Koçu neden istemiyor canim?bizimkide adanada acibadem 9.000 tlAynen öle ve daha hala kendime gidecek hastane bulamadım. Koç üniversitesini çok istiorum ama eşim kabul etmiyor koç 7.000-9.000 arası dedi benim hastaneye oranla çok makul fiyatı
Uzakmış millet nasıl gelicekmiş hastaneyeKoçu neden istemiyor canim?bizimkide adanada acibadem 9.000 tl
Valla çok alan arkadaşımız var zam gelmeden bebek arabasını o yüzden erken diye düşünme canım. Ben görümceminkini kullanacağım için bakmıyorum hiç ama joie marka alan çok var etrafta ama özellikleri nedir ne değildir bilmiorumMerhabalar. Dün biz de 16+2 de cinsiyetini öğrendik. Bir kızımız olacak inşallah ☺ Sizlere bebek arabası markası önerilerinizi soracaktım. Yakın zamanda zam gelecek diye duydum belki erken ama şimdiden araştırıyorum.
Elleyince nasik hissediyorsunuz? Aynı haftadayiz. Ben birşey hissedemiyorum sankiÇok teşekkurler kuzumyaaa boyle elleyince hissediyorsun ya cok tuhaf gercekten doktoruma bende sordum doguma kadarmiş sadece magnezyumu kasik agrisi olursa kullanirsin dedi biraktirdi prenatal life tup bebek dontorum başlatmıştı bu doktorumda devam ettiriyor gecenlerdede tesaduf ceyda duvencinin hamilelik videosunu izliyordum oda bu vitamini kullanmış hmm birde dogumu sordum sezeryan olursa falan diye ben erken diye hic konusmamistim bu konulari sadece ilk gittigimde normal dogum icin 4 Kasım demisti bugun sezeryan olursa 10 gun once dedi yani 25 ekime denk geliyor bizimki erken gelecem demezse ben ekim annesi olacam galiba
Eee servis tutsun gelecek olanlaraUzakmış millet nasıl gelicekmiş hastaneyevalla artık sinirden gülüyorum. Oda fulya acıbadem diye tutturdu bütün imkanları seferber ediyor orda olsun diye bebeğin doğum yeri beşiktaş olacak o zaman. Birde ziyarete gelecek olanlar rahat gelsin diye orayı istiyor. Fulya acıbademde 12.300-17.200 arası bakalım nasıl olcak
Sağlıkla doğsun inş minnoşunMerhabalar. Dün biz de 16+2 de cinsiyetini öğrendik. Bir kızımız olacak inşallah ☺ Sizlere bebek arabası markası önerilerinizi soracaktım. Yakın zamanda zam gelecek diye duydum belki erken ama şimdiden araştırıyorum.
Ela da çok güzelBen sana sayım kuzum kız olursa ben eva çok istedim eşim kabul etmedi o sıla diyor ben kabul etmiyorum eşimin çok sevdiğim bir yeğeni masal dedi o aklıma yattı eylül diyen çok var ela da benim favorilerim arasında erkek olursa iki isim olacak rahmetli babamın adınıda koymak istiyorum. Ben hüseyin berat diye düşündüm eşimin aklında poyraz aras kartal ferman falan var kartalada çok yakınım hasta beşiktaşlıyız karı-koca. Bizim isimler biraz değişik
kızlar bizim park yatağımız kraft calipso. hiç öyle hantal falan da değil. sök çıkar çantasına koy istediğin yere götür. ben evin içinde odadan odaya bile taşıdım kızımda. kapılarımızım genişliğini ölçerek karar verin boyutlarına. büyüklükleri sizi korkutmasın çocuklar çok çabuk büyüyor ve biraz deli yatıyorlar
Canım bizim çin takviminde erkek çıkmıştı ama doktorum kız gibi dedi. Hep erkek ismi düşündük cihangir veya barbaros koymayı düşünmüştükKızlar isim konusunda karar verdiniz mi fikirleriniz neler? Erkek ismi bulamıyorum
Bu erkeklerin hepsi aynı demekkiEee servis tutsun gelecek olanlarabizimkide dugunumuzde ben bi yer istemistim baya uzaktaydi oda aynisini demisti
Ela, ada, naz, nazli benim de cok sevdiğim isimler. Peri ismini kaptırdığım arkadasla günü gunune hamileyiz o ikinci kızını bekliyor bu sefer de adayı kaptirdim onaEla da çok güzelbende tek isim istiyorum ama eşim iki isim olsun diyor. Şimdilik miray Ece ve Zeynep ilay favorimiz. Ben tek ilay olsun istiyorum bakalım ikna edersem
Bende çok üzüldüm kadıncağız uzun süredir yoğun bakımdaydı bebeğini çok az görebilmiştiya şu genç hemşire anneye içim yandı. çok kötü hissettim kendimi. yavrusuna doymadan gitti.devletin hamile annelere yeniden idari izin vermesi lazım çok erken daha işe dönmek için
Kızlar korona sebebiyle cok hastane ziyareti olmaz muhtemelen onu da dusunmek gerek.Bu erkeklerin hepsi aynı demekki
Canım ben de sendenim 15+1 deyim şu an ama daha 10 gün var randevumuza. Geçen gittiğimde 12 falandık pek belli değil kız gibi ama gidip de buna göre alışveriş yapma dedi bu sefer kesin söyleyecek inşallahMerhaba kızlar benim gibi cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi var merak ediyorum azınlıktayız galibadoktorum 16. Haftamda çağırmıştı beni bir daha cinsiyet belli olur demişti. Ama burada olmayacağım için ben bu hafta cuma gideceğim 15+1 olacağız sizce söyler mi cinsiyetini ?
Tok gittim canım ilk testimde hata yapmışlar ac gittigimde o cikmadı bende sonucu almak için gittim tekrar kan vermek zorunda kaldım .Idrar sağlık ocağı yapmadı zaten hepsi afedersin gerizekalı gibiydi delirttiler beni.bence de enfeksiyon var akintim ve hafif yanmam var hafta ici doktoruma randevu aldim muhtemelen ilaç verirkolestrollerin yüksek çıkmış benimde bugün öle çıktı. tamamen beslenme ve hareketsizlikten oluyor. doktor bana beslenmene dikkat et yağlı tuzlu yiyecekler yeme ve mümkün olduğunda hareket yap dedi. yürüyüş gibi. şekerin sınırda aç mı gitmiştin? o da biraz yeme ile alakalı. crp enfeksiyon demek. benim 2 çıktı senin biraz yksek. idrar tahlili yapıldı mı? idrarında enfeksiyon olabilir.
Nil de güzel evetEla, ada, naz, nazli benim de cok sevdiğim isimler. Peri ismini kaptırdığım arkadasla günü gunune hamileyiz o ikinci kızını bekliyor bu sefer de adayı kaptirdim onaela yi esim istemedi. O yuzden simdilik Nil diyorum miniğe ama cok dersem de 5 ayda isimden sıkılır miyim acaba dedim o yuzden simdilik isimle seslenmemeyi dusunuyorum
Kolestroller yüksek çıkmış biraz yağlı ve karbonhidrat ağırlıklı mı beslendin? Birde crp yüksekliği vücutta enfeksiyon varlığı demek bir idrar tahliline de baktır istersen. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?