2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
klozet var bizim işyerinde ben tek kullanımlık klozet örtülerinden alıcam. temizlikçiye de sık sık tembih edicem temizlemesi için. ama biz hemen işbaşı yapmıyoruz 20sinden sonra

Canım Medical parka gidiyorum normal ücret 300 tl ayrıntılı da muhtemelen 6-700 civarıdır ama ben özel bir görüntüleme merkezinde yaptırdım kızımınkini bunu da orda yaptırabilirim daha karar vermedim..

Merhaba Kamudamı çalışıyorsunuz hamilelerle ilgili bir açıklama olmadı.kamu personeli iş başı yapacak dediler hamile ve kronik hastalarla ilgilibirsey söylemediler
Kamuda çalışıyorum tüm idari izinler bitti, kronik hasta ve engellilere kurum karar verecek dedi cb. Bugün de kurumdan mesaj geldi pzts iş başı diye.

klozet var bizim işyerinde ben tek kullanımlık klozet örtülerinden alıcam. temizlikçiye de sık sık tembih edicem temizlemesi için. ama biz hemen işbaşı yapmıyoruz 20sinden sonra
Bizim iş yerinde ikisi de var ama kapılar lavabolar musluklar ışıklar eskiden de iğrenirdim her gün temizlenmesine rağmen, şimdi arttı tedirginliğim. Bakalım biz ne zaman başlayacağız. Bizim esnek mesai olur, çağıracaklarını zannetmiyorum. Ama arada bir uğrarım yine herhalde. Erken geliypr bana normalleşme için.
Herkes kendine dikkat etsin kızlar

Zaten benim kurumun ay sen dur demesini beklemiyordum İdari izinde bile evde çalıştım yoğun bir şekilde hiç affetmediler.

selamlar,
İstanbul Anadolu yakasında olup takibinde olduğunuz doktoru ve doğum yapmayı planladığınız hastaneyi yazabilir misiniz? Ben henüz karar vermedim.

Bir de ayrıntılı ultrason için devlette randevu almak için ne yapmak gerekiyor? Önce bi kadın doğumcuya mı gitmek gerekiyor? Bilen varsa yazabilir mi? Teşekkür ederim.

Evet direkt randevu alınmıyor devlette, önce kadındoğuma gideceksiniz o sizi perinatoloğa sevk edecek. Başka türlü gidemezsiniz devlette ayrıntılıya.

Bende kamuda calisiyorum islerimi e vd3n takip ediyodum bugun gorustum pazartesi itibariyle herkes isbasi yapacakmis Allah korusun bi kaparsak bizim tedaviler daha zor olacak keske bu dusunulup karar verilseydi otobusle gitmek daha sıkintili olacak iki kat daha dikkat etmemiz gerekiyor yemege hijyene

bende 20hazirana detaylı usg randevusu aldım bir perinatologdan. samsundayım 400tl fiyatı. normalde haziranın son haftası kendi doktorum yapıyor detaylı ama ikinci bir göz görsün istedim.

Senin kaç çıkıyor nabzın canım

bende 20hazirana detaylı usg randevusu aldım bir perinatologdan. samsundayım 400tl fiyatı. normalde haziranın son haftası kendi doktorum yapıyor detaylı ama ikinci bir göz görsün istedim.
kime gittiniz acaba bende samsundayım

Evet bunu düşünüp moral bozmak istemiyorum ama bu hastalığı kapıp hamile olanlarla ilgili hiç iyi haber görmedim. Keşke bunu göz önünde bulundursalar. Tek can değil iki canın hakkına giriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…