2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Olabilir canım benim hiç biri tutmadı bende hatta artık ben bile hep erkek hissetmeye başlamıştım☺ sağlıklı olsunlarda hepsi güzel
Hepsi yüzde elli şans işte aynen canım hangi cinsiyet çıkarsa çıksın çok mutlu olacağım zaten eminim zaten ilk çocuk olacak Allah ın izniyle

10 lu da çorap önlük eldivenle tamamlıyorlar canım ben 10 luyu gereksiz buluyorum mesela tulum +alt üst takım Aynı kutuya çoğu koymuyor ya tulum yada alt üst koyuyorlar
Ben de gereksiz buluyorum ... sonuçta bebeğe zıbın , üstüne de tulum ya da alt üst takım giydireceğiz ... çorap eldiven battaniye ayrı alınır diye düşünüyorum

Kızlar ben 2 tane 5 Li takım şapka eldiven çorap ve 2 Li 3 lü tulumlardan almayı düşünüyorum belki 1 tane battaniye çünkü kuzumdan kalma battaniyelerim var.. ağız mendili şapka eldiven çok kullanmıştım yenidoğan döneminde bez ıslak mendil ve bol süt veren göğüsler

birde uyku tulumu alırım belki ama kesin değil onlarda normal tulum gibi biraz daha kalın oluyor sadece alacağınız birçok şeyi 3-6 aylık alabilirsiniz birde 1-3 aylık onlarda yine 2 takım 3-4 tulum olur çünkü çok fazla kilo alıp uzuyorlar az giyiliyor ..

Araç gereç olarak ilk dönem için 4moms ana kucağı ve puset var ama yenidoğan aparatını kaybettim eğer aparatı bulamazsam yeni puset alacağım ..

Bende onege 3 takviye aldim ama iki doktorumda onermedi ne kadar kaliteli olursa olsun icinde mutlaka biseyler oluyormuş ve buda bebege cok zararliymiş onun yerine bol ceviz yiyorum

Bu hastane çıkışları fiyatlarıda uçmuş yanlız. Benim 4 yıl once kızıma 48 liraya aldığım su an 189 lira
Ama çokta güzeller instagramda akdenizo diye bir sayfa var mutlaka bakın derim fiyat sormadm ama bn oraya yaptırcam nasip olursa çok araştrdm orda karar kıldım isimler için emin olmadığım için yaptrmadm daha zaten daha vakit var

Aynen şimdi işinkiler güzel. Kalitesi %100 pamuk olmasida önemli tabi

Bende pembe peri diye bir sayfa buldum onlara pijama yaptıracağım kuzuma yenidoğan a ve kendime belki eşime çok tatlı gözüküyorlar

2 Li 3 lü tulumları yenidoğan mı alacaksın ? Bide müslin battaniye yaz için daha uygun dmi ? Ayy 7 sene geçince üstünden insan unutuyormuş herşeyi

Hiç yemedim kuruyemiş bile yemiyorum tek tip beslendim bulantilardan tost domates yeni yeni başladım canım. D vitaminime de bakan olmadı o da çok düşüktü en son .Yani en iyi doktora gitmeye çalışıyorum ama hep ite ite her şeyi ben söyledikten sonra onlara ne kalıyor anlamıyorum. Bu hafta gidince her şeyi not aldim tek tek soracağım

O sayfa bizim iş yerinden müşterimiz ben fiyat sordum ama çok uçuk rakamlar asla almam istersen fiyati atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…