2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cinsiyeti ögrenmenize cok sevindim
Bende dün gece bulantı ilacını içmeyi unutmuşm bugun pek iyi değilim. Birde birşeyler yedikten sonra karnım aşırı şiş oluyor gaz ve sindirememe çok etkiliyor beni o yuzden bile kusuyorm bazen . Bu konuda fikri olan varmı nasl rahatlayabilirim yemeklerden snra

Kamuda çalışıyorum tüm idari izinler bitti, kronik hasta ve engellilere kurum karar verecek dedi cb. Bugün de kurumdan mesaj geldi pzts iş başı diye.

Bizim kurumdan henüz bir açıklama yapmadılar ama bence bizimkiler de herkes başlasın der gibi geliyor. Tuvalet mevzusu da çok sıkıntı gerçekten. Normalde de iğrenirdim ben zaten temizlemiyolar doğru düzgün çünkü ama şimdi iki kat dikkatli olmak lazım. Bir de bu dönem çok daha sık tuvalete çıkılıyor. Hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun

Evet bir bardak su içsen tuvalete gidiyorsun

Canım yazmıştım ben sana rennie tablet çiğnemeyi denedin mi? Gaviscon şurup da etkili gaz ve hazımsızlık için. İkisini de güvenle kullanabilirsin gebelikte.

2 gündür sağ alt kasigimda böyle titreşim gibi bisey hissediyorum. Elimi koydugumda gidiyor tekme böyle bisey mi kızlar.

kızlar ben geldim kontrolüm çok güzel geçti çok şükür bir kız haberi de benden geliyor çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 16+5 tik 17 hafta çıktı. Sağa tutunmuş bebeğim. Bi eli yüzünde bacak bacak üstüne yatar pozisyondaydı cinsiyeti biraz zor gördük ama doktor uzun süre cinsiyet için baktı %99 kız bu dedi çikolata ve helva yedim gitmeden önce ama hiç hareket etmedi hafif kımıldadı

Inşallah.Doktorun ne diyecek bakalım burayada yazarsın.inşallah ilk etapta hemen baslamaz hamileler
Doktor her önlemi alarak çalışabilirsin anne karnında bebeğe geçmiyor anne adayında kronik bir rahatsızlık yoksa ağır geçirmiyor dedi ama tüm önlemleri alarak çalışmalısın dedi. Bizim Temmuz Ağustos gibi tayin işlerimiz var Eşim benden önce gidebilir o zaman rapor ve izinlerim lazım olacak.
oturmak benide çok yoruyor sağ tarafım batıyor.
Tuvalet konusu gerçekten korkulu rüyam. Bizim personel lavabosuna vatandasta giriyor kaymakam talimatıyla

Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına :)

Benim kuzum ablası gibi hemen gösterdi zilli biraz Naz yap kapat sakla değil mi hemen açtı gösterdi

Kız mevcudu 41 erkek mevcudu 40 olmuş ama aslında 2 de erkek ikiz var 42 ile erkekler önde

Benim kuzum ablası gibi hemen gösterdi zilli biraz Naz yap kapat sakla değil mi hemen açtı gösterdi
Çok nazlıydı benimki bacak üstüne de atmış uyuyor doktor da çok şükür göremiyorum diye pes etmedi sürekli bakmaya çalıştı Önce emin olmayarak söyledi sonra yok yok kesin kız bu dedi

Gozunaydin canim masallah kontrole cok erjenmj gittin erken gittiysen uyuyor olabilir bebşinbende erken saatlerde ve ac giderdim sonraki kontrolde kahvalti ysptim cikolata yedim bizimki yine vok fazla kimildamadi doktorumda onlarinda uyku saati var uyuyor demisti yinede az kolunu ayaklarini kimildatiyordutabi sonra ben ikinci doktora gittim saat gecti uyanmisti bebegim birde doktorum biraz karnima bastirdi aytintili bakmak icin oyle yapinca hareketlendi omuriligine kadar heryerinede bakmisti ters dönmeler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…