2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben oğlumda ilk aylarda genelde tulum giydirdim ayaklı eldivenli bereli takım olanlardan altına tek alt pijama içine de böyle uzun kollu zıbınlardan almıştım baya çok rahat oldu içine ayrıca çorap da giydirdim tulumun üşüyolar çünkü canım :) martda doğmuştu oğlum :)

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-01-13-21-10.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
2 Li 3 lü tulumları yenidoğan mı alacaksın ? Bide müslin battaniye yaz için daha uygun dmi ? Ayy 7 sene geçince üstünden insan unutuyormuş herşeyi
TUlumları 3-6 ay 1-3 ay alırım canım yenidoğan çok kısa giyiliyor.. küçük doğsa bile 1 ay maksimum ama mesela 10 lu hastane çıkışında yenidoğan oluyor..

Bende bi bakayim dedigin sayfalara canim bende hm den yazlik elbiseleri begendim sanki kışliklar bitti yazliklara geçtim tovbe birde triko ceket begenmistim hemencik bitmiş
Canım yazlık alacaksan 1 yaş al nasılsa çabuk büyüyorlar 7-8 aydan sonra evde de giyer yaz olunca da giyer..
Beğendiklerimizi aldıklarımızı paylaşalım canım
Tamam canım sipariş verince atarım buraya 18-19 haftada tekrar gideceğim cinsiyeti değişmezse siparişlere başlarım muhtemelen

canım ben direk giydirdim zıbın üstüne yenidoğan döneminde çok giydirilmiyor zaten ama 1 Aydan sonra çok rahat giydirebilirsim zaten battaniyeye sarıyorsun çocuk soğuk havaya alışsın ben kızımda öyle yaptım üşümez kolay kolay

Terlik taç ben de beğenemedim.. ahusedef instagramda , bi bak istersen

Kızlar ben napıcam ya.. İ-NA-NIL-MAZ cahilim bebek konusunda. Anlattığınız şeylerin hiçbirini anlamıyorum. Ne giydiricem ben bu bebeğe doğduğunda şuan içim şişti. İnternet sitelerinden bakmaya başladım şimdi. Mesela kısa kollu zıbın görüyorum. Mesela şunlar gibi. Bebek bunla üşimicek mi kasım aralıkta. Bunun altına pijama altı mı almak gerek bir daha. Bir arkadaş külotlu çorap fln demiş. üstüne hırka giydirilmez heralde bunun. Anneme güveniyordum o da 30 sene öncede kalmış bir şey anlamıyor hatırlamıyor.

Eklentiler

• Screen Shot 2020-06-01 at 14.03.06.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 30
ben de senin gibiyim :)

bunun ustune pıjama takımı giydirıyoz galiba iki parca. soyle
Screenshot Screenshot

bir de uzun patikli eldivenli zıbınlar var ilk donem onlar da giydirilebilir soyle bak
Screenshot

ben boyle anladım biraz ele geldiklerinde de yarım kollu ya da uzun zıbın üstü kulotlu corap ve onun istine pıjama giydirirz ocak gibi. allah izin verirse.

bu arada aldıklarım cok seker demi ya pembe en sevdiğim renk belli oluyo mu cok

Hiç telaşlanma canım bak şimdi standart işte bu attığın şey atlet bildiğimiz. Bunun üzerine 1 kat pijama giydireceksin. Üstüne de yelek, hırka giydirirsin. Baktın üşüyor, 2 kat pijama giydir. Böyle biz yazınca çok karışık gibi gelir ama aslında sen zaten anlayacaksın ne giydireceğini doğunca :)

Gözükmedi resimler canım ya

Evet çok güzelmiş nerden aldın
Ben de ilk aylar o dediğin uzun patikli eldivenlilerden giydirilir gibi geliyor. Acaba hangisini kullanmak daha rahat alt açarken fln

Naber kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…