Nerden aldın ?Benim aldigim hastane cikisinda ikili takim ve tulum vede diger hersey var ben cok memnun kaldim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahCanim burdayim girememistm birkac gundur malesef babannemi kaybettik.. eger cenaze kalabaliklarinda allah korusun covid kapmadiysam iyiyim.. sessizce takip ediyordm forumu
AA evet canım aynı hafta hayırlı olsun kızçenrenkli detaylı ultrason dediğimizde tüm organlarını inceleyip organlarda bi sıkıntı varmı anne karnında müdahale edilecek bişi var mı yada Bir problem tespit edilirse doğar doğmaz Müdahale ediliyor. Henüz belirlemedi bi yer bir dahaki görüşmede konuşalım dedi. Sen ne zaman gideceksin
Ben ıkı hafta once doktora gıttıgımde hazıranın 20-30 arası git bana gelmeden dedi ıkı kere gelme bana dedı sonuclarını alınca yanıma gelırsın dedi. Yanı 20. Hafta oluyor sanırım 3 hafta sonrası 21 gibi olucak .aynen bende merak edıuorum cok cunku ıkılı test falan yaptırmadım sen yaptırdın mı?? Istanbulda sımdı renklı ultrason kcın yer bakıuorum nerdenyapsam fıyat almam lazımErkek ismi olarak Kerem , Emir Ali , Atlas , Alp Eren çok sevdiğim isimler .. Kız olarakta Elif Naz , Zeynep , Nisa , Öykü
Bilmiyorum sana belki uygun gelebilir canım ama 10 lu sete 300 tl bana çok geldi nakış ilave olursa ayrı ücret ben panço dan çok güzel bir şey aldım 175 tl. Belki uzun giyeceği bir kıyafet olsaydı bi nebze ama kısa süreli giyecek .Mesela 3 lu set 120 tl ben bir-kac siteye sordum 70 tl dedilerNekadar dediler hiç sormadm bn iki tane yaptrcam bide
Takibimi yapan doktoruma gideceğim medipol mega hastanesine
A ıstanbuldamısın?? Neden gıtmedın aslında sık sık gıtmeyın dıyorlar hele de bu donemde . Ben 4-5 haftada bır gıdıyorum. Renklı ultrasonu hangı hastanede cektırıceksın tabı ıstanbuldaysan sorumBen 18.haftamin içindeyim. 20.haftamda detaylı ultrason randevum var. 12.haftamdan beri doktora gorunmedim.
Sanırım bize öyle geliyor doktor karnıma bastırıyor şiddetli ben yine uyuyor mu dedim çok uyuşuk hocam bu dedim gayet iyi sağlıklı dedi.Benimki de hareket etsem mi etmesem mi gibi duruyor .Sanırım yavaşlığı babasına çekecekUltrasonda bebekleriniz hep kıpırdıyor mu? Biz her gittiğimizde doktor ultrason cihazıyla dürtüyor azıcık bir hareket ederse ediyor normal mi?
Ay maşallah herşeyi almıssınızJoieler benim de hosuma gidiyor joie alırım diyordum ama kapatinca cok ağir geldiler. O yuzden kraft cockpit dusunmeye basladm ama bu aldiğin şey de hem fiyat olarak hem de kullanis olarak oldukca iyi.
