Bende kızım olacak yüsra koyacaktım ama herkes farklı isimler de bak diyor.. dün biraz araştırdım birkaç olasılık buldum ama içime çok sindi dediğim bir işim yok henüz
Aa aynı haftalardaymısız:) benimde kız ya ama millet korkuttu beni renkli ultrasonu bekle bişi alma degısebılır falandediler . Buarada renkli ultrason için yer baktın mı tarih belırledimi doktor size
AA evet canım aynı hafta hayırlı olsun kızçen renkli detaylı ultrason dediğimizde tüm organlarını inceleyip organlarda bi sıkıntı varmı anne karnında müdahale edilecek bişi var mı yada Bir problem tespit edilirse doğar doğmaz Müdahale ediliyor. Henüz belirlemedi bi yer bir dahaki görüşmede konuşalım dedi. Sen ne zaman gideceksin
Arkadslar kronik hastalara ve 65 yas ustune kisitlamalar gelmis bize yok cok sacma bdnce Allah korusun hersey normallesmeye basladi hastalanirsak ilac almamiz falan zorlanacak bizide dusunmeleri lazimdi en azindan su 1-2 haftayi gozlemleyip oyle karar verselerdi kotu seneryolar yazmak istemiyorum ama bazi gruptaki arkadslar cimere yazmislar bizde yazalim belki ise yarar Rabbim hepimizi korusun insallah
Hayır canım artık degişmez şu degişen ler çok erken haftalarda yapılan tahminlerdir. Banada 13+4 de erkek dedi bir dha ki kontröl de netleşir bende almaya başladım bir kaç parça
Bende kızım olacak yüsra koyacaktım ama herkes farklı isimler de bak diyor.. dün biraz araştırdım birkaç olasılık buldum ama içime çok sindi dediğim bir işim yok henüz
Favorim Ecrin ❤ oğlumun adı yasin inşallah kızım olursa Ecrin koycam hem uyumlu hemde Allahın hediyesi demek anlamı
Zümra
İkra
Zehra
Elif Yüsra da çok güzel canım
Kızlar sağlık ocağına gittim ac karnına kan aldılar tsh için gitmiştim ertesi gün testlerimi almaya gittim bozuk çıkmış artık ne yaptılar bilmiyorum ağızları beş karış acıktı 2.sefer gittiğim de tok karnına kan vermek zorunda kaldım ise başlamayacağım için. Sonuçlar çıkmış ama çoğu Yüksek geldi bana siz de bir bakar mısınız
Ben randevu aldim ama normal muayene için canım doktora söyleyeceğim detaylı ultrasonu bakalım ne diyecek bunun içinde heralde ayrı randevu almak gerekmez