Ay haber et banda görmezsem diye etiketle beniAaa süper valla iyi olur senin için. Ben işe başladım bugün çağırdılar bizi. Çarşamba günü de kontrol var artık cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum
ben de ayın 20 sinden beri gidiyorum ise ve hastanenin icindeyim hasta gormesem deSen de başlıyormusun canım
Teşekkür ederim :)Ay haber et banda görmezsem diye etiketle beni
Kolay gelsin canım dikkat et kendine...
Hiç telaşlanma canım, daha vaktin var alırsın alınacakları. Doğduktan sonra da alınıyor yine ihtiyaç oldukça zaten.
- Öncelikle içten giydirmek için ÜST:
Bunlardan al 5'er tane uzun/kısa evin durumuna göre içten giydir.
- İçten giydirmek için ALT:
Patikli Mavi Tek Alt Bebek Penye Pantolon 6-9 AY - Bebegen.com.tr
Patikli Mavi Tek Alt Bebek Penye Pantolon 6-9 AY Bebegen.com.tr'de. Bebegen Body Zıbın ve Tek Alt Modellerini Ücretsiz Kargo ve Fırsatı, Kapıda Ödeme ile Güvenle Bebegen'den Satın Alın.www.bebegen.com.tr
Bunlardan al ucuz ucuz 5-6 tane.
- Dış giyim:
- Ya tulum giydireceksin: Necix's Panda Figürlü 3 Lü Bebek Tulum Seti K1936 | Trendyol
- Ya da alt-üst takım: Mymio Bebek Minik Sincap Kulaklı Sweatshirt Tek Alt 2li Takım
- Gelelim en DIŞA
- Kafaya penye bere: Andy Wawa Şapka 2li Giraffe Elephant AND-AC20168-EKR | babymall.com.tr
- Ellere penye eldiven: İdil Baby Eldiven 2li IDL-13282-PMB | Babymall
- Ayaklara patik/çorap: Tw Wara Çocuk Çorap
- Sırta penye yelek: Dino Girl 2li Penye Yelek Kombin
Cok tesekkurler paylastigin icinSelam kızlar.2019 kasım annelerinden geliyorum.Biriniz yenidogan bebeği nasıl giydirdiniz diye sormuş.
13 kasım da normal doğumla oğlum oldu.Önemli olan oda sıcaklığı.24-25 derece iyi bi sıcaklık.Ben uzun kollu çıtçıtlı body almadım hiç,gerek olmuyor zaten yenidogan bebeğin üzeri örtülü oluyor her daim.Çıtçıtlı badinin üzerine alt üst uzun kollu,patikli penye giydirdim.Üzerine kısa çorap.Emzirmek için kucağıma aldığımda penye battaniyesine sarıyordum.Yatirinca da pelus battaniyesini örtüyordum.Şöyle bi gerçek var, erkek bebekler sıcağı pek sevmiyorlar.Bebeği hediye paketi gibi kat kat sarmaya gerek yok.Doktorum hep,kendi giydiginden 1 kat fazlasını giydir dedi.Sen tişört giyiyorsan ona uzun kollu,sen atletle duruyosan o tişörtle dursun vs.gibi..
Aralık ayı daha soğuk olmuştu.O zaman birer kat penye daha giydirdim.
Kundak yapmadım hiç.Gece yatarken de kısa çorabını çıkardım hep,patikli altla uyudu,kan akışı için bu gerekli.Şapka ve eldiven 1 ay taktım,sonra istemedi zaten.Çok çabuk büyüyorlar.İlk bebeği olacaklar için söylüyorum yenidogan takımlarını çok almayın.En çok 3-6 ay giydiriliyor.Ağız mendili alın bol bol.
Hepiniz sağ salim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤
Başladım canım belim koptu ya ev gibisi yokmuş gerçekten ve vajinal agrım var hafif neyseki yarın doktor kontrolüm var ins herşey yolundadirSen de başlıyormusun canım
İçini rahat tut güzel haberlerini bekliyoruzBu arada bugün fetal dna testimiz çıkacak çok stresliyim inşallah güzel haberler alırız
Bakarim canimTerlik taç ben de beğenemedim.. ahusedef instagramda , bi bak istersen
Ayy ne güzel açıklamış ... peki çıtçıtlı badylerden 0 3 alalım değil mi ? 3 6 mı yoksa ?Hiç telaşlanma canım, daha vaktin var alırsın alınacakları. Doğduktan sonra da alınıyor yine ihtiyaç oldukça zaten.
- Öncelikle içten giydirmek için ÜST:
Bunlardan al 5'er tane uzun/kısa evin durumuna göre içten giydir.
- İçten giydirmek için ALT:
Patikli Mavi Tek Alt Bebek Penye Pantolon 6-9 AY - Bebegen.com.tr
Patikli Mavi Tek Alt Bebek Penye Pantolon 6-9 AY Bebegen.com.tr'de. Bebegen Body Zıbın ve Tek Alt Modellerini Ücretsiz Kargo ve Fırsatı, Kapıda Ödeme ile Güvenle Bebegen'den Satın Alın.www.bebegen.com.tr
Bunlardan al ucuz ucuz 5-6 tane.
