2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Evet canım bi türlü geçmedi günler benim karnım altta sivri gibi ama burda usg den tahmin yapan bir arkadaş vardı o da kıza benzetti

Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı ense kalınlığı 1.4 veya üzeri olup kiz bebeği olacak anneler var mı.. önceliğin sağlıklı olması ama çok merak ediyorum
Bizimki 1.7 çıktı, ve büyük ihtimal kız demişti cani.

Gunaydin canim ben 1 tane 10 lu 2 tane beşli aldim kayinvalidemlerde 10 lu bi tane almis 2 tane oldu burdaki arkadaslarda hastane cikişi cok almayin dediler bence 10 lu bi tane yeter o ince örtüler ve muslinler cok lazim oluyormuş
10 lü hastane.cikisi çok gerek olmaz ama evet canim o.muslinler inanın çok işe yarıyor. Banyo sonrası ben havlusunun içine ondan koyuyordum, örtü olarak kundak olarak hele de yazın acayip ise yarıyor

10 lu ya çok gerek var mı bilemedim ? Battaniyesini ayrı almak istesem 10 lu da extra eldiven şapka oluyor dmi ?
10lu da sadece battaniye değil fazladan olan bnmkinde ağız bezi beyaz iç zıbın mama önlüğü vs var uzun kollu citcitli kisa kollu citcitli badi var

Ben 8 li takım aldım battaniye yi kendim aldim

5 li takımda şapka ve eldiven oluyor alt pantolon ve üst zibin oluyor

Yanı canım demek istediğim battaniyeli almasanda çok parçalı al yinede hast çıkışını parçalar kullanılıyor

10 lü hastane.cikisi çok gerek olmaz ama evet canim o.muslinler inanın çok işe yarıyor. Banyo sonrası ben havlusunun içine ondan koyuyordum, örtü olarak kundak olarak hele de yazın acayip ise yarıyor
Benim aldigim hastane cikisinda ikili takim ve tulum vede diger hersey var ben cok memnun kaldim

Kız isimleri için önerilerim;
Nazenin, Mavi, Eftelya, Venüs, Ceylin ❤ Kızım olsaydı ben Nazenin koyacaktım.
Nazeninle maviyi ben de seviyorum ben eski isimleri seviyorum aslında ama bi naifliğini olan nazenin onlardan biri.
Mavi erkek için de düşünülüyor koyuluyor ben oğlan olsa mavi düşünüyordum bir de gözleri renkli olan Cocuklara mavi deniz isimleri daha bi yakisiyor.

Canım Çok güzel ama nacizhane bi tavsiyede bulunmak isterim. Bu tarz besiklerde çocuk hareketlenince zor olabilir. Kısa süreli bi kullanım olabilir
Evet sallandığı için tehlikeli canım 2-3 ay kullanmak için alacağım zaten normal beşiği farklı olacak

Başın sagolsun canım Allah geride kalanlara hayırlı ömür versin.Taziye oldu mu ki
Basın saolsun canım Allah rahmet eylesin cenaze evi oldu mu ki tören yapılıyor mu artık

Cok sagolun kizlar. Hayir cenaze yapilmiyor ama yine de erkekler gasilhaneye ve mezarliga girdi cikti ben malesef tabi ikisine de gidemedim kalabalik korkusundan ama babama amcama fln sarildim tabi gayriihtiyari. Eve de gelen giden oldu ister istemez normalde olsa gelecek olanin belki yarisi geldi ama yine de geldi gelene de gelme diyemezsin sonucta yakin akraba babannemn kardesleri yegenleri yakin dostlar fln biraz kalabaliga girmis bulunduk.

Başın sağolsun canım Allah geride kalanlara ömür versin.

Ultrasonda bebekleriniz hep kıpırdıyor mu? Biz her gittiğimizde doktor ultrason cihazıyla dürtüyor azıcık bir hareket ederse ediyor normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…