2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin doktor un hangi hastanede canım ben medipol e gidiyorum prof perinatolog aynı zamanda o yüzden farklı arayışa girmedim aslında memorial da tüp bebek tedavisinden bana indirim var 500 civarı bisey ama sürekli başka başka birine gitmek ıstemiyorum. Detaylı da ne yapacak doktor.Ben randevumda yaklaşık 45 dk bebeği inceledi çok detaylı bir cıktı verdi tüm bilgiler yazıyor detaylıya ne kaldı ki acaba

Ben nişantaşı amerikan hastanesine gidiyorum ama orda aşırı pahalı detaylı ultrason doktorum o yüzden bni dışarı yönlendirdi kendi bildiği doktorlara. Benim ikili testim riskli çıktı o yüzden detaylıya gitmek istiyorum iyi bir yere benim doktorum perinatolog diil kendisi bakmıyor detaylılara doçent doktor benimki

Saol canım şeninde gözün aydın maşallah minnağa herşeyi anlattı doktor heyecandan boyunu şuan hatırlamıyorum kilosu 171 gr. Eşim tüm ultrasonu videoyaya çekti bakarım ordan artık
Yaaa insan çok heyecanlanıyor gerçekten girene kadar bir gerginlik muayene sırasında inanılmaz bir heyecan çıktıktan sonra da büyük bir mutluluk maşallah sağlıkla büyüsünler, sağlıkla kavuşalım inşallah

Yaa istanbulda ne kadar yüksekmiş gerçekten konyaya şükrettim şuan perinatologdan 300 tl ye 3 temmuza randevu aldım.

Tutmadimibenimkinin hepsi tuttu bende hep kiz hissediyordum

2 gündür sağ alt kasigimda böyle titreşim gibi bisey hissediyorum. Elimi koydugumda gidiyor tekme böyle bisey mi kızlar.
Evet canim o bebegin hareketleri kelebek gibi birazcik daha buyusun annesi tekmeyi ozaman daha iyi anlarsin masallah kuzucuklara

Cinsiyeti ogrenen arkadslaida tebrik ediyorum hayirli ve saglikli evlatlar olsunlar insallah

canım tekmeler için erken. böyle yüzer gibi olur. ya da nasıl diyeyim içinde birşey kayıyor gibi. anlık oluyor zaten
Ben bayağı tekme yiyorum artık çok bariz hissediyorum bir kaç haftaya dışardan görülür bence artık bu sefer çok erken hissettim aslında biraz da bu yüzden erkek diye düşündüm çünkü ilk hamileliğimde de 14 gibi hissetmiştim

Aynen 9 daydı randevum gece 1 de zor uyudum sabah 6 da uyandım heyecan uyuyamadım bile doktor kız deyince eşimin suratında şapşal bi gülümseme doktor bi sürü konuştu ne anladın diyorum ben heyecandan sanki orda yoktum diyor amin hepimizin çocuğu sağlıkla büyüsün inş

Bende canim bende bildigin tekmeliyor artık bugun bitti 16 artık karnımı açıp izliyorum görecek miyim diye daha göremiyorum ama oyle az buz değil bayagi sert hissediyorum tekmeleri

Zaten benim kurumun ay sen dur demesini beklemiyordum İdari izinde bile evde çalıştım yoğun bir şekilde hiç affetmediler.
Ayy tamamen aynı durumdayız bana da evden iş gönderdiler hemde başka kurumun işi evden destek at dediler. mesajda geldi pazartesi herkes geliyor diye

Aynen ya bizde heyecandan uyuyamadık şuan ikimizde uykusuzuz

Evet canim o bebegin hareketleri kelebek gibi birazcik daha buyusun annesi tekmeyi ozaman daha iyi anlarsin masallah kuzucuklara

Cinsiyeti ogrenen arkadslaida tebrik ediyorum hayirli ve saglikli evlatlar olsunlar insallah
Yaaa çok sevindim bir kaç kere oldu ilk kez hissettiğim birşeydi nasıl bisey old vakıfda değilim ki bileyim demek oğlum annesine ben burdayım demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…