Perintoloji için devlette normal gebeliğe gidip yeşil alanı açıp randevu almanız için izin vermesi lazım ben açtırdı bu hafta gittim şükür Bi sıkıntı çıkmadı ayrıntılı için 3 hafta sonra gidicem tekrar ama kanımda sıkıntı olabilir miş pıhtılaşmam var zaten araştırmam lazım dedi yeni testler aldı 15 güne çıkıcak inşallah bakalım
Ben bayağı tekme yiyorum artık çok bariz hissediyorum bir kaç haftaya dışardan görülür bence artık bu sefer çok erken hissettim aslında biraz da bu yüzden erkek diye düşündüm çünkü ilk hamileliğimde de 14 gibi hissetmiştim
Tatlı tekmeler bende hafif hissediyorum bazen canım özellikle sola yatınca daha belirgin oluyo tekme gibi değişik ☺ karnın çıktı mı canım sivri mi yuvarlak mı ☺
Tatlı tekmeler bende hafif hissediyorum bazen canım özellikle sola yatınca daha belirgin oluyo tekme gibi değişik ☺ karnın çıktı mı canım sivri mi yuvarlak mı ☺
Canım öne doğru çıktı benim tekmeler alttan üste doğru geliyor genelde çok nadir yanlara vuruyor her gün hissediyorum artık çok güçlü sayılmaz ama tekme olduğu belli bende otururken hissediyorum genelde
Ben de sessiz takipcilerdenim. Ne güzel herkes cinsiyet öğrenmeye başlamış. Eşim izin alamadığı için 16 hafta oldu daha gidemedim hastaneye ne ikili test ne üçlü hiç bi şey yaptiramadim. Folik asiti bile kendim aldım. Folbiol ismi . Sizce iyi mıdır.. Vicdanen çok rahatsizim ama elden bi şey gelmiyor.
Merhaba doktora yeni gittim, isinin ehli biri 14 haftalik gebeymisim. Ivanac marka folik asiti, demiri biraktirdi, ocean mommy kullandiriyor. Midem icin rennie surup verdi. Ayrica suda eritilen magnezyum verdi. Cunku karnimin solunda agri oluyor. Oradaki liflerin gerilmesinden kaynakliymis gucclendirme amacli... Oncesinde demir folik asit c vitamini vermisti. ( C vitamini coronaya onlem) artik biraktim
idari izinlerin kaldırılması kötü oldu bencede. erken geliyor bana. pazartesi resmen herşey eski düzene geçecek kısmen de olsa. haziran ortasına kadar beklense iyi olurmuş.
ben özelsektörde bankada çalışıyorum ama eylüle kadar dönüşümlü çalışma devam edecek bizde. şu an için pazartesi başlarmıyız bilemiyorum yarın soracağım bende. yalnız bizim evden çalışma düzenimiz var. ben nisan başından beri evden işime devam ediyorum kısmen.
Merhaba kızlar bayadır giremiyordum umarım herkes iyidir benim gibi 17-18. Haftada olanlar varmı?? 20. Haftada doktorum renkli ultrason cektiriceksin dedi. Nerde cektirsem bilemedim. İstanbulda önerebilceğiniz ilgilnen bir yer varmı acaba ?? Buarada cinsiyet belli oldu kız :)
Günaydın kızlar
Baştan beri bizde isim bulma merakı vardı eşimle daha çok erkek ismi bulmuştuk şimdi kız isim telaşımız başladı sizden güzel isim önerileri varsa yazar mısın bana şuan iki isme yoğunlaştım ama değişebilir
Günaydın kızlar
Baştan beri bizde isim bulma merakı vardı eşimle daha çok erkek ismi bulmuştuk şimdi kız isim telaşımız başladı sizden güzel isim önerileri varsa yazar mısın bana şuan iki isme yoğunlaştım ama değişebilir
Aa aynı haftalardaymısız:) benimde kız ya ama millet korkuttu beni renkli ultrasonu bekle bişi alma degısebılır falandediler . Buarada renkli ultrason için yer baktın mı tarih belırledimi doktor size
Aa aynı haftalardaymısız:) benimde kız ya ama millet korkuttu beni renkli ultrasonu bekle bişi alma degısebılır falandediler . Buarada renkli ultrason için yer baktın mı tarih belırledimi doktor size