Çok teşekkurler kuzumMaşAllah canım nazlı kızına bu genel vitaminleri doğuma kadar kullandırıolar sanırım banada elenatal-1 kullandırıo ne zamana kadar dedim doğurana kadar devam dedi. Bende sormuştum doktoruma bebek nerde die ortada demişti banadagüzel haberler almışsın sevindim kuzum senin adına
Gözünüz aydın canım maşallah :) ne güzel öğrendiniz cinsiyetleri kızım ya da oğlum diye seviyosunuz planlar yapıyosunuzSlm kizlar bugun kontrolum vardi çok şukur guzel gecti 17+3 olduk bebegimin boyu 17 cm kilosu 188 gr buyuyoruzdoktoruma ozrllikle sordum bebegim tam olarak ne tarafta aslinda ben yerini hissediyordum tam gobegimin altinda ortada doktorumda aynisini soyledi yalniz henuz hareketlerini hissetmiyorum sizler hissetmeye baslamişsiniz maşallah sizlere doktorum bb sefer kesin konuştu kizin sana küsmuş bak arkasını dönmuş dedi güldü benim kız çok nazlı doktorumda her gittigimde soyluyor bugunde siz en iyisi adini nazli koyun dedi güldük bayaa bu arada doktorum d vitaminini ve magnezyumu biraktirdi kan tahlilleri 4lü testimiz yapildi pazartesi sonuca gore ilac verecek prenatal life vitamin ilacina devam doguma kadar 4lu testimiz 15 gun sonra çikacak birde bizim yasadigimiz şehirde perinatolog yok en yakin şehir merkezine yonlendirdcek 20 yada 21.haftada detayli ultroson yapilacak
Ben 16. Haftayı bekliyorum canım 15 gün sonra inşallah :)Merhaba kızlar benim gibi cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi var merak ediyorum azınlıktayız galibadoktorum 16. Haftamda çağırmıştı beni bir daha cinsiyet belli olur demişti. Ama burada olmayacağım için ben bu hafta cuma gideceğim 15+1 olacağız sizce söyler mi cinsiyetini ?
Gülle güle kullanın canım çok güzel görünüyor Allah içini doldursun sağlıklaCanım Kraft ve joie bende beğendim sonra joiede karar kıldık aldım. Beşik konusuna gelince Kraft calipso bana da büyük geldi benim için eksi yönü Fermuarlı yeri yandan olması. Ayak kısmından fermuarlı olan Kraft signature hoşuma gitti. yatak odama koyacağım yatakla dolap arasında uygun yer var ama yandan fermuarla çocuk giremeyecek oyun parkına. Aldığım araba bu şekilde;
Eki Görüntüle 2641959
Eki Görüntüle 2641960
Çok saol canımHey maşAllah gğzel günlerde kullansın bebişin inşAllah çok güzelmiş arabası kuşun
Ya benim eltimde bi park yatak var o her yere gittiğinde onu söküp yanında götürüo hiçte sorun yaşamıo öle büyük hantal bişide değil çok memnun daha basit bir yatak öle alt açma ünitesi yanda cepleri falan yok ve 250₺ ye almıştı söküo nereye kalmaya gitcekse çantasına koyup oraya götürüo
Maşallah canım Nazlı minnoşaSlm kizlar bugun kontrolum vardi çok şukur guzel gecti 17+3 olduk bebegimin boyu 17 cm kilosu 188 gr buyuyoruzdoktoruma ozrllikle sordum bebegim tam olarak ne tarafta aslinda ben yerini hissediyordum tam gobegimin altinda ortada doktorumda aynisini soyledi yalniz henuz hareketlerini hissetmiyorum sizler hissetmeye baslamişsiniz maşallah sizlere doktorum bb sefer kesin konuştu kizin sana küsmuş bak arkasını dönmuş dedi güldü benim kız çok nazlı doktorumda her gittigimde soyluyor bugunde siz en iyisi adini nazli koyun dedi güldük bayaa bu arada doktorum d vitaminini ve magnezyumu biraktirdi kan tahlilleri 4lü testimiz yapildi pazartesi sonuca gore ilac verecek prenatal life vitamin ilacina devam doguma kadar 4lu testimiz 15 gun sonra çikacak birde bizim yasadigimiz şehirde perinatolog yok en yakin şehir merkezine yonlendirdcek 20 yada 21.haftada detayli ultroson yapilacak
Çok saol kuzum amin inş sağlıkla gelsin mucizelerimizGülle güle kullanın canım çok güzel görünüyor Allah içini doldursun sağlıkla
Merak etme canım yalnız değilsin bende haziran 15 ten snra öğrenicem cinsiyeti. Seninkinide 15+1 de söylerler artık öyle düşünüyorumMerhaba kızlar benim gibi cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi var merak ediyorum azınlıktayız galibadoktorum 16. Haftamda çağırmıştı beni bir daha cinsiyet belli olur demişti. Ama burada olmayacağım için ben bu hafta cuma gideceğim 15+1 olacağız sizce söyler mi cinsiyetini ?
