2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar bugün ebebeke gittik cok ilgilenmediler. Joie minus dusunuyordum ama emin olamadım başka bi mağazada kabin boy Kraft gordum sanırım onu alacağız bi aksilik çıkmazsa su an 1000 TL civarı fiyati. Oyun parkı icin de calipso 2 cok öneriliyor baya iyi duruyo ama cok büyük gibi de geldi belki daha küçük bisiye de bakarım ama bunlara karar gerdim gibi şimdilik ama su an değil doğuma yakın alırım diye düşündüm.

İsimler düşünülmeye baslamis erkek icin can ve denizi cok beğeniyorum ben.

kolestrollerin yüksek çıkmış benimde bugün öle çıktı. tamamen beslenme ve hareketsizlikten oluyor. doktor bana beslenmene dikkat et yağlı tuzlu yiyecekler yeme ve mümkün olduğunda hareket yap dedi. yürüyüş gibi. şekerin sınırda aç mı gitmiştin? o da biraz yeme ile alakalı. crp enfeksiyon demek. benim 2 çıktı senin biraz yksek. idrar tahlili yapıldı mı? idrarında enfeksiyon olabilir.

Biz ikiliyi kacirdik haftaya 4 lu test yapacagiz. Onda risk varsa amniyosentez dedi dr. Peki nifty test nedirnedirq
Canım amniyosentez yerine bir test. Doğruluk oranı %99.8 diyorlar. Anne kanından bebekte herhangi bir anomali olup olmadığı tespit edebiliyorlar. Özel yapılıyor İstanbulda sanırım. Diğer şehirlerde ise hastaneler kan alıp kargo ile gönderiyor. Ben 2500 TL ye yaptırdım. Sonucunu bekliyorum. Riskli gebelik varsa kesin tanı koyuyor bu test

Favorim Ecrin ❤ oğlumun adı yasin inşallah kızım olursa Ecrin koycam hem uyumlu hemde Allahın hediyesi demek anlamı
Zümra
İkra
Zehra
Elif Yüsra da çok güzel canım
Ben arkadaşa cevap yazdım, önerdiğim isimleri beğenmek zorunda değilsiniz herkesin kendi zevki kendi tercihidir.. beğenmedim e basıp da can sıkmanıza gerek yok..
elfelendil

Canım Kraft ve joie bende beğendim sonra joiede karar kıldık aldım. Beşik konusuna gelince Kraft calipso bana da büyük geldi benim için eksi yönü Fermuarlı yeri yandan olması. Ayak kısmından fermuarlı olan Kraft signature hoşuma gitti. yatak odama koyacağım yatakla dolap arasında uygun yer var ama yandan fermuarla çocuk giremeyecek oyun parkına. Aldığım araba bu şekilde;

Son düzenleme:
Kolestroller yüksek çıkmış biraz yağlı ve karbonhidrat ağırlıklı mı beslendin? Birde crp yüksekliği vücutta enfeksiyon varlığı demek bir idrar tahliline de baktır istersen. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir

Guxel gunlerde kullan canim park besik alacaksaniz size tavsiyem ben en buyugunu almistim rahat olsun diye bebek biraz buyudukten sonra odaya gecirelim dedik her defasinda bozduk tekrar yaptik zor oldu yani siz orta boy veya kapinizi olcup oyle alin derim

Ben 18.haftamin içindeyim. 20.haftamda detaylı ultrason randevum var. 12.haftamdan beri doktora gorunmedim.

Joieler benim de hosuma gidiyor joie alırım diyordum ama kapatinca cok ağir geldiler. O yuzden kraft cockpit dusunmeye basladm ama bu aldiğin şey de hem fiyat olarak hem de kullanis olarak oldukca iyi.

