2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aaa süper valla iyi olur senin için. Ben işe başladım bugün çağırdılar bizi. Çarşamba günü de kontrol var artık cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum
Ay haber et banda görmezsem diye etiketle beni
Kolay gelsin canım dikkat et kendine...

Cok tesekkurler hakikaten cok aciklayici olmus eline emegine saglik.

Cok tesekkurler paylastigin icin

Ayy ne güzel açıklamış ... peki çıtçıtlı badylerden 0 3 alalım değil mi ? 3 6 mı yoksa ?

Şöyle birşeyler almak daha mı mantıklı sizce?

Canım içine giydirmek içim düz beyaz uzun kollu zıbınlardan almak en iyisi , yeni doğduklarında çok üşürler ... beyaz olmasının sebebi de herşeyin altına giyilir..desenli alırsan üstüne giydireceğin takım ya da tulum beyaz veya açık renkse içinden desenleri belli olur ... ben iç zıbınların beyaz olmasına takığım

Canim arkadaslarda aciklamislar benimde nasip olursa ilk bebegim olacak burda tecrubeli annelerden fikir edinerek ogrendim ne yapacagimi ben ekim sonu kasim başi dogum yapacagim icin ve fogum yapacagim sehir o aylarda bile sicak ben bebegin icine kisa kollu zibin giydirip sonra notmal yeni dogan takimlari var bak 5 li şekilde onlardan giydirecem sana fotoda atarim zaten dedikleri gibi penye battaniyeye sariyorlar kucaga falan alirken ama hava soguk oldugunda ben icine uzun kollu zibin giydiririm altinada ekstradan giydireceksem bakarim cok soguksa giydiririm fakat evin ici zaten sicak olacagi icin altina giydirmem diye dusunuyorum sadece ayakli pijamasi giydirilse yeter birde ben hep cevremde şunu gordum bebek uyandığında emzirmek icin kucaga alirken hep yarim kol pamuklu ince yelek giydiriyorlar ben bi kac degisik yelekte alacam ince pamuklu olanlardan

eklediğiniz videoda önce kolsuz çıtçıtlı giydirilmiş sanırım. üzerine ince iç zıbın. geçen yazmıştım ama buraya mı hatırlamıyorum. hastane çıkışlarında düz beyaz uzun kollu iç zıbınlar vardır. yoksa ondan ayrıca alın. o iç zıbının üzerüne de normal üst alt gidirmişlerkış bebesi bende de ilk olacak ama bende paket gibi giydirmeyi sevmem hiç bakalım nasıl yapıcaz

Kizlar e bebege gidip geldik inanilmaz indirimler var fakat virusten dokayi korktugum icin hemen yazdigim bi kac seyler vardi onlara hemen gidip baktim kalin battaniyelerin buraz incesi yumaşak olanlar onlar 30 yl den 11 tl ye duşmuş yildizli olanlardan aldim gotmek isterseniz foto atarim pamuklu battaniye 35 tl den 21 tl ye duşmuş o dediginiz beyaz uzun kisa askili zibinlar 5 tl 7 tl vede 5 al 4 odeydi aldim hemen alt ust pijama aldim muslin ortuleri kalmamis kalanlarda etkek bebişlere goreydi internetten alacam 20 tl gidil bakmanizi tavsiye ederim ben bb dediklerimi aldim şimdilik

Jammybaby de ki 5 Li setlerin kalıpları Nasıl acaba ? 0 3 mü , 3 6 ay mı almak gerekir ?

Foto isteriz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…