2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de başaran a gidiyorum baştan beri canim, Ahmet hocaya . Konya merkezde misin sen de ?
Evet merkezdeyim. Ama ben sadece detaylı için gidicem başaran kliniğe muatafa başarandan randevu aldık bakalım :) Sen takibi de mi orada yaptırıyorsun?

Kumsal masal gibi isimleri bende çok seviyorum çok tatlı oluyor bebeklerde bende son zamanlarda asude ahuse aybüke gibi uzun ve ağızdan müzik gibi çıkan isimler hoşuma gidiyor söylenirken bana müzik gibi geliyor

Evet merkezdeyim. Ama ben sadece detaylı için gidicem başaran kliniğe muatafa başarandan randevu aldık bakalım :) Sen takibi de mi orada yaptırıyorsun?
Evet canim takıp icin oraya gidiyorum. Ahmet hocadan çok memnun kaldık. Oraya devam ediyoruz şimdilik ins. Çalışıyor musun canim?

Kumsal masal gibi isimleri bende çok seviyorum çok tatlı oluyor bebeklerde bende son zamanlarda asude ahuse aybüke gibi uzun ve ağızdan müzik gibi çıkan isimler hoşuma gidiyor söylenirken bana müzik gibi geliyor
Aybükede guzel bak hatta bir oyuncu var eski turkiye guzeli Ama sanirim sen son aya kadar bu paylastigin isimler arasinda gidip geleceksin

Aybükede guzel bak hatta bir oyuncu var eski turkiye guzeli ☺Ama sanirim sen son aya kadar bu paylastigin isimler arasinda gidip geleceksin
Canım 2 yada 3 e indiririm doğduktan sonra tipine bakıp karar veririm kuzumda yüsra ve Lina dedik hatta yüsra kesin gibiydi ama tam lina olarak doğunca hemen değiştirdik

Hayır çalışmıyorum. Sen? Doğum nasıl oluyor orda bir hastane ile anlaşmalı mı?
Ben de öğretmenim canim , o yüzden evdeyim şimdi. Canim 2 hastane ile anlaşma varmış . Daha ben de ayrıntı konuşmadım da. Kizilay hastanesi ve akademi ile anlaşmalı imis. Sen hangi hastaneyi istiyorsanorda oluyormuş sanırım.

Akademi medline sanırım değişmişti adı. Orada doğum yapan birkaç arkadaşım vardı fena değilmiş ama kızılayı hiç bilmiyorum. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

Bu güzel isimlerden bir tanesine sahibim neredeyse herkes anlamını sorar bana ismimi çok seviyorum

Bende öyle düşünüyorum canım zaten nasıl atlatacaksak sokaklar insan doluydu bugün çocuklar dışarı da kim der ki sokağa çıkma yasağı var.Allah bebeklerimizi korusun

Akademi medline sanırım değişmişti adı. Orada doğum yapan birkaç arkadaşım vardı fena değilmiş ama kızılayı hiç bilmiyorum. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Amin ins canim, ilk dogumumu başkentte yaptım. Ordan da çok memnunum aslında. Bilemedim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…