Hımm.. o zaman ilk etapta 3 takım alsam yeter 0 3 lerdenKuzum 5 li setler 03 oluyor 3-6 yok onlarda ama kaliplari kucuk degil ideal
Beyaz olanlarida içten giydiririm dedimFoto isteriz tabi
Bu arada kizlar e bebek indirimlerinin cogu kasada oluyor etiket fiyati gecerli degil bilginiz olsun ben sindilik bunlari aldim virus olmasa daha çok dururdukta malumHımm.. o zaman ilk etapta 3 takım alsam yeter 0 3 lerden
Aynen bende oyle yaptimHımm.. o zaman ilk etapta 3 takım alsam yeter 0 3 lerden
Şimdi kalkıp e bebek e gidesim geldi ... cinsiyetim netleşsin deBeyaz olanlarida içten giydiririm dedimEki Görüntüle 2643031 Eki Görüntüle 2643032 Eki Görüntüle 2643033
Eki Görüntüle 2643027 Eki Görüntüle 2643030
Bende aynıyım seninle işteyim sırtım ağrıdı bugün cok alısmak zaman alacak anlaşılan çarsamba randevum var umarım cinsiyeti bende ögrenirimAaa süper valla iyi olur senin için. Ben işe başladım bugün çağırdılar bizi. Çarşamba günü de kontrol var artık cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum
Aynı şey bizde de var arada kasılıyor sonra normale dönüyor 2 gündür çok sık hissettirmiyor kendini küstü galiba banaSelam hepinize bugün garip bi rahim kasılma sı yaşıyorum bi anda gerilme kasılma oluyo 3 4 saniyelik sonra geçiyo çarşamba günü doktor randevum neden olabilir ki
Aslında ilk hamileliğim değil ama 8 yıl geçince unutmuşumAynı şey bizde de var arada kasılıyor sonra normale dönüyor 2 gündür çok sık hissettirmiyor kendini küstü galiba bana
Bnde bugün internetten sioariş verdm çok uyguna inmişti battaniyelerKizlar e bebege gidip geldik inanilmaz indirimler var fakat virusten dokayi korktugum icin hemen yazdigim bi kac seyler vardi onlara hemen gidip baktim kalin battaniyelerin buraz incesi yumaşak olanlar onlar 30 yl den 11 tl ye duşmuş yildizli olanlardan aldim gotmek isterseniz foto atarim pamuklu battaniye 35 tl den 21 tl ye duşmuş o dediginiz beyaz uzun kisa askili zibinlar 5 tl 7 tl vede 5 al 4 odeydi aldim hemen alt ust pijama aldim muslin ortuleri kalmamis kalanlarda etkek bebişlere goreydi internetten alacam 20 tl gidil bakmanizi tavsiye ederim ben bb dediklerimi aldim şimdilik
Muslin kalmamiş bende onlardan sipariş verecem cunku magazaya girmemle çıkmam bir oldu hemen kendimi duşa attim ustumdekileri makineye attim sanirim boyle giderse magazalardanda zor alisveris yaparizBnde bugün internetten sioariş verdm çok uyguna inmişti battaniyeler
Çook teşekkürlerSelam kızlar.2019 kasım annelerinden geliyorum.Biriniz yenidogan bebeği nasıl giydirdiniz diye sormuş.
13 kasım da normal doğumla oğlum oldu.Önemli olan oda sıcaklığı.24-25 derece iyi bi sıcaklık.Ben uzun kollu çıtçıtlı body almadım hiç,gerek olmuyor zaten yenidogan bebeğin üzeri örtülü oluyor her daim.Çıtçıtlı badinin üzerine alt üst uzun kollu,patikli penye giydirdim.Üzerine kısa çorap.Emzirmek için kucağıma aldığımda penye battaniyesine sarıyordum.Yatirinca da pelus battaniyesini örtüyordum.Şöyle bi gerçek var, erkek bebekler sıcağı pek sevmiyorlar.Bebeği hediye paketi gibi kat kat sarmaya gerek yok.Doktorum hep,kendi giydiginden 1 kat fazlasını giydir dedi.Sen tişört giyiyorsan ona uzun kollu,sen atletle duruyosan o tişörtle dursun vs.gibi..
Aralık ayı daha soğuk olmuştu.O zaman birer kat penye daha giydirdim.
Kundak yapmadım hiç.Gece yatarken de kısa çorabını çıkardım hep,patikli altla uyudu,kan akışı için bu gerekli.Şapka ve eldiven 1 ay taktım,sonra istemedi zaten.Çok çabuk büyüyorlar.İlk bebeği olacaklar için söylüyorum yenidogan takımlarını çok almayın.En çok 3-6 ay giydiriliyor.Ağız mendili alın bol bol.
