Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt :)Kızlar selamlar
sonunda benim bebeğimin de cinsiyeti belli oldu
kızım olacak
1 tane de 12 yaşında kızım var
ben çok sevindim sizinle paylaşmak istedim
Canım ben oğlumda ilk aylarda genelde tulum giydirdim ayaklı eldivenli bereli takım olanlardan altına tek alt pijama içine de böyle uzun kollu zıbınlardan almıştım baya çok rahat oldu içine ayrıca çorap da giydirdim tulumun üşüyolar çünkü canım :) martda doğmuştu oğlum :)Kızlar şimdi tulum alıyoruz ya ya da alt üst takım , içine uzun kollu zıbın giydireceğim ama altına ne giydireceğiz? Pijama mı ? İki kat olsun üşümesin diye .. sadece tulum ya da takım ile kışın evde üşürler siye düşünüyorum .ne diyorsunuz ?
Gözünüz aydın canım :)Kızlar selamlar
kızım olacak
TUlumları 3-6 ay 1-3 ay alırım canım yenidoğan çok kısa giyiliyor.. küçük doğsa bile 1 ay maksimum ama mesela 10 lu hastane çıkışında yenidoğan oluyor..2 Li 3 lü tulumları yenidoğan mı alacaksın ? Bide müslin battaniye yaz için daha uygun dmi ? Ayy 7 sene geçince üstünden insan unutuyormuş herşeyi
Canım yazlık alacaksan 1 yaş al nasılsa çabuk büyüyorlar 7-8 aydan sonra evde de giyer yaz olunca da giyer..Bende bi bakayim dedigin sayfalara canim bende hm den yazlik elbiseleri begendim sanki kışliklar bitti yazliklara geçtim tovbebirde triko ceket begenmistim hemencik bitmiş
Tamam canım sipariş verince atarım buraya 18-19 haftada tekrar gideceğim cinsiyeti değişmezse siparişlere başlarım muhtemelenBeğendiklerimizi aldıklarımızı paylaşalım canım
canım ben direk giydirdim zıbın üstüne yenidoğan döneminde çok giydirilmiyor zaten ama 1 Aydan sonra çok rahat giydirebilirsim zaten battaniyeye sarıyorsun çocuk soğuk havaya alışsın ben kızımda öyle yaptım üşümez kolay kolayKızlar şimdi tulum alıyoruz ya ya da alt üst takım , içine uzun kollu zıbın giydireceğim ama altına ne giydireceğiz? Pijama mı ? İki kat olsun üşümesin diye .. sadece tulum ya da takım ile kışın evde üşürler siye düşünüyorum .ne diyorsunuz ?
Terlik taç ben de beğenemedim.. ahusedef instagramda , bi bak istersenSabahligin kol detayini çok begendigim icin sectim aynen bende almadim sonraya birakiyorum bebegime yaptiracagimisimli tulumu falan sonraya biraktim ama ben terlik taci cok begenemedim indirimli olarak yine ordan kır çicekli tac terlik düşunuyorum
Hayırlı olsun inşallah .. 12 yıl aradan sonra gelen minikKızlar selamlar
kızım olacak
ben de senin gibiyim :)Kızlar ben napıcam ya.. İ-NA-NIL-MAZ cahilim bebek konusunda. Anlattığınız şeylerin hiçbirini anlamıyorum. Ne giydiricem ben bu bebeğe doğduğunda şuan içim şişti. İnternet sitelerinden bakmaya başladım şimdi. Mesela kısa kollu zıbın görüyorum. Mesela şunlar gibi. Bebek bunla üşimicek mi kasım aralıkta. Bunun altına pijama altı mı almak gerek bir daha. Bir arkadaş külotlu çorap fln demiş. üstüne hırka giydirilmez heralde bunun. Anneme güveniyordum o da 30 sene öncede kalmış bir şey anlamıyor hatırlamıyor.
Hiç telaşlanma canım bak şimdi standart işte bu attığın şey atlet bildiğimiz. Bunun üzerine 1 kat pijama giydireceksin. Üstüne de yelek, hırka giydirirsin. Baktın üşüyor, 2 kat pijama giydir. Böyle biz yazınca çok karışık gibi gelir ama aslında sen zaten anlayacaksın ne giydireceğini doğunca :)Kızlar ben napıcam ya.. İ-NA-NIL-MAZ cahilim bebek konusunda. Anlattığınız şeylerin hiçbirini anlamıyorum. Ne giydiricem ben bu bebeğe doğduğunda şuan içim şişti. İnternet sitelerinden bakmaya başladım şimdi. Mesela kısa kollu zıbın görüyorum. Mesela şunlar gibi. Bebek bunla üşimicek mi kasım aralıkta. Bunun altına pijama altı mı almak gerek bir daha. Bir arkadaş külotlu çorap fln demiş. üstüne hırka giydirilmez heralde bunun. Anneme güveniyordum o da 30 sene öncede kalmış bir şey anlamıyor hatırlamıyor.
Gözükmedi resimler canım yaben de senin gibiyim :)
bunun ustune pıjama takımı giydirıyoz galiba iki parca. soyle
Screenshot Screenshot
bir de uzun patikli eldivenli zıbınlar var ilk donem onlar da giydirilebilir soyle bak
Screenshot
ben boyle anladım biraz ele geldiklerinde de yarım kollu ya da uzun zıbın üstü kulotlu corap ve onun istine pıjama giydirirz ocak gibi. allah izin verirse.
bu arada aldıklarım cok seker demi ya pembe en sevdiğim renk belli oluyo mu cok
ben de senin gibiyim :)
bunun ustune pıjama takımı giydirıyoz galiba iki parca. soyle
Screenshot Screenshot
bir de uzun patikli eldivenli zıbınlar var ilk donem onlar da giydirilebilir soyle bak
Screenshot
ben boyle anladım biraz ele geldiklerinde de yarım kollu ya da uzun zıbın üstü kulotlu corap ve onun istine pıjama giydirirz ocak gibi. allah izin verirse.
bu arada aldıklarım cok seker demi ya pembe en sevdiğim renk belli oluyo mu cok
İnşallah canımBu arada bugün fetal dna testimiz çıkacak çok stresliyim inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım çok güzel haberler alBu arada bugün fetal dna testimiz çıkacak çok stresliyim inşallah güzel haberler alırız
İyiyiz sen nasılsın bakalım? Çok az uğruyorsun buralara :)Naber kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?