Hepsi birbirinden tatli ama ya bende paylastim fotograftan bile guzelAyy benim de eğer kızsa bunlardan birini alacağım
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinBaşın sağolsun canım Allah geride kalanlara ömür versin.
Ayy evet bu da çok güzel çok tatlıGunaydin kizlar nasilsiniz?hava burda bu aylarda ilk defa 3 gundur serin gidiyor
Kesinlikle canim diger arkadaslarda bakmali hem urunleri kaliteli hemde çok guzel kiyafetler var benim kız oldugu için dantelli falan cok cici 10 lu hastane çikisi almıştimhatta fotoda atayim hemenEki Görüntüle 2642856
Canim bu ürün geldi mi eline ? Kalitesi nasıl?Gunaydin kizlar nasilsiniz?hava burda bu aylarda ilk defa 3 gundur serin gidiyor
Kesinlikle canim diger arkadaslarda bakmali hem urunleri kaliteli hemde çok guzel kiyafetler var benim kız oldugu için dantelli falan cok cici 10 lu hastane çikisi almıştimhatta fotoda atayim hemenEki Görüntüle 2642856
Bende ekru istiyordum kalmamişti modelide çok begendigim için pembiş aldimAyy evet bu da çok güzel çok tatlıben daha beyaz ekru renkler tercih ederim.. onun dışında şu eklediklerim de çok cici
geldi canim yakindan dahada güzel birde yumuşacik %pamuklu begendigim dahada var onlarida daha sonra almayi dusunuyorumCanim bu ürün geldi mi eline ? Kalitesi nasıl?
Seninkide guzel bende bunu begenmistimBu da beğendiğim gecelik pijama sabahlık takımı
Bunun yakası bana biraz kapalı gibi geldi o yüzden diğerini seçtim tabi almadım daha...Seninkide guzel bende bunu begenmistim Eki Görüntüle 2642925
Bende bi bakayim dedigin sayfalara canim bende hm den yazlik elbiseleri begendim sanki kışliklar bitti yazliklara geçtim tovbeJammy baby sayfasından bende beğendim birkaç model ayrıca sebaby var Pierre cardin ürünleri var oradan da birkaç model sipariş verebilirim aynı zamanda carters ve hm de bazı modelleri beğendim ama bu ürünlerde 6-9 aya kadar alırım diye düşünüyorum.. birde özel pijama yaptırmayı düşünüyorum iki kızım ve kendim içinAziz bebe İdil bene ürünleri de güzel oluyor ilk kuzumda 1-2 model aldım hem uzun süre kullanılıyor hemde leke falan olursa çıkıyor hemen
Beğendiklerimizi aldıklarımızı paylaşalım canımJammy baby sayfasından bende beğendim birkaç model ayrıca sebaby var Pierre cardin ürünleri var oradan da birkaç model sipariş verebilirim aynı zamanda carters ve hm de bazı modelleri beğendim ama bu ürünlerde 6-9 aya kadar alırım diye düşünüyorum.. birde özel pijama yaptırmayı düşünüyorum iki kızım ve kendim içinAziz bebe İdil bene ürünleri de güzel oluyor ilk kuzumda 1-2 model aldım hem uzun süre kullanılıyor hemde leke falan olursa çıkıyor hemen
Sabahligin kol detayini çok begendigim icin sectim aynen bende almadim sonraya birakiyorum bebegime yaptiracagimisimli tulumu falan sonraya biraktim ama ben terlik taci cok begenemedim indirimli olarak yine ordan kır çicekli tac terlik düşunuyorumBunun yakası bana biraz kapalı gibi geldi o yüzden diğerini seçtim tabi almadım daha...
Benimde çarşamba günü kontrolüm var tam 17 haftalık olacak ben de bir aydır görmüyorum çatlıcam artıkBen de o siteden şunları beğendim. 12. Haftada kız gibi demişti. Haftaya 17 haftalık oluyorum ins. Haftaya kontrolüm var ins. Ondan sonra ben de bi sipariş vermeyi düşünüyorum. Inş hayırlısı ile 1 hafta çabucak geçse. 4 haftadır görmüyorum bebisimi.Eki Görüntüle 2642902 Eki Görüntüle 2642903 Eki Görüntüle 2642902 Eki Görüntüle 2642903 Eki Görüntüle 2642904 Eki Görüntüle 2642902 Eki Görüntüle 2642903
Bende onu sormustum ama çogu altina bisey giydirmiyormuş yada kilotlu corap giydiriyormuş ama yeni dogana kilotlu çorap giydirilirmi bilemedimki sıkar batar gibime geldi hadi 2.aydan sonra giydirilir ama oncesini bende bilmiyorum burdaki anneler bebek cok sikintiya gelemez demislerdiKızlar şimdi tulum alıyoruz ya ya da alt üst takım , içine uzun kollu zıbın giydireceğim ama altına ne giydireceğiz? Pijama mı ? İki kat olsun üşümesin diye .. sadece tulum ya da takım ile kışın evde üşürler siye düşünüyorum .ne diyorsunuz ?
Başınız sağ olsun.Canim burdayim girememistm birkac gundur malesef babannemi kaybettik.. eger cenaze kalabaliklarinda allah korusun covid kapmadiysam iyiyim.. sessizce takip ediyordm forumu
Başın sağolsun canım rabbim siz sevenlerine sabır versinCok sagolun kizlar. Hayir cenaze yapilmiyor ama yine de erkekler gasilhaneye ve mezarliga girdi cikti ben malesef tabi ikisine de gidemedim kalabalik korkusundan ama babama amcama fln sarildim tabi gayriihtiyari. Eve de gelen giden oldu ister istemez normalde olsa gelecek olanin belki yarisi geldi ama yine de geldi gelene de gelme diyemezsin sonucta yakin akraba babannemn kardesleri yegenleri yakin dostlar fln biraz kalabaliga girmis bulunduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?