2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin de basin sagolsun cnm.. bizde oyle olmadi nedense bilmiyorm bizimkiler tum islemleri kendileri yapmak istemis de olabilir

Park yagak bende dusunuyodu m sonra acaba gereksız buyuk mu diye dusundum yatak odam kucuk cunku. Hıcbısı almadm arastırıyorum bende az öz almak hedefim evmde yer yok az esya okadar makbul

Hımm allah yardımcınız olsun yurtdısı su zmanda zor inş şu dertten biran once kurtuluruz

Nazenin çok naif bir isim bence

evet kızlar ya bence de çok naif bir isim “Nazenin” kısmet değilmiş bana:) belki buradan bir arkadaşımız görür de hoşuna gider, koyar dedim

Allah rahmet eylesin canim

Merhaba hanımlar 11 haftalıkken bebeğimin cinsiyeti erkek gibi demişti.fakat 14.haftam da gittiğim de cinsiyeti icin bir şey demedi.foto atsam sizce bacak arasındaki şey erkek olduğunu mu gösteriyor?eli bacağının arasında dedi sadece hiçbir şey anlamadım

Eklentiler

• FB35FC9B-D4AA-45AA-921F-EDAF0BFDEFB0.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın hanımlar kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelsinler insallah

Evet erken diye birde taşınacağız bu ay içinde tayin yeri belli olsun diyor yani

Kızlar ebebeğe mutlaka bakın indirimegirmiş birçok şey örtüler battsniyeler almamştö bn iyiki almamşım dedim 35 lira olan müslin 20 tl ikişer tane alınca çok geliyodu bana şıan iyi oldu mutlaka bakın uygulamada gördüm bugün gidip alıcam nasipse

Eklentiler

• 1463F14A-AFAB-46F1-B9D0-35176CEFF52B.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 7F4B9D82-081A-4D2F-843D-9EFD1A7DE493.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 32E5572E-5187-4159-A137-65C36E37C954.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 44
Bozuk cikma olayi şöyle: bazi buyuksehirlerde iki ilcenin tahlillerini sadece bir laboratuvar yapiyor. Coronadan kaynakli vardiyali calisma derken ihmal ediyorlar. Bizim 6 tup kanimizi ziyan ettiler.

Canım sayfaya baktım şimdi ve bayıldım çok güzel şeyler var, cinsiyet netleşsin ben de sipariş vereceğim hemen , bence sayfada ki diğer arkadaşlar da bakmalı
Gunaydin kizlar nasilsiniz?hava burda bu aylarda ilk defa 3 gundur serin gidiyor

Kesinlikle canim diger arkadaslarda bakmali hem urunleri kaliteli hemde çok guzel kiyafetler var benim kız oldugu için dantelli falan cok cici 10 lu hastane çikisi almıştim hatta fotoda atayim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…