2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Erkek ismi olarak Kerem , Emir Ali , Atlas , Alp Eren çok sevdiğim isimler .. Kız olarakta Elif Naz , Zeynep , Nisa , Öykü
Ben ıkı hafta once doktora gıttıgımde hazıranın 20-30 arası git bana gelmeden dedi ıkı kere gelme bana dedı sonuclarını alınca yanıma gelırsın dedi. Yanı 20. Hafta oluyor sanırım 3 hafta sonrası 21 gibi olucak .aynen bende merak edıuorum cok cunku ıkılı test falan yaptırmadım sen yaptırdın mı?? Istanbulda sımdı renklı ultrason kcın yer bakıuorum nerdenyapsam fıyat almam lazım

Nekadar dediler hiç sormadm bn iki tane yaptrcam bide
Bilmiyorum sana belki uygun gelebilir canım ama 10 lu sete 300 tl bana çok geldi nakış ilave olursa ayrı ücret ben panço dan çok güzel bir şey aldım 175 tl. Belki uzun giyeceği bir kıyafet olsaydı bi nebze ama kısa süreli giyecek .Mesela 3 lu set 120 tl ben bir-kac siteye sordum 70 tl dediler

Eklentiler

• Screenshot_20200531-195517_Instagram.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 38
Takibimi yapan doktoruma gideceğim medipol mega hastanesine
Ben 18.haftamin içindeyim. 20.haftamda detaylı ultrason randevum var. 12.haftamdan beri doktora gorunmedim.
A ıstanbuldamısın?? Neden gıtmedın aslında sık sık gıtmeyın dıyorlar hele de bu donemde . Ben 4-5 haftada bır gıdıyorum. Renklı ultrasonu hangı hastanede cektırıceksın tabı ıstanbuldaysan sorum

Ultrasonda bebekleriniz hep kıpırdıyor mu? Biz her gittiğimizde doktor ultrason cihazıyla dürtüyor azıcık bir hareket ederse ediyor normal mi?
Sanırım bize öyle geliyor doktor karnıma bastırıyor şiddetli ben yine uyuyor mu dedim çok uyuşuk hocam bu dedim gayet iyi sağlıklı dedi.Benimki de hareket etsem mi etmesem mi gibi duruyor .Sanırım yavaşlığı babasına çekecek

Ay maşallah herşeyi almıssınız ben bı cop bile almadım doguma yakın dusunuyorum hala arastırmalardayımm. Hayırlı olsunn . Anne yanı ıcın e bebekte gordum yataga takmalı bıtane ondan dusunuyorum bende . Sezeryan falan olursam belkı surrklı kalkamazmısım oyuzden o mantıklı geldı sız yatak yanına ne alıcaksınjz

Aynen çokmuş bnm ikiz 600 lira ediyo abartmışlar başka sayfalardada gördüm rokoko işleme onlara sorarım artık

Yok ben yaptırmadım ikili üçlü. Dokrorumda önermiyor o testleri yapmadı. Detaylı ultrasonuda organların hepsine bakılıyor diye istiyorum doktorum nereye yönlendirirse oraya gidecem.

Kızlar Twitter da #hamilelereidariizin tag i var ordan sağlık bakanını etiketleyerek tweet atabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanların izni devam edecek bizi de riske atmamaları gerekirdi. Ne kadar çok yazarsak o kadar iyi. Çalışmayan arkadaşlar varsa rica etsek sizde bizim için yazarmısınız

Sanırım benimki de babaya çekmiş o zaman

ben almadım ama karar verdim gibi onları almaya doğuma yakın alırım dedim ben de.
Anne yanı icin napsam bilmiyorum sevi bebe reflü yatağı var ya arkadaşlardan biri onu yatakta yanına koyup yatmis ilk aylarda başka bi tanesi park yatağin içine reflü yatağı koy onu da yanına al minik beşiklerde 2 aydan fazla yatmaz bosa para verme dedi ben de napsam bilmiom biraz az esyayla en ust verimi almak amacim ama bkalim becerebilcem mi

Canim burdayim girememistm birkac gundur malesef babannemi kaybettik.. eger cenaze kalabaliklarinda allah korusun covid kapmadiysam iyiyim.. sessizce takip ediyordm forumu
Allah rahmet eylesin canım, başınız sağolsun... Ben de babaannemi kaybedeli iki hafta oluyor. Burada aileden beş altı kişi gitti sadece, akrabalara VS gelmeyin dedik. Tehlikeli herkes için. Zaten belediye hastaneden alıyor her işlemini define kadar kendi yapıyor. Ben bebek olunca gitmedim. Sonra mezarına gittim. Allah kalanlara sabırlar versin, sen üzülmemeye çalış. Bebeğini de etkiliyor. Güzel anılara odaklanmak benim için kurtarıcı oldu tavsiye ederim

Basınız sağolsun umarım hiç bir şey kapmadan atlatir tum aileniz bu zor sureci

Bugün h&m den bunu sipariş ettim bayıldım bizde oyuncağı da var sanırım o yüzden çok hoşuma gitti. Bebek arabası vs almaya eşimi ikna edemedim fiyatı artarsa artsın napalım nasip diyor
Gülr güle giysin minnoş aynısını oğluma giydirmiştim çook tatlı duruyor yalnız 2 yıl önce aldığımda 49.90dı ne kadar pahalanmış
Eşin neden istemiyor bebek arabası falan bakmayı erken diye mi düşünüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…