Cinsiyeti ögrenmenize cok sevindimGünaydın kızlar nasılsınız?
Uzun zamandır yazamadım, inşallah herkesin bulantıları bitmiştir. Herkes rahatlamıştır. Ben de yüksek lisans yapıyordum, tezi yetiştirmeye çakıştım bu süreçte. Bir yandan bulantı, çocugun online dersi ödevi ev işleri derken hem yoğun hem bunaltıcı bir ay geçti bana. Kuzumun cinsiyetini öğrendim, doktorumuz %90 kız dedi. İlk çocuk erkekti, bunu da tadacağımız için çok sevindik tabi. Bu arada benim mide problemlerim devam ediyor. Bulantılarım bitti sanmıştım bulantı ilacını yeni bıraktım ama dün akşam yine kötü oldum. Allah yardım etsin hepimize. Böyle dengesizlik yaşayan var mı?
Evet canım çok haklısın herşeye dikkat etmemiz lazım benim kurumda yemekhane yok hep evden taşıyordum zaten. Aksi gibi kurumda tadilatta olacakmış çalışanları hep iç içe oturtacaklar bide insan yığını bizim kurum yandım ben
Günaydın kızlar1 haziranda hamileler VS başlamaz diye umuyorum ben hadi evden yemek fln götürürüm ama tuvalet ziyaretleri sıkıntılı bence ben sık sık gidiyorum lavaboya. Çok zor işte tuvaletin hijyenik tutulması
Kamuda çalışıyorum tüm idari izinler bitti, kronik hasta ve engellilere kurum karar verecek dedi cb. Bugün de kurumdan mesaj geldi pzts iş başı diye.
Bizim iş yerinde ikisi de var ama kapılar lavabolar musluklar ışıklareskiden de iğrenirdim her gün temizlenmesine rağmen, şimdi arttı tedirginliğim. Bakalım biz ne zaman başlayacağız. Bizim esnek mesai olur, çağıracaklarını zannetmiyorum. Ama arada bir uğrarım yine herhalde. Erken geliypr bana normalleşme için.
Herkes kendine dikkat etsin kızlar
Evet bir bardak su içsen tuvalete gidiyorsunBizim kurumdan henüz bir açıklama yapmadılar ama bence bizimkiler de herkes başlasın der gibi geliyor. Tuvalet mevzusu da çok sıkıntı gerçekten. Normalde de iğrenirdim ben zaten temizlemiyolar doğru düzgün çünkü ama şimdi iki kat dikkatli olmak lazım. Bir de bu dönem çok daha sık tuvalete çıkılıyor. Hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun
Canım yazmıştım ben sana rennie tablet çiğnemeyi denedin mi? Gaviscon şurup da etkili gaz ve hazımsızlık için. İkisini de güvenle kullanabilirsin gebelikte.Cinsiyeti ögrenmenize cok sevindim
Bende dün gece bulantı ilacını içmeyi unutmuşm bugun pek iyi değilim. Birde birşeyler yedikten sonra karnım aşırı şiş oluyor gaz ve sindirememe çok etkiliyor beni o yuzden bile kusuyorm bazen. Bu konuda fikri olan varmı nasl rahatlayabilirim yemeklerden snra
Amin kuzumYaaa çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin☺
Amin Canım inşallah gözünüz aydın.. özelde mi öğrendin cinsiyetiniAmin kuzumkaderleri bahtlari guzel evlatlar olsunlar
Evet canım direk gösterdi zatenAmin Canım inşallah gözünüz aydın.. özelde mi öğrendin cinsiyetini
Inşallah.Doktorun ne diyecek bakalım burayada yazarsın.inşallah ilk etapta hemen baslamaz hamileler
Çarşamba günü gittim şimdi evdeyim pazartesi artık iş başı yapıyoruz. Ama 1 gün bile çok zordu kızlar yemeğimi evden görürdüm ısıtmadan soğuk yedim meyvemi yika soy tabağı evden götür. Biraz agrım da oldu sürekli oturmaktan Allah yardımcımız olsun
Doktor her önlemi alarak çalışabilirsin anne karnında bebeğe geçmiyor anne adayında kronik bir rahatsızlık yoksa ağır geçirmiyor dedi ama tüm önlemleri alarak çalışmalısın dedi. Bizim Temmuz Ağustos gibi tayin işlerimiz var Eşim benden önce gidebilir o zaman rapor ve izinlerim lazım olacak.Bizim kurumdan henüz bir açıklama yapmadılar ama bence bizimkiler de herkes başlasın der gibi geliyor. Tuvalet mevzusu da çok sıkıntı gerçekten. Normalde de iğrenirdim ben zaten temizlemiyolar doğru düzgün çünkü ama şimdi iki kat dikkatli olmak lazım. Bir de bu dönem çok daha sık tuvalete çıkılıyor. Hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına :)kızlar ben geldimkontrolüm çok güzel geçti çok şükür bir kız haberi de benden geliyor çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 16+5 tik 17 hafta çıktı. Sağa tutunmuş bebeğim. Bi eli yüzünde bacak bacak üstüne yatar pozisyondaydı cinsiyeti biraz zor gördük ama doktor uzun süre cinsiyet için baktı %99 kız bu dedi çikolata ve helva yedim gitmeden önce ama hiç hareket etmedi hafif kımıldadı
Benim kuzum ablası gibi hemen gösterdi zillikızlar ben geldimkontrolüm çok güzel geçti çok şükür bir kız haberi de benden geliyor çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 16+5 tik 17 hafta çıktı. Sağa tutunmuş bebeğim. Bi eli yüzünde bacak bacak üstüne yatar pozisyondaydı cinsiyeti biraz zor gördük ama doktor uzun süre cinsiyet için baktı %99 kız bu dedi çikolata ve helva yedim gitmeden önce ama hiç hareket etmedi hafif kımıldadı
Evet canım bu haftalarda yapılıyor. Bazı doktor 2li iyi çıkınca istemiyor.4 lü test 16-20.haftalarda mi yapılıyor arkadaşlar. Benim bu hafta kontrolüm var doktora gittiğimde 16+3 günlük olmuş olacağım doktora göre de 17+5 im yapar mi acaba
Çok saol canım hepimiz sağlıcakla alalım inş kucagımızaGözün aydın canım sağlıkla al kucağına :)
Çok nazlıydı benimki bacak üstüne de atmış uyuyorBenim kuzum ablası gibi hemen gösterdi zillibiraz Naz yap kapat sakla değil mi hemen açtı gösterdi
Gozunaydin canim masallah kontrole cok erjenmj gittin erken gittiysen uyuyor olabilir bebşinkızlar ben geldimkontrolüm çok güzel geçti çok şükür bir kız haberi de benden geliyor çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 16+5 tik 17 hafta çıktı. Sağa tutunmuş bebeğim. Bi eli yüzünde bacak bacak üstüne yatar pozisyondaydı cinsiyeti biraz zor gördük ama doktor uzun süre cinsiyet için baktı %99 kız bu dedi çikolata ve helva yedim gitmeden önce ama hiç hareket etmedi hafif kımıldadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?