- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Haklısın canım beslenmemizde kendimizi korumamız kadar önemli ama her yer o kadar kalabalık ve hijyen o kadar yetersiz ki tedirginim hepİç canım napıcan bebeğin suyu için önemli, ellemizi güzelce yıkarız sıkıntı olmaz.
Nasıl olacak ne yapacam nasıl dikkat edeyim diye düşünürken gece uyuyamadım işten gelince korkunç bi baş ağrısı ile uyumuşum birazÖyle böyle derken 1 iş günü bitti bel ve sırt ağrısı fena eve geldim direk uzandım valla alışmışım yatmaya
Evet canım seni çok iyi anlıyorum ya ben de bugün az içtim 1 lt içmişim sadece ona rağmen 3 kere gittim wcye. Ama 2 lt içmeliyiz yine de kendimize iyi bakmamız lazım.Haklısın canım beslenmemizde kendimizi korumamız kadar önemli ama her yer o kadar kalabalık ve hijyen o kadar yetersiz ki tedirginim hep
En az 8 bardak içmemiz lazım. Evde takibi kolaydı. Hala umudum var tekrar izin verilecek diye bekliyorumEvet canım seni çok iyi anlıyorum ya ben de bugün az içtim 1 lt içmişim sadece ona rağmen 3 kere gittim wcye. Ama 2 lt içmeliyiz yine de kendimize iyi bakmamız lazım.
Evet herkes öyle diyor tekrar izin verilecek filan diye ama bakalım.En az 8 bardak içmemiz lazım. Evde takibi kolaydı. Hala umudum var tekrar izin verilecek diye bekliyorum ☺
Canım bende seninle aynı durumdayım doktorum direkt suyu az içmişsin dedi yeterli gelmemiş dedi havuç suyu içmeye başladım ben de bol bol dinleniyorum ve su içiyorumBazen iyi bazen kötüyüm ama her daim aklımda kuzum. Yüreğimde hep bi baskı. Rabbim feraha çıkarsınhaftaya belli olur nedir ne değildir. Suyu artan çok kişi olmuş onları gördükçe umudum artıyor Rabbim bana bağışlasın yavrumu inşallah hayat bi an tam tersine döndü sanki... İnşallah bu günler de geçecek ♥
Evet aldım canım ayretenÇok güzel bende beğendim puset uyumlu da. peki sen pusetİni aldın mı canım
Evet takım olunca yanılmıyorsam 1.900 demişti . Ayrı almak daha mantıklı geldi banaFotoları yeni gördüm canım pusette almıssın set şeklinde değilde ayrı ayrı mı aldın sanırım öyle daha uygun oluyormus demi
Yaaa gerçekten mi canım.. İnşAllah ikimiz de kolayca atlatırızCanım bende seninle aynı durumdayım doktorum direkt suyu az içmişsin dedi yeterli gelmemiş dedi havuç suyu içmeye başladım ben de bol bol dinleniyorum ve su içiyorum
İçimizi ferah tutalım bu günler geçecek Allahın izniyle
Canım işine karışmak gibi olmasın ama Cumaya çok var o sırada başka bir doktora gidip görüş mü alsan hiç bir şey demeden?bence doktorunun çizdiği kadar karamsar bir tablo çıkmayacak. Görümceme de doktor aynı şeyi dedi, zehir etti. Sağlıkla doğurdu şimdi zavallı kadını çok endişelendirdi son aylarında.Yaaa gerçekten mi canım.. İnşAllah ikimiz de kolayca atlatırızben de içiyorum bol bol normalde de çok su içerdim çok şaşırdım açıkçası. Bana doktor sağ olsun hiç güzel konuşmadı o da aşırı etkiledi beni.. Hani şunu yap bunu yap demedi direkt kalbi durabilir dedi neye uğradığımı şaşırdım
İnşallah canım ya inşallah tez vakitte atlatırız
İnşallah canım ben inanıyorum geçecek hepsi, aramıza sevinçle döneceksin inşallah haftaya.. kendini çok üzmemeye çalış, bol bol dualar oku, Rabbim yardımcınız olsun inşallah ❤Bazen iyi bazen kötüyüm ama her daim aklımda kuzum. Yüreğimde hep bi baskı. Rabbim feraha çıkarsınhaftaya belli olur nedir ne değildir. Suyu artan çok kişi olmuş onları gördükçe umudum artıyor Rabbim bana bağışlasın yavrumu inşallah hayat bi an tam tersine döndü sanki... İnşallah bu günler de geçecek ♥
