2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hiç yağlı yemem kızartmalı yemekleri bile hep fırında yaparım. Bence kesinlikle genetik. Büyüklerimde bu şekil hoş onlar hayvanın her türlü yağlı bölgesini sakatatini yerler ama benim bu yaşıma kadar ağzıma değmedi. Abur cubur evime girmez bir dondurma aliriz.Asitli içecekler icmeyeli belki 15 sene oldu çok nadir nefsimi köreltmek için gazoz içerdim oruç tuttuğunda falan .Vücut nasıl isterse kendı yapıyor. Mesela demirim aşırı yüksek düşünüyorum demir içeren gıdalar son 3.5 ay Dir semizotu dışında bisey yemedim. En çok bakliyatta bulunur tiksindim yemiyorum mesela .Bende anlamadim

Evet gebelikde sanırım o bölge her türlü bakteri mikropa açık çok dikkat ediyorum hijyen konusuna su 2-2.5 lt içmeye çalışıyorum ama .Sürekli belki idrara çıktığımız için nemli de kalıyor olabilir bakalım ne vericek bana degerlerimi görünce kısa süreli bi şok yaşadım

Günaydın herkese .. hastane çıkışı alırken 5 Li mi 10 lu mu tercih etmeliyiz sizce ?
10lu olursa daha iyi olur.

bir de bu hastane çıkışlarının içinde ince beyaz bir üst zıbın oluyor dikkatinizi çekmiştir. o yumuşak ve ince olduğu için göbeği koruyor ilk dönem. ondan yoksa aldığınız takımlarda ayrı satılıyor. bulundurmanızı öneririm. iç zıbın diye geçiyor adı.

Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı ense kalınlığı 1.4 veya üzeri olup kiz bebeği olacak anneler var mı.. önceliğin sağlıklı olması ama çok merak ediyorum
Erkek bebişlerin kaç oluyorki dahami kalin oluyor benim kiz ense 1.07 çikmisti

Günaydın herkese .. hastane çıkışı alırken 5 Li mi 10 lu mu tercih etmeliyiz sizce ?
Gunaydin canim ben 1 tane 10 lu 2 tane beşli aldim kayinvalidemlerde 10 lu bi tane almis 2 tane oldu burdaki arkadaslarda hastane cikişi cok almayin dediler bence 10 lu bi tane yeter o ince örtüler ve muslinler cok lazim oluyormuş

2 tane 5 li 8 li gibi az parçalı 1 takımda 10lu olan battaniyeli den alsan yeter sonra 3 6 aylik takımlara geçersin hemen büyüyorlar 3 aydan bile az giyiyorlar
Ben alt üst takımlardan aldım 3 6 ay arasi için ayaklı pantolonu var onlarında
Muslin battaniye alırsın 2 tane falan bir de kalın benekli battaniyeler var ya düz renk onlardan alabilirsin ilk bebeğin ise daha da fazla alabilirsin bir sonraki bebege kalir ziyan olmaz fazla gelirse ama baska çocuk düşünmüyorsan bunlar yeterli olur sonrasinda ihtiyaca uygun almaya devam edersin

Benim karnımı gören top gibi duruyor erkek dedi hep. Doktor kontrolde %99 kız dedi. Benim bu tahminlere Çin takvimine göre hep erkek çıktı ama kızım olacak inş
Hadi ya ona bakmamak lazım o zaman benim de göbek top gibi çin takvimi erkek diyor ama herkes seninki kız bence diyor senin gibi olacağım heralde

Bende öğrenemedm henüz ama senin artık belli olmuştur öğrenirsin bence
İnşallah canım sen ne zaman gideceksin? Darısı senin başına
Kızlar bir de 15. Ve 16. Hafta randevusuna gidenler ne yapıyor doktor bu haftada tarama falan yoktu heralde dimi kan tahlili falan yaptı mı doktorunuz?

Canım sorma ben de genetik kaynaklı annemden almışım hep. Şeker desen var kolesterol desen var. Şekerim çıkmamıştı hiç ama gebelikte korkuyorum genetikte olduğu için. Demirin yüksek olması süper olmuş senin için ama kolesterol kötü zaten sağlıklı besleniyormuşsun daha ne olacak kolesterolüm yüksek çıktığında doktor bana ilaç vermemişti yaşımdan dolayı ama OMEGA 3 kullanman lazım sürekli demişti o dengeliyormuş kullanıyorsun değil mi OMEGA 3?

Benim nasip olursa koyacağım isimler söylenmiş hep ikiz kızlara nazlı ve eylül koymayı düşünüyoruz eylül çok hoş kibar geliyo eşimde nazlıyı isterdi hep birini o koydu birini ben

Hadi ya ona bakmamak lazım o zaman benim de göbek top gibi çin takvimi erkek diyor ama herkes seninki kız bence diyor senin gibi olacağım heralde
Olabilir canım benim hiç biri tutmadı bende hatta artık ben bile hep erkek hissetmeye başlamıştım sağlıklı olsunlarda hepsi güzel

Bende kraft calipso 2 aldım eşimle kurduk çok beğendik hiç ağır değil en büyüğü hemde kolayca kapanıp açılıyo memeleketegidicem doğuma oraya bile götürcem nasip olursa bizim için çok iyi oldu kapıdanda ters çevirip geçirdik ama tek tek bacaklarını geçirince de oluyormuş bn de memnunum şimdilik

10 lu ya çok gerek var mı bilemedim ? Battaniyesini ayrı almak istesem 10 lu da extra eldiven şapka oluyor dmi ?

Yok kullanmıyorum canım demir ilacı kullanıyorum içeriğinde b12 folik asit birkaç şey daha var ama omega yok.Benim doktorlar takviye vermeyi sevmiyor sanırım

10 lu ya çok gerek var mı bilemedim ? Battaniyesini ayrı almak istesem 10 lu da extra eldiven şapka oluyor dmi ?
10 lu da çorap önlük eldivenle tamamlıyorlar canım ben 10 luyu gereksiz buluyorum mesela tulum +alt üst takım Aynı kutuya çoğu koymuyor ya tulum yada alt üst koyuyorlar

Yok kullanmıyorum canım demir ilacı kullanıyorum içeriğinde b12 folik asit birkaç şey daha var ama omega yok.Benim doktorlar takviye vermeyi sevmiyor sanırım
Değerlerini iyi buldularsa vermemişlerdir diyeceğim ama OMEGA 3 ü sen randevunda bir sor istersen kolesterol için zaten kullanıyordum ben hamilelik öncesi onun dışında gebelikte de OMEGA 3 çok önemliymiş tabi düzenli olarak balık vs. Yiyorsan alıyorsundur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…