2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nil de güzel evet rumuzunda uymuş Nil peri

Rumuzumu zten gelecekteki kızımın adı diye dusunerek almistim ama arkadaş periyi koyunca kızına ondan vazgeçtik soyadimiz da uzun biraz kısa isim düşünüyorum benim adım da nur uyumlu olur bir de annem kardeşime koymak istemiş Nil’i ama 3 oğlu olan bir arkadasi cok sevdiği ve bir türlü kız evlat sahibi olamadığı icin koyamadığı ismi koymak istemiş annem de kirmamis o yuzden bize kaldı isim ins sağlikla gelir hepimizin minnaği.

Kizlar bence bizim doğumumuza kadar virus bitmeyecek ve hast.ziyaretleri olmayacak gibi geliyor maalesef. Siz ne düşünüyorsunuz

Kizlar bence bizim doğumumuza kadar virus bitmeyecek ve hast.ziyaretleri olmayacak gibi geliyor maalesef. Siz ne düşünüyorsunuz
hiç bir şey eskisi gibi olmayacak maalesef. böyle yaşamaya alışmamız lazım. aşısı ilacı bulunmadan kurtuluş yok. ve bence hepimiz bu hastalığı yaşayacağız ama Allah inş hafif atlamayı nasip eder. ben de eskiye dönüş olmayacağı için hasta ziyareti vs olmayacağını düşünüyorum. Allah sağlık versin yeterki.

Ya hiç sorma sağlık ocağında Kanda bir çok değere bakabildiği halde bakmıyolar. Sen muhakkak göster bu sonucu doktorun crp değerini değerlendirmesi gerek canım.

Ayy ne güzel anneciğinin de istediği isim olması hem onun da içinde kalmamış olur İnş sağlıkla gelsin kuzucuklarımız güzel isimler buluruz biz onlara

Kızlar benim ikili tarama testim düşük risk çıkmıştı, doktor dün dörtlü tarama testi de istedi. Şimdi nette araştırdım ikili temiz çıkanların çoğu dörtlüyü yaptırmamış, zaten ikili en güvenilir sonucu veren testmiş. Korkuyorum birşey çıkacak hamileliğim zehir olacak diye.

Bizde aynısını kullanıYoruz kızım da aynen çok döner çok deli yatar 1 aya kadar kendi odasına geçireceğim artık oraya alışması lazım çünkü küçücük seste uyanıyor biz dönünce bile rahatsız oluyor bazen nefes almaktan korkuyorum yanında uyanacak diye

Elleyince nasik hissediyorsunuz? Aynı haftadayiz. Ben birşey hissedemiyorum sanki ya da yolunu yöntemini bilmiyorum
Bende bilmiyordum burdaki tecrubeli annelerimizden ogrendim benim bebiş tam gobek deligimin altinda ama bazi kisilerdede sag yada solda oluyor sende elinle hafif bastir bi bak bi taraf daha sertse bebegin tam orda demektir canim

Bende bilmiyordum burdaki tecrubeli annelerimizden ogrendim benim bebiş tam gobek deligimin altinda ama bazi kisilerdede sag yada solda oluyor sende elinle hafif bastir bi bak bi taraf daha sertse bebegin tam orda demektir canim
Benim kız sağda eminim hatta bazen toplanıyor hissediyorum.. sol taraf bomboş. Ama diğer kuzum da ilk hamileliğimde sağdaydı.. sol pek işe yaramıyor sanırım bende

Benim kız sağda eminim hatta bazen toplanıyor hissediyorum.. sol taraf bomboş. Ama diğer kuzum da ilk hamileliğimde sağdaydı.. sol pek işe yaramıyor sanırım bende
Demekki senin kizlar sag tarafi seviyoro zaman 3.bebiş solda olursa oda erkek olur belki kimbilir

Bu Arada bulduğum kız isimlerini paylaşayım bende

Ecmel
Ecrin
Erna
Ceylin
Alya
Ahuse
Meva
Aybüke
Asude
Almina
Erva
Hüma
Evsa
Berra
Buğlem
Yüsra

ben yüksek ihtimal yüsra düşünüyordum ama diğerleri de ihtimal dahilinde.. bu Arada benim eşim Mısırlı olduğu in iki kültüre uyan isimler seçmeye çalışıyorum..büyük Kızımın adı da Lina gayet uslu sakin ve akıllı bir kız bazen zorlasa da genelde çok tatlı
Bu Arada yukardaki isimlerin hepsinin anlamı çok güzel araştırdım bebeklerin isimlerinin karakterine yansıdığını biliyorum bu yüzden de olumlu isimler seçmeye çalıştım

Kizlar bende dogum odasi suslemelere falan bayılıyorum ziyaretçi kabul olmazsa o zaman napim kendime susletirim odayi şaka bi yana ekimde 2.dalga diyorlar insallah yine artmaz ya

Demekki senin kizlar sag tarafi seviyoro zaman 3.bebiş solda olursa oda erkek olur belki kimbilir
Yok canım ilk bebeğim de sağdaydı ve erkekti.. kaybettik Allah hayattkilere uzun ömür versin benim bebekler sağı seviyor

Erna ismi çok dikkatimi çekti guzel isimkizinin adida cok guzelmiş canim adiyla yaşasinBu arada tarkanin kizinin adida liya bak liya olabilir

Erna ismi çok dikkatimi çekti guzel isimkizinin adida cok guzelmiş canim adiyla yaşasinBu arada tarkanin kizinin adida liya bak liya olabilir
Evet canım oda güzel Ben bu isimlerden birini düşünüyorum daha güzelini bulamazsam kız bebek bekleyenlere de fikir olur belki çünkü işim bulmak gerçekten çok zor

Bir deneyeyim. Bastirmaktan korktum diye hiç denememistim

Evet canım oda güzel ❤ Ben bu isimlerden birini düşünüyorum daha güzelini bulamazsam kız bebek bekleyenlere de fikir olur belki çünkü işim bulmak gerçekten çok zor
Valla bende 4 yil oncesine kadar kızım olursa rumuzumdanda anlaşildigi gibi güneş ismini koyacaktik sonra baktim herkesin adi güneş bende vazgectim kumsal koyacagiz nasip olursa kumsal isminide çok seviyorum soyadimizlada uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…