2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar benim gibi cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi var merak ediyorum azınlıktayız galiba doktorum 16. Haftamda çağırmıştı beni bir daha cinsiyet belli olur demişti. Ama burada olmayacağım için ben bu hafta cuma gideceğim 15+1 olacağız sizce söyler mi cinsiyetini ?

Çok teşekkurler kuzumyaaa boyle elleyince hissediyorsun ya cok tuhaf gercekten doktoruma bende sordum doguma kadarmiş sadece magnezyumu kasik agrisi olursa kullanirsin dedi biraktirdi prenatal life tup bebek dontorum başlatmıştı bu doktorumda devam ettiriyor gecenlerdede tesaduf ceyda duvencinin hamilelik videosunu izliyordum oda bu vitamini kullanmış hmm birde dogumu sordum sezeryan olursa falan diye ben erken diye hic konusmamistim bu konulari sadece ilk gittigimde normal dogum icin 4 Kasım demisti bugun sezeryan olursa 10 gun once dedi yani 25 ekime denk geliyor bizimki erken gelecem demezse ben ekim annesi olacam galiba

Gözünüz aydın canım maşallah :) ne güzel öğrendiniz cinsiyetleri kızım ya da oğlum diye seviyosunuz planlar yapıyosunuz darısı bana ve hala bekleyenlere inşallah

Ben 16. Haftayı bekliyorum canım 15 gün sonra inşallah :)
Umarım öğrenirsin canım devletde söylemek istemiyolar 15. 16. Haftadan önce ama özele gideceksen büyük ihtimalle söyler :)

Gülle güle kullanın canım çok güzel görünüyor Allah içini doldursun sağlıkla

Isim yazın bol bol kızlar akliniza gelen isimleri yazın bizde karar veremedik bir kac fikir var ama emir ahmet mete enes eren emre gibi isimleri dusunuyoruz henüz emin olamadık iki isim de istemiyorum kisa ve tek isim istiyoruz

Çok saol canım
Bende dediğin gibi basit bir park yatak almayı düşünüyorum biraz ufak boyutlu

Maşallah canım Nazlı minnoşa bende prenatal life kullanıyorum birçok değerim o ilaçla düzeldi

Merak etme canım yalnız değilsin bende haziran 15 ten snra öğrenicem cinsiyeti. Seninkinide 15+1 de söylerler artık öyle düşünüyorum
Anammm hadi bakalım bende merak ediyorum daha hiç doğum konusuna girmedim doktorumda bu gittiğimde zaten kendisi ile devam edemeyeceğimi söylicem hastanenin doğum fiyatından dolayı bakalım yeni doktorla konuşucaz artık
Gözünüz aydın canım maşallah :) ne güzel öğrendiniz cinsiyetleri kızım ya da oğlum diye seviyosunuz planlar yapıyosunuz darısı bana ve hala bekleyenlere inşallah
Amin kuzum amin

Ben 16. Haftayı bekliyorum canım 15 gün sonra inşallah :)
Umarım öğrenirsin canım devletde söylemek istemiyolar 15. 16. Haftadan önce ama özele gideceksen büyük ihtimalle söyler :)
İnşallah öğreniriz canım merak meselesi oldu baya önemli değil aslında cinsiyet ama heyecan yapıyor insan kızımm ve ya oğlumm diye sevmek istiyorum bi de buradaki takvimimize göre mi haftayı hesaplamak lazım acaba ya bunda önden gidiyor diğer uygulamalara göre . ben bunda 15 gözüküyorum demekki doktora gittiğimde 16 ya girmiş olacağım aslında dimi

Merak etme canım yalnız değilsin bende haziran 15 ten snra öğrenicem cinsiyeti. Seninkinide 15+1 de söylerler artık öyle düşünüyorum

Yalnız olmamak iyi hissettiriyor öğrenenlere çok özeniyorum ben de öğrenir öğrenmez yazacağım inşallah çok heyecanlı sen özele mi gidiyorsun canım hiç tahmin yapmadı mı ? Ben özele gidiyorum ama tahmin bile etmek istemedi

Isim yazın bol bol kızlar akliniza gelen isimleri yazın bizde karar veremedik bir kac fikir var ama emir ahmet mete enes eren emre gibi isimleri dusunuyoruz henüz emin olamadık iki isim de istemiyorum kisa ve tek isim istiyoruz
Ben Çınar ismini çok beğeniyorum canım ama eşimin işyerinden arkadaşının oğlunun ismi çınarmış sırf o yüzden olmaz diyor Yusuf da güzel isim ama arkadaşlarımız onu da koydu. Bu arada bizim cinsiyet belli değil ama ben iki cinsiyet için de isim topluyorum şu an liste yapıyorum Erkek için başka sevdiğim isimler Ayaz , Göktuğ , Yağız, Rüzgar , Uras

Özele gidiyorum erkeğe benziyor ama 17. Hafta gel tam görelim dedi. İkili tarama testindeki perinatologda kıza benziyor dedi arada kaldım o yüzden mecbur bekleyeceğim

Ayy ben onu nazli kızım diye seviyorumdarisi sizlere insallah canim beni
Maşallah canım Nazlı minnoşa bende prenatal life kullanıyorum birçok değerim o ilaçla düzeldi
kesinlikle bu vitamin cok iyi aynen butun degerlerim süper cikiyor çok şükür
Kuzu bende burda yaptirmayacam dogumumu allah nasip ederse memlekette istiyoruz ya evet senin hastane baya uçuk fiyat vermişti

Ben sana sayım kuzum kız olursa ben eva çok istedim eşim kabul etmedi o sıla diyor ben kabul etmiyorum eşimin çok sevdiğim bir yeğeni masal dedi o aklıma yattı eylül diyen çok var ela da benim favorilerim arasında erkek olursa iki isim olacak rahmetli babamın adınıda koymak istiyorum. Ben hüseyin berat diye düşündüm eşimin aklında poyraz aras kartal ferman falan var kartalada çok yakınım hasta beşiktaşlıyız karı-koca. Bizim isimler biraz değişik

Aynen öle ve daha hala kendime gidecek hastane bulamadım. Koç üniversitesini çok istiorum ama eşim kabul etmiyor koç 7.000-9.000 arası dedi benim hastaneye oranla çok makul fiyatı

İnşallah canım :) hamilelik takvimi indir canım oradan takip et gününü yada intden hamilelik hesaplama diye bak ben aslında bugün 14+1 im ama burada 15 im ultrasonda da 14 görünürüm eğer gelişimi önden gitmiyosa canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…