2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy evet bu da çok güzel çok tatlı ben daha beyaz ekru renkler tercih ederim.. onun dışında şu eklediklerim de çok cici

Eklentiler

• 49A29792-0BAE-47A9-A4D9-7101C801E90C.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 978AE5AE-B4CE-44CE-94FB-515C97F6B1FB.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 40
  • ED9F9271-42BE-4AB5-8E6E-4251413A752A.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 36
  • BF08C9AD-14F4-4E5F-A354-BA1ACDBF07FE.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 33
  • DBBF688C-88E3-4AB9-946C-AB5179513CCF.webp
    20 KB · Görüntüleme: 35
Çivil de bu zıbınlar 7 TL ... herşeyin altına giyilir , yıkaması kolay ... 5 tane alayım diyorum..

Eklentiler

• C393ADB4-DD0F-4CCA-A35F-0C3222B646D4.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 41
Canim bu ürün geldi mi eline ? Kalitesi nasıl?

Ben de o siteden şunları beğendim. 12. Haftada kız gibi demişti. Haftaya 17 haftalık oluyorum ins. Haftaya kontrolüm var ins. Ondan sonra ben de bi sipariş vermeyi düşünüyorum. Inş hayırlısı ile 1 hafta çabucak geçse. 4 haftadır görmüyorum bebisimi.

Ayy evet bu da çok güzel çok tatlı ben daha beyaz ekru renkler tercih ederim.. onun dışında şu eklediklerim de çok cici
Bende ekru istiyordum kalmamişti modelide çok begendigim için pembiş aldimhepsi harika
Canim bu ürün geldi mi eline ? Kalitesi nasıl?
geldi canim yakindan dahada güzel birde yumuşacik %pamuklu begendigim dahada var onlarida daha sonra almayi dusunuyorum senin paylastiklarinda çok şirin

Jammy baby sayfasından bende beğendim birkaç model ayrıca sebaby var Pierre cardin ürünleri var oradan da birkaç model sipariş verebilirim aynı zamanda carters ve hm de bazı modelleri beğendim ama bu ürünlerde 6-9 aya kadar alırım diye düşünüyorum.. birde özel pijama yaptırmayı düşünüyorum iki kızım ve kendim için Aziz bebe İdil bene ürünleri de güzel oluyor ilk kuzumda 1-2 model aldım hem uzun süre kullanılıyor hemde leke falan olursa çıkıyor hemen

Bende bi bakayim dedigin sayfalara canim bende hm den yazlik elbiseleri begendim sanki kışliklar bitti yazliklara geçtim tovbe birde triko ceket begenmistim hemencik bitmiş

Beğendiklerimizi aldıklarımızı paylaşalım canım

Kızlar şimdi tulum alıyoruz ya ya da alt üst takım , içine uzun kollu zıbın giydireceğim ama altına ne giydireceğiz? Pijama mı ? İki kat olsun üşümesin diye .. sadece tulum ya da takım ile kışın evde üşürler siye düşünüyorum .ne diyorsunuz ?

Bunun yakası bana biraz kapalı gibi geldi o yüzden diğerini seçtim tabi almadım daha...
Sabahligin kol detayini çok begendigim icin sectim aynen bende almadim sonraya birakiyorum bebegime yaptiracagimisimli tulumu falan sonraya biraktim ama ben terlik taci cok begenemedim indirimli olarak yine ordan kır çicekli tac terlik düşunuyorum

Benimde çarşamba günü kontrolüm var tam 17 haftalık olacak ben de bir aydır görmüyorum çatlıcam artık cinsiyet kesinleşsin hemen birşeyler alacağım. Bu siteyi bilmiyordum güzle şeyler varmış iyi oldu öğrendiğim

Slmlar Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin insAllah kızlar
El emeği yaptığım ürünleri uygun fiyatlarla satıyorum ilgilenen olursa

Bende onu sormustum ama çogu altina bisey giydirmiyormuş yada kilotlu corap giydiriyormuş ama yeni dogana kilotlu çorap giydirilirmi bilemedimki sıkar batar gibime geldi hadi 2.aydan sonra giydirilir ama oncesini bende bilmiyorum burdaki anneler bebek cok sikintiya gelemez demislerdi

Başın sağolsun canım rabbim siz sevenlerine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…