Anammm hadi bakalım bende merak ediyorum daha hiç doğum konusuna girmedim doktorumda bu gittiğimde zaten kendisi ile devam edemeyeceğimi söylicem hastanenin doğum fiyatından dolayı bakalım yeni doktorla konuşucaz artıkÇok teşekkurler kuzumyaaa boyle elleyince hissediyorsun ya cok tuhaf gercekten doktoruma bende sordum doguma kadarmiş sadece magnezyumu kasik agrisi olursa kullanirsin dedi biraktirdi prenatal life tup bebek dontorum başlatmıştı bu doktorumda devam ettiriyor gecenlerdede tesaduf ceyda duvencinin hamilelik videosunu izliyordum oda bu vitamini kullanmış hmm birde dogumu sordum sezeryan olursa falan diye ben erken diye hic konusmamistim bu konulari sadece ilk gittigimde normal dogum icin 4 Kasım demisti bugun sezeryan olursa 10 gun once dedi yani 25 ekime denk geliyor bizimki erken gelecem demezse ben ekim annesi olacam galiba
Amin kuzum aminGözünüz aydın canım maşallah :) ne güzel öğrendiniz cinsiyetleri kızım ya da oğlum diye seviyosunuz planlar yapıyosunuzdarısı bana ve hala bekleyenlere inşallah
İnşallah öğreniriz canım merak meselesi oldu baya önemli değil aslında cinsiyet ama heyecan yapıyor insanBen 16. Haftayı bekliyorum canım 15 gün sonra inşallah :)
Umarım öğrenirsin canım devletde söylemek istemiyolar 15. 16. Haftadan önce ama özele gideceksen büyük ihtimalle söyler :)
Merak etme canım yalnız değilsin bende haziran 15 ten snra öğrenicem cinsiyeti. Seninkinide 15+1 de söylerler artık öyle düşünüyorum
Takip için aysel kamer e gidiyorum. Ayrıntılıyı başaran klinikte çektireceğim inşallah. Siz hangisine gidiyorsunuz?Siz de konyada misiniz ? Ben de Konyadayim. Hangi perinatologa gidiyorsunuz ?
Sizde mi konyadasınız? Başaran klinikten 21+4 için randevu aldım.Kimden aldınız randevuyu canım kaçıncı hafta için aldınız randevuyu
Ben Çınar ismini çok beğeniyorum canım ama eşimin işyerinden arkadaşının oğlunun ismi çınarmış sırf o yüzden olmaz diyorIsim yazın bol bol kızlar akliniza gelen isimleri yazın bizde karar veremedik bir kac fikir var ama emir ahmet mete enes eren emre gibi isimleri dusunuyoruz henüz emin olamadık iki isim de istemiyorum kisa ve tek isim istiyoruz
Özele gidiyorum erkeğe benziyor ama 17. Hafta gel tam görelim dedi. İkili tarama testindeki perinatologda kıza benziyor dedi arada kaldım o yüzden mecbur bekleyeceğimYalnız olmamak iyi hissettiriyor öğrenenlere çok özeniyorum ben de öğrenir öğrenmez yazacağım inşallah çok heyecanlısen özele mi gidiyorsun canım hiç tahmin yapmadı mı ? Ben özele gidiyorum ama tahmin bile etmek istemedi
Ayy ben onu nazli kızım diye seviyorumGözünüz aydın canım maşallah :) ne güzel öğrendiniz cinsiyetleri kızım ya da oğlum diye seviyosunuz planlar yapıyosunuzdarısı bana ve hala bekleyenlere inşallah
Maşallah canım Nazlı minnoşabende prenatal life kullanıyorum birçok değerim o ilaçla düzeldi
Kuzu bende burda yaptirmayacam dogumumu allah nasip ederse memlekette istiyoruz ya evet senin hastane baya uçuk fiyat vermiştiMerak etme canım yalnız değilsin bende haziran 15 ten snra öğrenicem cinsiyeti. Seninkinide 15+1 de söylerler artık öyle düşünüyorum
Anammm hadi bakalım bende merak ediyorum daha hiç doğum konusuna girmedim doktorumda bu gittiğimde zaten kendisi ile devam edemeyeceğimi söylicem hastanenin doğum fiyatından dolayı bakalım yeni doktorla konuşucaz artık
Amin kuzum amin
Ben sana sayım kuzum kız olursa ben eva çok istedim eşim kabul etmedi o sıla diyor ben kabul etmiyorum eşimin çok sevdiğim bir yeğeni masal dedi o aklıma yattı eylül diyen çok var ela da benim favorilerim arasında erkek olursa iki isim olacak rahmetli babamın adınıda koymak istiyorum. Ben hüseyin berat diye düşündüm eşimin aklında poyraz aras kartal ferman falan var kartalada çok yakınım hasta beşiktaşlıyız karı-koca. Bizim isimler biraz değişikIsim yazın bol bol kızlar akliniza gelen isimleri yazın bizde karar veremedik bir kac fikir var ama emir ahmet mete enes eren emre gibi isimleri dusunuyoruz henüz emin olamadık iki isim de istemiyorum kisa ve tek isim istiyoruz
Aynen öle ve daha hala kendime gidecek hastane bulamadım. Koç üniversitesini çok istiorum ama eşim kabul etmiyor koç 7.000-9.000 arası dedi benim hastaneye oranla çok makul fiyatıAyy ben onu nazli kızım diye seviyorumdarisi sizlere insallah canim beni
kesinlikle bu vitamin cok iyi aynen butun degerlerim süper cikiyor çok şükür
Kuzu bende burda yaptirmayacam dogumumu allah nasip ederse memlekette istiyoruz ya evet senin hastane baya uçuk fiyat vermişti
İnşallah canım :) hamilelik takvimi indir canım oradan takip et gününü yada intden hamilelik hesaplama diye bak ben aslında bugün 14+1 im ama burada 15 im ultrasonda da 14 görünürüm eğer gelişimi önden gitmiyosa canım :)İnşallah öğreniriz canım merak meselesi oldu baya önemli değil aslında cinsiyet ama heyecan yapıyor insankızımm ve ya oğlumm diye sevmek istiyorum bi de buradaki takvimimize göre mi haftayı hesaplamak lazım acaba ya bunda önden gidiyor diğer uygulamalara göre . ben bunda 15 gözüküyorum demekki doktora gittiğimde 16 ya girmiş olacağım aslında dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?