- Dış giyim:
- Ya tulum giydireceksin: Necix's Panda Figürlü 3 Lü Bebek Tulum Seti K1936 | Trendyol
- Ya da alt-üst takım: Mymio Bebek Minik Sincap Kulaklı Sweatshirt Tek Alt 2li Takım
- Gelelim en DIŞA
- Kafaya penye bere: Andy Wawa Şapka 2li Giraffe Elephant AND-AC20168-EKR | babymall.com.tr
- Ellere penye eldiven: İdil Baby Eldiven 2li IDL-13282-PMB | Babymall
- Ayaklara patik/çorap: Tw Wara Çocuk Çorap
- Sırta penye yelek: Dino Girl 2li Penye Yelek Kombin
Canım içine giydirmek içim düz beyaz uzun kollu zıbınlardan almak en iyisi , yeni doğduklarında çok üşürler ... beyaz olmasının sebebi de herşeyin altına giyilir..desenli alırsan üstüne giydireceğin takım ya da tulum beyaz veya açık renkse içinden desenleri belli olur ... ben iç zıbınların beyaz olmasına takığım
Canim arkadaslarda aciklamislar benimde nasip olursa ilk bebegim olacak burda tecrubeli annelerden fikir edinerek ogrendim ne yapacagimi ben ekim sonu kasim başi dogum yapacagim icin ve fogum yapacagim sehir o aylarda bile sicak ben bebegin icine kisa kollu zibin giydirip sonra notmal yeni dogan takimlari var bak 5 li şekilde onlardan giydirecem sana fotoda atarim zaten dedikleri gibi penye battaniyeye sariyorlar kucaga falan alirken ama hava soguk oldugunda ben icine uzun kollu zibin giydiririm altinada ekstradan giydireceksem bakarim cok soguksa giydiririm fakat evin ici zaten sicak olacagi icin altina giydirmem diye dusunuyorum sadece ayakli pijamasi giydirilse yeter birde ben hep cevremde şunu gordum bebek uyandığında emzirmek icin kucaga alirken hep yarim kol pamuklu ince yelek giydiriyorlar ben bi kac degisik yelekte alacam ince pamuklu olanlardanKızlar ben napıcam ya.. İ-NA-NIL-MAZ cahilim bebek konusunda. Anlattığınız şeylerin hiçbirini anlamıyorum. Ne giydiricem ben bu bebeğe doğduğunda şuan içim şişti. İnternet sitelerinden bakmaya başladım şimdi. Mesela kısa kollu zıbın görüyorum. Mesela şunlar gibi. Bebek bunla üşimicek mi kasım aralıkta. Bunun altına pijama altı mı almak gerek bir daha. Bir arkadaş külotlu çorap fln demiş. üstüne hırka giydirilmez heralde bunun. Anneme güveniyordum o da 30 sene öncede kalmış bir şey anlamıyor hatırlamıyor.
Çok guzeller canim bende gri kapşonlunun pembesini aldimbizim de cicilerimiz geldi bugün
Jammybaby de ki 5 Li setlerin kalıpları Nasıl acaba ? 0 3 mü , 3 6 ay mı almak gerekir ?Canim arkadaslarda aciklamislar benimde nasip olursa ilk bebegim olacak burda tecrubeli annelerden fikir edinerek ogrendim ne yapacagimi ben ekim sonu kasim başi dogum yapacagim icin ve fogum yapacagim sehir o aylarda bile sicak ben bebegin icine kisa kollu zibin giydirip sonra notmal yeni dogan takimlari var bak 5 li şekilde onlardan giydirecem sana fotoda atarim zaten dedikleri gibi penye battaniyeye sariyorlar kucaga falan alirken ama hava soguk oldugunda ben icine uzun kollu zibin giydiririm altinada ekstradan giydireceksem bakarim cok soguksa giydiririm fakat evin ici zaten sicak olacagi icin altina giydirmem diye dusunuyorum sadece ayakli pijamasi giydirilse yeter birde ben hep cevremde şunu gordum bebek uyandığında emzirmek icin kucaga alirken hep yarim kol pamuklu ince yelek giydiriyorlar ben bi kac degisik yelekte alacam ince pamuklu olanlardan
Foto isteriz tabiKizlar e bebege gidip geldik inanilmaz indirimler var fakat virusten dokayi korktugum icin hemen yazdigim bi kac seyler vardi onlara hemen gidip baktim kalin battaniyelerin buraz incesi yumaşak olanlar onlar 30 yl den 11 tl ye duşmuş yildizli olanlardan aldim gotmek isterseniz foto atarim pamuklu battaniye 35 tl den 21 tl ye duşmuş o dediginiz beyaz uzun kisa askili zibinlar 5 tl 7 tl vede 5 al 4 odeydi aldim hemen alt ust pijama aldim muslin ortuleri kalmamis kalanlarda etkek bebişlere goreydi internetten alacam 20 tl gidil bakmanizi tavsiye ederim ben bb dediklerimi aldim şimdilik
Kuzum 5 li setler 03 oluyor 3-6 yok onlarda ama kaliplari kucuk degil idealJammybaby de ki 5 Li setlerin kalıpları Nasıl acaba ? 0 3 mü , 3 6 ay mı almak gerekir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?