Bana doktorun dediği şey burdan sakın mutsuz ayrılma eğer kötü bir durum olsaydı seni eve göndermezdim hastaneye yatırırdım dedi bazı doktorlar malesef en kötü seneryayoyu söyleyip gereksiz yere moral bozuyor.Yaaa gerçekten mi canım.. İnşAllah ikimiz de kolayca atlatırızben de içiyorum bol bol normalde de çok su içerdim çok şaşırdım açıkçası. Bana doktor sağ olsun hiç güzel konuşmadı o da aşırı etkiledi beni.. Hani şunu yap bunu yap demedi direkt kalbi durabilir dedi neye uğradığımı şaşırdım
İnşallah canım ya inşallah tez vakitte atlatırız
Ne güzel doktormuş yaBana doktorun dediği şey burdan sakın mutsuz ayrılma eğer kötü bir durum olsaydı seni eve göndermezdim hastaneye yatırırdım dedi bazı doktorlar malesef en kötü seneryayoyu söyleyip gereksiz yere moral bozuyor.
Forumda da okumuşsundur çok kişi bizimle aynı durumu yaşamış ve düzelmiş
Biz de inşallah onlardan olacağız canım
Ah imkanlar kuzumCanım işine karışmak gibi olmasın ama Cumaya çok var o sırada başka bir doktora gidip görüş mü alsan hiç bir şey demeden?bence doktorunun çizdiği kadar karamsar bir tablo çıkmayacak. Görümceme de doktor aynı şeyi dedi, zehir etti. Sağlıkla doğurdu şimdi zavallı kadını çok endişelendirdi son aylarında.
Aminn kuzum aminn çok sağ olasınİnşallah canım ben inanıyorum geçecek hepsi, aramıza sevinçle döneceksin inşallah haftaya.. kendini çok üzmemeye çalış, bol bol dualar oku, Rabbim yardımcınız olsun inşallah ❤
Okudum bir sürü kişiye mesaj attım sorum. Cidden beni doktor mahvetti canım. Başka bir seçeneğim olsa tekrar ona gitmem şuan pandemi nedeniyle de mecburum. Bir kez daha gidip sonra başka doktorlara gideceğim en güzel zamanlarımı zehir etti. Araba beşik vs bakacaktık vazgeçtik düşünBana doktorun dediği şey burdan sakın mutsuz ayrılma eğer kötü bir durum olsaydı seni eve göndermezdim hastaneye yatırırdım dedi bazı doktorlar malesef en kötü seneryayoyu söyleyip gereksiz yere moral bozuyor.
Forumda da okumuşsundur çok kişi bizimle aynı durumu yaşamış ve düzelmiş
Biz de inşallah onlardan olacağız canım
Anladım canım lütfen lütfen kendini üzme bebiş hissediyor içeride. Bence düzelecek hiiiiç merak etme. Bu arada havucu denedin mi merak ettimAh imkanlar kuzumdoktor için iki saat yol gidiyorum. İnşAllah dediğin gibi olur
Aminn kuzum aminn çok sağ olasın
Okudum bir sürü kişiye mesaj attım sorum. Cidden beni doktor mahvetti canım. Başka bir seçeneğim olsa tekrar ona gitmem şuan pandemi nedeniyle de mecburum. Bir kez daha gidip sonra başka doktorlara gideceğim en güzel zamanlarımı zehir etti. Araba beşik vs bakacaktık vazgeçtik düşün
Ne güzel doktora rastlamissin
Hemen katı meyve sıkacağı aldık bebek arabası yerineAnladım canım lütfen lütfen kendini üzme bebiş hissediyor içeride. Bence düzelecek hiiiiç merak etme. Bu arada havucu denedin mi merak ettim
Güya bizde de zorunlu canım ama millet içeri girerken takıyor sonra içerde çıkarıyorValla bize valilik yazı göndermiş maske takmak tüm kamu kurumlarında zorunlu. İyi olmuş her valilik yapmalı bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?