2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba Kasim 2019 anneleri başlığından arkadaşınızın sorusu uzerine geldim.Merhaba,aslinda evinizin ısısına bağlı durum.Dogumdan önce oda ısısını ölçen bir termometre edinmenizi öneririm. Oda ısısı 22-24 derece arası olmali. Bu sıcaklik sağlanırsa kalin giydirmenize gerek yok,içine askılı çıtçıtlı badi,üzerne.mevsime uygun tulum ya da alt üst hastane çıkıslarinda olan takim giydirebilisiniz,muhtemelen kundak yapacaginiz için ince pamuklu bir battaniyeye saracaksinizdir,yeterli olur,battaniyeyi açtiginizda yataktan çıkarsa sırtına orta kalinlikta bir yelek,başina ilk ay bir penye şapka yeterli olur.Bebegin üsuyup uşumedigini ensesine ve gogsüne bakarak kontrol edebilirsiniz.Ilk zamnalar kan dolaşımı yeterli gelişmedigi için elleri ve ayakları soğuk olur,üşüdukleri anlamina gelmez,ensesinden ve göğsunden anlayabilirsiniz.0-3 ay giysileri çok almaniza gerek yok çok hızlı büyuyorlar daha çok 3-6 ay almanizi öneririm.Mutlaka esofman kumaşı yelek öneririm çok kalin olmayan tabi(lcw.da var)Bebeklerinzi saglikla kucaginiza almanızı dilerim

Selam hepinize bugün garip bi rahim kasılma sı yaşıyorum bi anda gerilme kasılma oluyo 3 4 saniyelik sonra geçiyo çarşamba günü doktor randevum neden olabilir ki

Aaa süper valla iyi olur senin için. Ben işe başladım bugün çağırdılar bizi. Çarşamba günü de kontrol var artık cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum
Bende aynıyım seninle işteyim sırtım ağrıdı bugün cok alısmak zaman alacak anlaşılan çarsamba randevum var umarım cinsiyeti bende ögrenirim

Selam hepinize bugün garip bi rahim kasılma sı yaşıyorum bi anda gerilme kasılma oluyo 3 4 saniyelik sonra geçiyo çarşamba günü doktor randevum neden olabilir ki
Aynı şey bizde de var arada kasılıyor sonra normale dönüyor 2 gündür çok sık hissettirmiyor kendini küstü galiba bana

Bnde bugün internetten sioariş verdm çok uyguna inmişti battaniyeler

Çook teşekkürler
Kızlar haftaya carsamba gidecem doktora nasibse artik cinsiyet belli olur degil mi
15 haftalik olucam
Bence söylerler.canım bulantıların nasıl oldu?

kızlar bir arkadaş vardı suyu az demişti doktor acaba ne oldu smdi ismini hatırlayamadım

Çook teşekkürler

Bence söylerler.canım bulantıların nasıl oldu?

kızlar bir arkadaş vardı suyu az demişti doktor acaba ne oldu smdi ismini hatırlayamadım
bulanti değişme yok cnm devammm
Demin kustum yoruldum artik uyuyorum
Melodiyi bende merak ediyorum

Cok teşekkür ederiz

Canim altına bi kat daha ayaklı tulum giydiririz , üşürler bence.

günaydın güzel haftalar
işe başlayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. dikkatli olun olur mu
Herkese merhaba bugün işe başlayanlar gününüz nasıl geçti? Benim alışmam baya zaman alacak gibi. Kimsenin maskeye sosyal mesafeye falan dikkat ettiği yok. Allah hastalanmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canim bunu içine giydirirsin, altına da ayaklı pijama, üstüne de takım ya da tulum giydirirsin.

Amin canım benim... Valla bu nornallesme süreci beni çok korkutuyor inşaallah sağ salim atlatırız bu zamanları.

Amin canım benim... Valla bu nornallesme süreci beni çok korkutuyor inşaallah sağ salim atlatırız bu zamanları.
Ayy sorma beni de o kadar strese soktu ki iki gündür o kadar moralim bozuk enerjim düştü ki anlatamam. Hele bugün bir de gittik iş yerine insanlar o kadar umursamaz ki maskenin hiç bir anlamı yok hiç korumuyor niye takıyorsun ki diyenler bile var ya inanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…