2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aslında ilk hamileliğim değil ama 8 yıl geçince unutmuşum bide Aralık ayında 13 haftalık düşük yapmıştım onun korkusundan herşey den korkar oldum
Çok geçmiş olsun canim, 13 haftalık düşük neden olmuştu acaba ?

Çok güzeller maşallah güle güle giysin Kuzucuk

Bende çok stresliydim kurum çok kalabalıktı. Su içsem tuvalete çok gidiyorum içmesem bebeğime zarar yediğimden bile korktum Allah Yardımcımız olsun

Cahil cühelalar.. Kardesim basladı benimde bugun (ben öğretmenim başlamadım) onda diyor çok tedirginim diye.. Siperlik maske eldiven ne varsa tak ddm. O da bende alerjik bünyeye sahibiz. Maske kokusu bile bnem bogazımı tahriş ediyor Allahım bu hastalıktan korusun herkesi . Ama dikkat etmeyenlere çk kızıyorm ya bir de ti ye alanlar var... Kendi baslarını yaksalar bari çoğu insana sebep olacaklar

MelodiminEsi Canım nasıl oldun, seni merak ediyoruz..
ne zaman randevun canım, inşallah Rabbim yüzünü güldürür
Bazen iyi bazen kötüyüm ama her daim aklımda kuzum. Yüreğimde hep bi baskı. Rabbim feraha çıkarsın haftaya belli olur nedir ne değildir. Suyu artan çok kişi olmuş onları gördükçe umudum artıyor Rabbim bana bağışlasın yavrumu inşallah hayat bi an tam tersine döndü sanki... İnşallah bu günler de geçecek ♥

Evet canım ti ye alanı ayrı maske işe yaramıyor diyeni ayrı. Sanki bugün benim anksiyetemi iyice azdırmak için gelmiş gibi hepsi karşıma çıktı malesef. Bir de böyle hassas bir dönemdeyiz. Maske beni de çok rahatsız ediyor kokusu midemi bulandırıyor zaten midem bulanmaya yer arıyor hamileliğin başından beri. Allah hepimize yardım etsin

Ayy ne güzel açıklamış ... peki çıtçıtlı badylerden 0 3 alalım değil mi ? 3 6 mı yoksa ?
3-6 almıştım ben hep büyük de olsa altta kaldığı için sıkıntı olmuyor. 0-3ler çok küçük bir de hastane çıkışı içinde oluyor zaten 1, 2 tane.

Çok teşekkür ederiz

Selam hepinize bugün garip bi rahim kasılma sı yaşıyorum bi anda gerilme kasılma oluyo 3 4 saniyelik sonra geçiyo çarşamba günü doktor randevum neden olabilir ki
Muhtemelen bebek toplanıyor :)
Bende aynıyım seninle işteyim sırtım ağrıdı bugün cok alısmak zaman alacak anlaşılan çarsamba randevum var umarım cinsiyeti bende ögrenirim ☺
Oy oy sorma beli ağrıyor insanın oturmaktan. İkimizin de çarşamba belli olacak o zaman sanki :)

Valla biraz tedirgin geçti ama alışırız inşallah.

Valla bize valilik yazı göndermiş maske takmak tüm kamu kurumlarında zorunlu. İyi olmuş her valilik yapmalı bunu.

Kızlar bebişlerin cicilerine bayıldım hepsi güle güle giysin, çok güzel şeyler almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…