2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hiç panikleme canını da sıkma, otomatik yükleniyor inan
su akıyor yolunu buluyor
kıyafet kısmı aslında en dertsiz olanı
bodyler mesela ben uzun kollu alıyorum kasım sonu aralık başı gibi doğacak bebişler
uzun kollu body daha rahat olur
üstüne pijama ya da tulum giydiririz
minik ayaklara çorap bir de eldiven mis gibi gezerler
serinde de üstlerine bir yelek oldu bitti bence
zaten battaniye var aksi durumlarda
burayı takipte ol bence, ben ilk kızımda çok şey öğrenmiştim
deneyimleri paylaştıkça çok şey öğreniyor insan

İnşallah bakalım. Çok sağol. Annelik gelince içgüdüsel yaparım bence de bir şeyleri ama önceden olması gereken hazırlıkları bilemiyorum telaşım o. Hayatm boyunca arkadaşların baby showerları fln olurdu onlarda da ne hediye alacağımı bilemezdim ztn

Bir de şimdi mevsimden dolayı heralde hep kısa kollular atletler var. O da kafamı karıştırıyor. Heralde ben sonbaharda yapacağım kıyafet alışverişini.

Evet çok güzelmiş nerden aldın
Ben de ilk aylar o dediğin uzun patikli eldivenlilerden giydirilir gibi geliyor. Acaba hangisini kullanmak daha rahat alt açarken fln
lcw genelde bir iki tane de hm aldım. lcw cok oneriyor herkes outlet kısmında cok iyi fiyatlar oluyor stok girilen urunler bazen dakikalar icinde bitiyor. oraya mutlaka bak. ben su 4-5 li takımları hastane cıkısı kullancam ordan aldım 0 ya da 0-1 m aldım hastane cıkısı giydirirm 50 tl fln cok hesaplı. 300 tl nakıslı isimli seyler bana cok uzak geliyor. bir de 10 lu hastane cıkısı alıcam belkı hediye gelir diye almadım onu daha asdhaskjdh

İyiyiz sen nasılsın bakalım? Çok az uğruyorsun buralara :)
Ay evet unutuyorum canom benn ya aklıma arada geliyor bakıyorm kızlar napıyor ki diye
Aynı valla bildiğin gbi devam..seyahatbyasağı kalktı ya15inde kontrolum var sonra annemin yanına gideyim diyorum
Sende ne var ne yok sen ne yaptın senin ne zamandı kontrol

Bizde de sağolsun arkadaşların kızları var biz veririz illa ki diyorlar. Bebek arabasından oto koltuğundan en çok telaşlanıyordum onlardan yırttık. 4moms ana kucağı da veririm dedi bir arkadaş. Bazıları da kıyafet veririz dediler. Ben daha hiçbir şey almadım hem cinsiyetten kesin emin olmak istiyorum hem de göreyim kimden neler geliyor aynı senin dediğin gibi=) O sırada da öğrenmeye çalışayım bişeyler buradan ya da videolardan.

Baya bi giydiriyorlarmış=) çok teşekkürler video için de. Ben böyle hırka fln hiç görmedim mesela. O içteki uzun kolluyla bırakırdım büyük ihtimalle.
kendi kıyafetlerimizden bir kat fazla giydirmeliyiz normalde ama ilk ay cok üsüyebiliyorlar. doğunca direk ufonun altına konuluyor hatta annenin vucut sıcaklığına alısık oldukları icin.

Hiç telaşlanma canım, daha vaktin var alırsın alınacakları. Doğduktan sonra da alınıyor yine ihtiyaç oldukça zaten.

• Öncelikle içten giydirmek için ÜST:

Bunlardan al 5'er tane uzun/kısa evin durumuna göre içten giydir.

• İçten giydirmek için ALT:

Bunlardan al ucuz ucuz 5-6 tane.

• Dış giyim:

• Gelelim en DIŞA

bie ze arkadasım artık onlara kucuk gelen oto koltuğunu vercek onu hastaneden cıkarken tasımak icin kullanırız bkalm. arkadas hamile kıayfetlerini yolluyor simdi sana ayırdım diye :) yazı elbiselerle gecistiririz bol bol rahat rahat biz de. onun dısında nasıl yapıcağmızı da annelerimiz arkadaslarımz burdakı tecrubelı arkdslardan oğrenırız panık olma. ben de cok paniktim gecen aylarda simdi biraz rahatladım.

Aaa süper valla iyi olur senin için. Ben işe başladım bugün çağırdılar bizi. Çarşamba günü de kontrol var artık cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum

Selam kızlar.2019 kasım annelerinden geliyorum.Biriniz yenidogan bebeği nasıl giydirdiniz diye sormuş.
13 kasım da normal doğumla oğlum oldu.Önemli olan oda sıcaklığı.24-25 derece iyi bi sıcaklık.Ben uzun kollu çıtçıtlı body almadım hiç,gerek olmuyor zaten yenidogan bebeğin üzeri örtülü oluyor her daim.Çıtçıtlı badinin üzerine alt üst uzun kollu,patikli penye giydirdim.Üzerine kısa çorap.Emzirmek için kucağıma aldığımda penye battaniyesine sarıyordum.Yatirinca da pelus battaniyesini örtüyordum.Şöyle bi gerçek var, erkek bebekler sıcağı pek sevmiyorlar.Bebeği hediye paketi gibi kat kat sarmaya gerek yok.Doktorum hep,kendi giydiginden 1 kat fazlasını giydir dedi.Sen tişört giyiyorsan ona uzun kollu,sen atletle duruyosan o tişörtle dursun vs.gibi..
Aralık ayı daha soğuk olmuştu.O zaman birer kat penye daha giydirdim.
Kundak yapmadım hiç.Gece yatarken de kısa çorabını çıkardım hep,patikli altla uyudu,kan akışı için bu gerekli.Şapka ve eldiven 1 ay taktım,sonra istemedi zaten.Çok çabuk büyüyorlar.İlk bebeği olacaklar için söylüyorum yenidogan takımlarını çok almayın.En çok 3-6 ay giydiriliyor.Ağız mendili alın bol bol.
Hepiniz sağ salim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤

Teşekkür ederiz tecrübelerin için

Çok açıklayıcı olmuş ben de çok acemiyim şimdi baya anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…