2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimki de prof ve perinatolog senden ayrı ücret aldılar mı canım

Evet canım hep erken gidiyorum muayenehaneye ilk ben gireyim diye Kahvaltı yaptım gittim çok az hareket etti ultrason bastırdıkça elini yüzüne kapattı 3 boyutlusu da net olmadı doktorda çok inceledi baktı herşeyini tek tek anlattı sağolsun kaburga kemikleri mesane falan hepsini gösterdi. Benim içime hep erkek doğuyordu. Çin takvimi, bıçak-makas, oğlan sağda olur hiç biri tutmadı

Yani ins istemez mi diyim bilmiyorum şimdi randevu aldim 400 tl Muayene ücretim detaylı da 760 tl dedi ☹Bu kadar yüksek mi oluyor detaylı fiyatları
Uff ne kadar pahalıymış hangi şehir? Sen istemiyorsan yaptırma 4lü çok da elzem değil diye biliyorum.

Gözün aydın canım benim ki de kız bizim ki hemen gösterdi hatta çok net gösterdi boyunu ağırlığını söyledi mi doktor?

Kontrolleri güzel geçen cinsiyetleri öğrenen annelerimizin gözü aydın
Bana daha 2 hafta var nasıl dayancaksam
Zaman hiç geçmiyor bir sonraki randevuyu düşündükçe, randevu günü de yüreğim ağzımda giriyorum her defasında ne olacak bizim bu halimiz

Gözün aydın canım benim ki de kız bizim ki hemen gösterdi hatta çok net gösterdi boyunu ağırlığını söyledi mi doktor?
Saol canım şeninde gözün aydın maşallah minnağa herşeyi anlattı doktor heyecandan boyunu şuan hatırlamıyorum kilosu 171 gr. Eşim tüm ultrasonu videoyaya çekti bakarım ordan artık

Gözün aydın canım maşallah ☺

bende 20hazirana detaylı usg randevusu aldım bir perinatologdan. samsundayım 400tl fiyatı. normalde haziranın son haftası kendi doktorum yapıyor detaylı ama ikinci bir göz görsün istedim.
Bende istanbulda gidicem riskli gebelik uzmanı 900₺
Yani ins istemez mi diyim bilmiyorum şimdi randevu aldim 400 tl Muayene ücretim detaylı da 760 tl dedi ☹Bu kadar yüksek mi oluyor detaylı fiyatları
İstanbulda detaylı fiyatları çok uçuk kuzum ya bir arkadaşım adı sanı duyulmadık anadolunyakasında bir hastanede 750 ye yaptırdı. Benim gideceğim prof 900₺ onda 750 yi duyunca prof bana bedava geldi valla
Kontrolleri güzel geçen cinsiyetleri öğrenen annelerimizin gözü aydın
Bana daha 2 hafta var nasıl dayancaksam
Ben napım 20 gün var bnm doktor kontrolüme

Gözün aydın canım maşallah size ❤❤
İnşallah Rabbim beni de senin gibi sevindirir 2 hafta sonra

Sakız çiğniyorum ben epeydir aşırı sıkıntılı şişkinliklerim geçti. Her öğünün hemen ardından mutlaka çiğniyorum. Hatta bana şekerli sakız çok iyi geliyor. Denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…