artik dediginiz gibi evden yemek tasiyacaz bu gevsemeyle vakalar iyice artacak gibime geliyor bir an guzel gunlere donmek dilegiyle

Açıkcası hamileler hemen başlamaz diye düşünüyorum başlarsa doktorum rapor yazar bütün gün maskeyle kapalı ortamda nasıl durcaz takmasak çok riskli Allah korusun en ufak birseyde ilac kullanamayız tedavi göremeyiz.benim fikrim başlatmazlar en azından ilk normalleşme sürecinde bakalım ne olacak vakalar başlatmamalılar hamileleri kronik rahatsizlığı olanları

kızlar çok uygun bakın derim ben aldım çok memnun kaldım

Ben 15 de gittim herşey yolunda olunca arada çağırmadı 20 de ayrıntılı icin çağırdı 20 21 arasi gideceğim sizin gittiğiniz hastanelerde ayrıntılı usg ücreti ne kadar benim hast pahalı diyorlar tam soramadım da devlet hast normalleşse de 1 aya devlette yaptırıp gotursem dr a

Evet canım çok haklısın herşeye dikkat etmemiz lazım benim kurumda yemekhane yok hep evden taşıyordum zaten. Aksi gibi kurumda tadilatta olacakmış çalışanları hep iç içe oturtacaklar bide insan yığını bizim kurum yandım ben

Hamileler ve kronik hastalar icin bi acıklama yapmadılarki esnek calısan kamu personeli 1 hazirandan itibaren iş başı yapacak.kaldiki doktorun rapor yazar başlama der belki
Esnek çalışma ve idari izin 1 hazirandan itibaren bitmiştir dedi kronik hastalığı olanlara kurumu karar verecek dedi. Bugün kontrolüm var konuşacağım doktorlar inş rapor verir

Bayanlar dolgum düştü dün akşam. Kadın doğumcudan rapor alıp dişçiye gideceğim bana dua ediverin hem bu bahaneyle bebeği de göreceğiz ona biraz seviniyoruz

Günaydın kızlar nasılsınız?

Uzun zamandır yazamadım, inşallah herkesin bulantıları bitmiştir. Herkes rahatlamıştır. Ben de yüksek lisans yapıyordum, tezi yetiştirmeye çakıştım bu süreçte. Bir yandan bulantı, çocugun online dersi ödevi ev işleri derken hem yoğun hem bunaltıcı bir ay geçti bana. Kuzumun cinsiyetini öğrendim, doktorumuz %90 kız dedi. İlk çocuk erkekti, bunu da tadacağımız için çok sevindik tabi. Bu arada benim mide problemlerim devam ediyor. Bulantılarım bitti sanmıştım bulantı ilacını yeni bıraktım ama dün akşam yine kötü oldum. Allah yardım etsin hepimize. Böyle dengesizlik yaşayan var mı?

günaydın kızlar

idari izinlerin kaldırılması kötü oldu bencede. erken geliyor bana. pazartesi resmen herşey eski düzene geçecek kısmen de olsa. haziran ortasına kadar beklense iyi olurmuş.

ben özelsektörde bankada çalışıyorum ama eylüle kadar dönüşümlü çalışma devam edecek bizde. şu an için pazartesi başlarmıyız bilemiyorum yarın soracağım bende. yalnız bizim evden çalışma düzenimiz var. ben nisan başından beri evden işime devam ediyorum kısmen.

Esnek çalışma ve idari izin 1 hazirandan itibaren bitmiştir dedi kronik hastalığı olanlara kurumu karar verecek dedi. Bugün kontrolüm var konuşacağım doktorlar inş rapor verir
Inşallah.Doktorun ne diyecek bakalım burayada yazarsın.inşallah ilk etapta hemen baslamaz hamileler

1 haziranda bitti idari izin çok korkuyorum insan içinde çalışıyorum ben
Çarşamba günü gittim şimdi evdeyim pazartesi artık iş başı yapıyoruz. Ama 1 gün bile çok zordu kızlar yemeğimi evden görürdüm ısıtmadan soğuk yedim meyvemi yika soy tabağı evden götür. Biraz agrım da oldu sürekli oturmaktan Allah yardımcımız olsun

Günaydın canim. Bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun bir kız bir oğlan çok şanslısın. Benimde bulantılarım bitmedi sabahları devam ediyor

Günaydın kızlar bulantidan sonra tansiyonum 13/9 cıktı dün 12/8 civarindaydi. Nabzım benim gebelik den önce genelde 95 atardi yüksekti bir kaç gündür ölçüyorum hep 105-110 aralığında sizin nasıl

Günaydın kızlar 1 haziranda hamileler VS başlamaz diye umuyorum ben hadi evden yemek fln götürürüm ama tuvalet ziyaretleri sıkıntılı bence ben sık sık gidiyorum lavaboya. Çok zor işte tuvaletin hijyenik tutulması

Günaydın hanımlar herkes heyecanlı alışverişler başladı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız giydiririz susleriz bebeklerimizi

benim de nabzım hep yüksek. yarın kardiyolojiye gidicem. ilk hamileliğimde son haftalarda tansiyon problemi yaşadığım için erkenden görünmemi istedi kadın doğumcum. tahlillerim yapılıp holter takılacaktır ama karantinada olacağız yine haftasonu. çok aktif olamam ama olduğu kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…