Hepiniz sağ salim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤
Bence söylerler.canım bulantıların nasıl oldu?Kızlar haftaya carsamba gidecem doktora nasibse artik cinsiyet belli olur degil mi
15 haftalik olucam
bulanti değişme yok cnm devammmÇook teşekkürler
Bence söylerler.canım bulantıların nasıl oldu?
kızlar bir arkadaş vardı suyu az demişti doktor acaba ne oldu smdi ismini hatırlayamadım
Cok teşekkür ederizMerhaba Kasim 2019 anneleri başlığından arkadaşınızın sorusu uzerine geldim.Merhaba,aslinda evinizin ısısına bağlı durum.Dogumdan önce oda ısısını ölçen bir termometre edinmenizi öneririm. Oda ısısı 22-24 derece arası olmali. Bu sıcaklik sağlanırsa kalin giydirmenize gerek yok,içine askılı çıtçıtlı badi,üzerne.mevsime uygun tulum ya da alt üst hastane çıkıslarinda olan takim giydirebilisiniz,muhtemelen kundak yapacaginiz için ince pamuklu bir battaniyeye saracaksinizdir,yeterli olur,battaniyeyi açtiginizda yataktan çıkarsa sırtına orta kalinlikta bir yelek,başina ilk ay bir penye şapka yeterli olur.Bebegin üsuyup uşumedigini ensesine ve gogsüne bakarak kontrol edebilirsiniz.Ilk zamnalar kan dolaşımı yeterli gelişmedigi için elleri ve ayakları soğuk olur,üşüdukleri anlamina gelmez,ensesinden ve göğsunden anlayabilirsiniz.0-3 ay giysileri çok almaniza gerek yok çok hızlı büyuyorlar daha çok 3-6 ay almanizi öneririm.Mutlaka esofman kumaşı yelek öneririm çok kalin olmayan tabi(lcw.da var)Bebeklerinzi saglikla kucaginiza almanızı dilerim
Canim altına bi kat daha ayaklı tulum giydiririz , üşürler bence.Bende onu sormustum ama çogu altina bisey giydirmiyormuş yada kilotlu corap giydiriyormuş ama yeni dogana kilotlu çorap giydirilirmi bilemedimki sıkar batar gibime geldi hadi 2.aydan sonra giydirilir ama oncesini bende bilmiyorum burdaki anneler bebek cok sikintiya gelemez demislerdi
Herkese merhaba bugün işe başlayanlar gününüz nasıl geçti? Benim alışmam baya zaman alacak gibi. Kimsenin maskeye sosyal mesafeye falan dikkat ettiği yok. Allah hastalanmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsingünaydın güzel haftalar
işe başlayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. dikkatli olun olur mu
Canim bunu içine giydirirsin, altına da ayaklı pijama, üstüne de takım ya da tulum giydirirsin.Kızlar ben napıcam ya.. İ-NA-NIL-MAZ cahilim bebek konusunda. Anlattığınız şeylerin hiçbirini anlamıyorum. Ne giydiricem ben bu bebeğe doğduğunda şuan içim şişti. İnternet sitelerinden bakmaya başladım şimdi. Mesela kısa kollu zıbın görüyorum. Mesela şunlar gibi. Bebek bunla üşimicek mi kasım aralıkta. Bunun altına pijama altı mı almak gerek bir daha. Bir arkadaş külotlu çorap fln demiş. üstüne hırka giydirilmez heralde bunun. Anneme güveniyordum o da 30 sene öncede kalmış bir şey anlamıyor hatırlamıyor.
Amin canım benim... Valla bu nornallesme süreci beni çok korkutuyor inşaallah sağ salim atlatırız bu zamanları.Herkese merhaba bugün işe başlayanlar gününüz nasıl geçti? Benim alışmam baya zaman alacak gibi. Kimsenin maskeye sosyal mesafeye falan dikkat ettiği yok. Allah hastalanmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy sorma beni de o kadar strese soktu ki iki gündür o kadar moralim bozuk enerjim düştü ki anlatamam. Hele bugün bir de gittik iş yerine insanlar o kadar umursamaz ki maskenin hiç bir anlamı yok hiç korumuyor niye takıyorsun ki diyenler bile var ya inanamadımAmin canım benim... Valla bu nornallesme süreci beni çok korkutuyor inşaallah sağ salim atlatırız bu zamanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?