2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen öle ve daha hala kendime gidecek hastane bulamadım. Koç üniversitesini çok istiorum ama eşim kabul etmiyor koç 7.000-9.000 arası dedi benim hastaneye oranla çok makul fiyatı
Koçu neden istemiyor canim?bizimkide adanada acibadem 9.000 tl

Merhabalar. Dün biz de 16+2 de cinsiyetini öğrendik. Bir kızımız olacak inşallah ☺ Sizlere bebek arabası markası önerilerinizi soracaktım. Yakın zamanda zam gelecek diye duydum belki erken ama şimdiden araştırıyorum.

Koçu neden istemiyor canim?bizimkide adanada acibadem 9.000 tl
Uzakmış millet nasıl gelicekmiş hastaneye valla artık sinirden gülüyorum. Oda fulya acıbadem diye tutturdu bütün imkanları seferber ediyor orda olsun diye bebeğin doğum yeri beşiktaş olacak o zaman. Birde ziyarete gelecek olanlar rahat gelsin diye orayı istiyor. Fulya acıbademde 12.300-17.200 arası bakalım nasıl olcak

Valla çok alan arkadaşımız var zam gelmeden bebek arabasını o yüzden erken diye düşünme canım. Ben görümceminkini kullanacağım için bakmıyorum hiç ama joie marka alan çok var etrafta ama özellikleri nedir ne değildir bilmiorum

Elleyince nasik hissediyorsunuz? Aynı haftadayiz. Ben birşey hissedemiyorum sanki ya da yolunu yöntemini bilmiyorum

Eee servis tutsun gelecek olanlara bizimkide dugunumuzde ben bi yer istemistim baya uzaktaydi oda aynisini demisti

kızlar bizim park yatağımız kraft calipso. hiç öyle hantal falan da değil. sök çıkar çantasına koy istediğin yere götür. ben evin içinde odadan odaya bile taşıdım kızımda. kapılarımızım genişliğini ölçerek karar verin boyutlarına. büyüklükleri sizi korkutmasın çocuklar çok çabuk büyüyor ve biraz deli yatıyorlar

Sağlıkla doğsun inş minnoşun Ben joie literax 4 aldım canım gayet güzel travel sistem değil ama eğer öyle istiyorsan.puset uyumLu travele gerek kalmıyor benim aldığımda

Ela da çok güzel bende tek isim istiyorum ama eşim iki isim olsun diyor. Şimdilik miray Ece ve Zeynep ilay favorimiz. Ben tek ilay olsun istiyorum bakalım ikna edersem

ya şu genç hemşire anneye içim yandı. çok kötü hissettim kendimi. yavrusuna doymadan gitti.devletin hamile annelere yeniden idari izin vermesi lazım çok erken daha işe dönmek için

Odadan odaya gun icinde taşımak zor olcak gibi görünüyor bizim evin koridorları da zigzagli bana hantal geldi ama tabi kullanmadm cok emin değilim tasimak yerinde gun içinde ana kucağinda Yatiririm belki.

Chicco hug 4 in 1 diye bisi gordum nette hem anne yanı beşik hem ana kucağı hem mama sandalyesi hem koltuk oluyor yuksekliği ayarlaniyor. Cok mantıklı geldi bana fiyatı 1600-2000 arası siteden siteye ama sizce nasi sizin de fikrinzi alaym

Ela da çok güzel bende tek isim istiyorum ama eşim iki isim olsun diyor. Şimdilik miray Ece ve Zeynep ilay favorimiz. Ben tek ilay olsun istiyorum bakalım ikna edersem
Ela, ada, naz, nazli benim de cok sevdiğim isimler. Peri ismini kaptırdığım arkadasla günü gunune hamileyiz o ikinci kızını bekliyor bu sefer de adayı kaptirdim ona ela yi esim istemedi. O yuzden simdilik Nil diyorum miniğe ama cok dersem de 5 ayda isimden sıkılır miyim acaba dedim o yuzden simdilik isimle seslenmemeyi dusunuyorum

ya şu genç hemşire anneye içim yandı. çok kötü hissettim kendimi. yavrusuna doymadan gitti.devletin hamile annelere yeniden idari izin vermesi lazım çok erken daha işe dönmek için
Bende çok üzüldüm kadıncağız uzun süredir yoğun bakımdaydı bebeğini çok az görebilmişti evet kesinlikle idari izinlilere dokunulmamalıydı hamileler daha çok risk altında. Döneceğim diye gerçekten psikolojim bozuldu bizim kurumda bi memur en az 50-60 insanla muhatap oluyor

Canım ben de sendenim 15+1 deyim şu an ama daha 10 gün var randevumuza. Geçen gittiğimde 12 falandık pek belli değil kız gibi ama gidip de buna göre alışveriş yapma dedi bu sefer kesin söyleyecek inşallah

Tok gittim canım ilk testimde hata yapmışlar ac gittigimde o cikmadı bende sonucu almak için gittim tekrar kan vermek zorunda kaldım .Idrar sağlık ocağı yapmadı zaten hepsi afedersin gerizekalı gibiydi delirttiler beni.bence de enfeksiyon var akintim ve hafif yanmam var hafta ici doktoruma randevu aldim muhtemelen ilaç verir

Son düzenleme:
Nil de güzel evet rumuzunda uymuş Nil peri

Aslında kolestrol genelde yüksek çıkıyor benim genetik sanırım gerçi bu ara biraz karbonhidrat ağırlıklı beslendim. Sağlık ocağına istedim ama yapmadılar ben maalesef devlet hast ve sgk min geçtiği yerlerden niyeyse yararlanamıyorum. O kadar sınır ettiler ki Beni anlatamam. Hafta ici muayenem var olmazsa doktor isterse artık hastanede yaptırırım tahlil .sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…