Dediğin park yatağa ben de bakayim tsekkrler

Ben de kapıyı hem de yatağın yanındaki boşluğu ölçüp biraz daha araştırayım dedim dusunduğumden ağirmis park yataklar

Çok teşekkür ederim canım. Park beşik düşünüyordum ama ufaktan fikrim değişir gibi oldu biraz küçük halli bi beşik alıp 1 yaşına kadar yanımda idare edip sonra ayrı odaya alıştırmak istiyorum ama sürekli fikrimiz değişiyor

Benim de eşim park yatakların hantalliğini gorunce ahşap sallanır beşiklere bakmaya başladı gule gule kullanın arabayı bu arada gozum biraz kaldı joiede ama bi tik ağır geldi bana

Benim beğendiklerimde Kraft tango ve cockpitti rahat kapatılıyor ve hafifler bayağı ama eşim joieden yana karar kıldı puset uyumlu pusete ihtiyaç olabilir diye.
Kraft tangoyu denemediysen ona da bakmanı tavsiye ederim canım

Onu gormedim duydum ama ona da bakayım öbür gidisimde tsekkrler kzum

Aslında puset uyumlu ve cift taraflı kullanılabilen şeyler daha kullanisli.

Benim de eşim park yatakların hantalliğini gorunce ahşap sallanır beşiklere bakmaya başladı gule gule kullanın arabayı bu arada gozum biraz kaldı joiede ama bi tik ağır geldi bana
Çok saol kuzum eğer sürekli senin açıp kapaman gerekecekse çok haklısın joie ağır. Boyutları görünce park yatak biraz düşündürüyor evet

Onu gormedim duydum ama ona da bakayım öbür gidisimde tsekkrler kzum

Aslında puset uyumlu ve cift taraflı kullanılabilen şeyler daha kullanisli.
Gittiğinde joie müze lx varsa onada bak canım o pusetli set biraz daha hafif hatta fiyatı 950 tl idi. Sadece kapanış olarak bizim araba bagajına Sığmaz diye vazgeçtik.

Slm kizlar bugun kontrolum vardi çok şukur guzel gecti 17+3 olduk bebegimin boyu 17 cm kilosu 188 gr buyuyoruzdoktoruma ozrllikle sordum bebegim tam olarak ne tarafta aslinda ben yerini hissediyordum tam gobegimin altinda ortada doktorumda aynisini soyledi yalniz henuz hareketlerini hissetmiyorum sizler hissetmeye baslamişsiniz maşallah sizleredoktorum bb sefer kesin konuştu kizin sana küsmuş bak arkasını dönmuş dedi güldübenim kız çok nazlı doktorumda her gittigimde soyluyor bugunde siz en iyisi adini nazli koyun dedi güldük bayaabu arada doktorum d vitaminini ve magnezyumu biraktirdi kan tahlilleri 4lü testimiz yapildi pazartesi sonuca gore ilac verecek prenatal life vitamin ilacina devam doguma kadar 4lu testimiz 15 gun sonra çikacak birde bizim yasadigimiz şehirde perinatolog yok en yakin şehir merkezine yonlendirdcek 20 yada 21.haftada detayli ultroson yapilacak

Hey maşAllah gğzel günlerde kullansın bebişin inşAllah çok güzelmiş arabası kuşun
Ben de kapıyı hem de yatağın yanındaki boşluğu ölçüp biraz daha araştırayım dedim dusunduğumden ağirmis park yataklar
Ya benim eltimde bi park yatak var o her yere gittiğinde onu söküp yanında götürüo hiçte sorun yaşamıo öle büyük hantal bişide değil çok memnun daha basit bir yatak öle alt açma ünitesi yanda cepleri falan yok ve 250₺ ye almıştı söküo nereye kalmaya gitcekse çantasına koyup oraya götürüo

MaşAllah canım nazlı kızına bu genel vitaminleri doğuma kadar kullandırıolar sanırım banada elenatal-1 kullandırıo ne zamana kadar dedim doğurana kadar devam dedi. Bende sormuştum doktoruma bebek nerde die ortada demişti banada güzel haberler almışsın sevindim kuzum senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…