2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim ptesi 15+3 olacak 16hafta sayilir mi cinsiyet icin gitsem yoksa sonraki haftayı mı beklesem doktor 16-17 haftada ancak söylerim demisti

Antibiyotikle geçer mi acaba bu iltihap değeri
Benimde çok yüksekti canım 14.78 di doktorum gebelikte olur bol su iç demişti. Bide munorol şase vermişlerdi içtim ama pek geçtiğini sanmıyorum perşembe tekrar tahlil vericem bakalım. Genelde gebelikte olurmuş idrar yolu enfeksiyonu maalesef hatta sağlık ocağında kum döküosun demişlerdi kadın doğumcum yok öle bişi enfeksiyon var o kadar dedi

Var canım birsürü uygulama indirmiştim de burdaki sadece biraz önden gidiyor herhalde haftayı bir gün bile geçse ileriki haftadan sayıyor bakalım inş hepimiz öğrenriiz en kısa sürede

Canım ben de sendenim 15+1 deyim şu an ama daha 10 gün var randevumuza. Geçen gittiğimde 12 falandık pek belli değil kız gibi ama gidip de buna göre alışveriş yapma dedi bu sefer kesin söyleyecek inşallah
Şu randevu zaman aralıkları bir türlü geçmek bilmiyor ya senin tahminde bulunmuş en azından canım ama emin olamamak da kötü karnın çıktı mı çıktıysa nasıl altta sivri mi yoksa geniş yayvan mı buradan anlamaya çalışıyorum bu aralar

Canım konuyu tam bilmiyorum araya girmiş gibi Olcam ama kolesterol benim hamilelikten önce bile yüksekti baya. Doktora geçen gittiğimde sordum kolesterolum vardı ölçcek misiniz diye gerek yok zaten hamilelikte genelde hep yüksek çıkar zaten varmış şimdi baya çıkar dedi. Yağlı beslenme dedi sadece

Benim karnımı gören top gibi duruyor erkek dedi hep. Doktor kontrolde %99 kız dedi. Benim bu tahminlere Çin takvimine göre hep erkek çıktı ama kızım olacak inş

Bende öğrenemedm henüz ama senin artık belli olmuştur öğrenirsin bence

Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı ense kalınlığı 1.4 veya üzeri olup kiz bebeği olacak anneler var mı.. önceliğin sağlıklı olması ama çok merak ediyorum

Günaydın herkese .. hastane çıkışı alırken 5 Li mi 10 lu mu tercih etmeliyiz sizce ?
Ben 2 tane 10 lü diğerlerini 5 li alacağım zaten 10 lunu içinde ufak tefek şeyler var ağız bezi corapla 10 lu sete tamamlıyorlar. Bir tek battaniyesi iyi oluyor 2 takım alacağım için 2 penye battan iye yeter diye düşündüm bir tane kalın battaniye alırım birde muslin falan yeter sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…