2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar süt içtim 1 bardak göbek deliğimin etrafına dokunamıyorum çok canım acıyor gaz mı yaptı ki acaba

Perintoloji için devlette normal gebeliğe gidip yeşil alanı açıp randevu almanız için izin vermesi lazım ben açtırdı bu hafta gittim şükür Bi sıkıntı çıkmadı ayrıntılı için 3 hafta sonra gidicem tekrar ama kanımda sıkıntı olabilir miş pıhtılaşmam var zaten araştırmam lazım dedi yeni testler aldı 15 güne çıkıcak inşallah bakalım

Tatlı tekmeler bende hafif hissediyorum bazen canım özellikle sola yatınca daha belirgin oluyo tekme gibi değişik ☺ karnın çıktı mı canım sivri mi yuvarlak mı ☺

Tatlı tekmeler bende hafif hissediyorum bazen canım özellikle sola yatınca daha belirgin oluyo tekme gibi değişik ☺ karnın çıktı mı canım sivri mi yuvarlak mı ☺
Canım öne doğru çıktı benim tekmeler alttan üste doğru geliyor genelde çok nadir yanlara vuruyor her gün hissediyorum artık çok güçlü sayılmaz ama tekme olduğu belli bende otururken hissediyorum genelde

Merhaba doktora yeni gittim, isinin ehli biri 14 haftalik gebeymisim. Ivanac marka folik asiti, demiri biraktirdi, ocean mommy kullandiriyor. Midem icin rennie surup verdi. Ayrica suda eritilen magnezyum verdi. Cunku karnimin solunda agri oluyor. Oradaki liflerin gerilmesinden kaynakliymis gucclendirme amacli... Oncesinde demir folik asit c vitamini vermisti. ( C vitamini coronaya onlem) artik biraktim

_seastar_ Özel sektorde kısa çalışma ödeneği alanlar için hamilelik döneminde idari izin ve ödenek devam ediyor mu acaba bilgin var mı

Günaydın kızlar
Baştan beri bizde isim bulma merakı vardı eşimle daha çok erkek ismi bulmuştuk şimdi kız isim telaşımız başladı sizden güzel isim önerileri varsa yazar mısın bana şuan iki isme yoğunlaştım ama değişebilir

Aa aynı haftalardaymısız:) benimde kız ya ama millet korkuttu beni renkli ultrasonu bekle bişi alma degısebılır falandediler . Buarada renkli ultrason için yer baktın mı tarih belırledimi doktor size

Kızlar isim konusunda karar verdiniz mi fikirleriniz neler? Erkek ismi bulamıyorum

Arkadaşlar ikili testi orta riskli çıkan var mı cutt off değerinin altında yazıyor ama yine de bir telaş yaptı eşim

Kızlar merhaba acaba nifty testi yaptırdıktan sonra üçlü dörtlü teste hala gerek var mı?

Arkadaşlar ikili testi orta riskli çıkan var mı cutt off değerinin altında yazıyor ama yine de bir telaş yaptı eşim
Bana nifty test önerdi doktorum onu da yaptık. 1:430 çıktı bende sonuç bekliyorum senin kaç çıktı canım sonuç?

Aa aynı haftalardaymısız:) benimde kız ya ama millet korkuttu beni renkli ultrasonu bekle bişi alma degısebılır falandediler . Buarada renkli ultrason için yer baktın mı tarih belırledimi doktor size
Canim bende alışverişini yaptım ve hala herkes değişebilir diyor 14+6 da belli oldu dr kesin erkek dedi bende herşey aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…