Dediğin park yatağa ben de bakayim tsekkrler
Aynen çokmuş bnm ikiz 600 lira ediyo abartmışlar başka sayfalardada gördüm rokoko işleme onlara sorarım artıkBilmiyorum sana belki uygun gelebilir canım ama 10 lu sete 300 tl bana çok geldi nakış ilave olursa ayrı ücret ben panço dan çok güzel bir şey aldım 175 tl. Belki uzun giyeceği bir kıyafet olsaydı bi nebze ama kısa süreli giyecek .Mesela 3 lu set 120 tl ben bir-kac siteye sordum 70 tl dediler
Evet ben varım ense kalınlığı 1.7 ve kız dedi.Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı ense kalınlığı 1.4 veya üzeri olup kiz bebeği olacak anneler var mı.. önceliğin sağlıklı olması ama çok merak ediyorum
Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Çok dikkat et her ihtimale karsı kimseye yaklaşma.Canim burdayim girememistm birkac gundur malesef babannemi kaybettik.. eger cenaze kalabaliklarinda allah korusun covid kapmadiysam iyiyim.. sessizce takip ediyordm forumu
Yok ben yaptırmadım ikili üçlü. Dokrorumda önermiyor o testleri yapmadı. Detaylı ultrasonuda organların hepsine bakılıyor diye istiyorum doktorum nereye yönlendirirse oraya gidecem.Ben ıkı hafta once doktora gıttıgımde hazıranın 20-30 arası git bana gelmeden dedi ıkı kere gelme bana dedı sonuclarını alınca yanıma gelırsın dedi. Yanı 20. Hafta oluyor sanırım 3 hafta sonrası 21 gibi olucak .aynen bende merak edıuorum cok cunku ıkılı test falan yaptırmadım sen yaptırdın mı?? Istanbulda sımdı renklı ultrason kcın yer bakıuorum nerdenyapsam fıyat almam lazım
Sanırım benimki de babaya çekmiş o zamanSanırım bize öyle geliyor doktor karnıma bastırıyor şiddetli ben yine uyuyor mu dedim çok uyuşuk hocam bu dedim gayet iyi sağlıklı dedi.Benimki de hareket etsem mi etmesem mi gibi duruyor .Sanırım yavaşlığı babasına çekecek
Ay maşallah herşeyi almıssınızben bı cop bile almadım doguma yakın dusunuyorum hala arastırmalardayımm. Hayırlı olsunn . Anne yanı ıcın e bebekte gordum yataga takmalı bıtane ondan dusunuyorum bende . Sezeryan falan olursam belkı surrklı kalkamazmısım oyuzden o mantıklı geldı sız yatak yanına ne alıcaksınjz
Allah rahmet eylesin canım, başınız sağolsun... Ben de babaannemi kaybedeli iki hafta oluyor. Burada aileden beş altı kişi gitti sadece, akrabalara VS gelmeyin dedik. Tehlikeli herkes için. Zaten belediye hastaneden alıyor her işlemini define kadar kendi yapıyor. Ben bebek olunca gitmedim. Sonra mezarına gittim. Allah kalanlara sabırlar versin, sen üzülmemeye çalış. Bebeğini de etkiliyor. Güzel anılara odaklanmak benim için kurtarıcı olduCanim burdayim girememistm birkac gundur malesef babannemi kaybettik.. eger cenaze kalabaliklarinda allah korusun covid kapmadiysam iyiyim.. sessizce takip ediyordm forumu
Gülr güle giysin minnoşBugün h&m den bunu sipariş ettim bayıldım bizde oyuncağı da var sanırım o yüzden çok hoşuma gitti. Bebek arabası vs almaya eşimi ikna edemedim fiyatı artarsa artsın napalım nasip diyor
A ıstanbuldamısın?? Neden gıtmedın aslında sık sık gıtmeyın dıyorlar hele de bu donemde . Ben 4-5 haftada bır gıdıyorum. Renklı ultrasonu hangı hastanede cektırıceksın tabı ıstanbuldaysan sorum
[/QUOTAslında yazları İstanbul'daydim ama 3 yıldır yurtdışında yaşıyoruz. Burada 12.hafta baktılar sonraki randevuyu 20.haftada verdiler. Uçuşlar açılınca geleceğim. Ama sanırım oraya birşey kalmamış olacak, detaylı ulteasonu şimdi yaşadığım ülkede yaptırıp geleceğim.A ıstanbuldamısın?? Neden gıtmedın aslında sık sık gıtmeyın dıyorlar hele de bu donemde . Ben 4-5 haftada bır gıdıyorum. Renklı ultrasonu hangı hastanede cektırıceksın tabı ıstanbuldaysan sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?