Günaydın kızlar 1 haziranda hamileler VS başlamaz diye umuyorum ben hadi evden yemek fln götürürüm ama tuvalet ziyaretleri sıkıntılı bence ben sık sık gidiyorum lavaboya. Çok zor işte tuvaletin hijyenik tutulması
klozet var bizim işyerinde ben tek kullanımlık klozet örtülerinden alıcam. temizlikçiye de sık sık tembih edicem temizlemesi için. ama biz hemen işbaşı yapmıyoruz 20sinden sonra
Ben 15 de gittim herşey yolunda olunca arada çağırmadı 20 de ayrıntılı icin çağırdı 20 21 arasi gideceğim sizin gittiğiniz hastanelerde ayrıntılı usg ücreti ne kadar benim hast pahalı diyorlar tam soramadım da devlet hast normalleşse de 1 aya devlette yaptırıp gotursem dr a
Canım Medical parka gidiyorum normal ücret 300 tl ayrıntılı da muhtemelen 6-700 civarıdır ama ben özel bir görüntüleme merkezinde yaptırdım kızımınkini bunu da orda yaptırabilirim daha karar vermedim..
Merhaba Kamudamı çalışıyorsunuz hamilelerle ilgili bir açıklama olmadı.kamu personeli iş başı yapacak dediler hamile ve kronik hastalarla ilgilibirsey söylemediler
klozet var bizim işyerinde ben tek kullanımlık klozet örtülerinden alıcam. temizlikçiye de sık sık tembih edicem temizlemesi için. ama biz hemen işbaşı yapmıyoruz 20sinden sonra
Bizim iş yerinde ikisi de var ama kapılar lavabolar musluklar ışıklar eskiden de iğrenirdim her gün temizlenmesine rağmen, şimdi arttı tedirginliğim. Bakalım biz ne zaman başlayacağız. Bizim esnek mesai olur, çağıracaklarını zannetmiyorum. Ama arada bir uğrarım yine herhalde. Erken geliypr bana normalleşme için.
Herkes kendine dikkat etsin kızlar
selamlar,
İstanbul Anadolu yakasında olup takibinde olduğunuz doktoru ve doğum yapmayı planladığınız hastaneyi yazabilir misiniz? Ben henüz karar vermedim.
Bir de ayrıntılı ultrason için devlette randevu almak için ne yapmak gerekiyor? Önce bi kadın doğumcuya mı gitmek gerekiyor? Bilen varsa yazabilir mi? Teşekkür ederim.
selamlar,
İstanbul Anadolu yakasında olup takibinde olduğunuz doktoru ve doğum yapmayı planladığınız hastaneyi yazabilir misiniz? Ben henüz karar vermedim.
Bir de ayrıntılı ultrason için devlette randevu almak için ne yapmak gerekiyor? Önce bi kadın doğumcuya mı gitmek gerekiyor? Bilen varsa yazabilir mi? Teşekkür ederim.
Bende kamuda calisiyorum islerimi e vd3n takip ediyodum bugun gorustum pazartesi itibariyle herkes isbasi yapacakmis Allah korusun bi kaparsak bizim tedaviler daha zor olacak keske bu dusunulup karar verilseydi otobusle gitmek daha sıkintili olacak iki kat daha dikkat etmemiz gerekiyor yemege hijyene
bende 20hazirana detaylı usg randevusu aldım bir perinatologdan. samsundayım 400tl fiyatı. normalde haziranın son haftası kendi doktorum yapıyor detaylı ama ikinci bir göz görsün istedim.
benim de nabzım hep yüksek. yarın kardiyolojiye gidicem. ilk hamileliğimde son haftalarda tansiyon problemi yaşadığım için erkenden görünmemi istedi kadın doğumcum. tahlillerim yapılıp holter takılacaktır ama karantinada olacağız yine haftasonu. çok aktif olamam ama olduğu kadar artık
bende 20hazirana detaylı usg randevusu aldım bir perinatologdan. samsundayım 400tl fiyatı. normalde haziranın son haftası kendi doktorum yapıyor detaylı ama ikinci bir göz görsün istedim.
ugur turhan varmış atakumda. kadın doğum hastanesindeymiş önceden. onu buldum randevu aldım. sekreteri doktorunuzmu yönlendirdi dedi hayır kendi isteğimle geliyorum dedim
ugur turhan varmış atakumda. kadın doğum hastanesindeymiş önceden. onu buldum randevu aldım. sekreteri doktorunuzmu yönlendirdi dedi hayır kendi isteğimle geliyorum dedim
Bende kamuda calisiyorum islerimi e vd3n takip ediyodum bugun gorustum pazartesi itibariyle herkes isbasi yapacakmis Allah korusun bi kaparsak bizim tedaviler daha zor olacak keske bu dusunulup karar verilseydi otobusle gitmek daha sıkintili olacak iki kat daha dikkat etmemiz gerekiyor yemege hijyene
Evet bunu düşünüp moral bozmak istemiyorum ama bu hastalığı kapıp hamile olanlarla ilgili hiç iyi haber görmedim. Keşke bunu göz önünde bulundursalar. Tek can değil iki canın hakkına giriliyor.