2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benimle görümcemin bebeği arasında 11 ay var o benden sonra doğum yaptı. Onda bir şey gözlemledim. Hep hangi aydaysa ona göre alışveriş yaptı, küçülünce alıyordu ihtiyacını. Benimse bir sürü büyük kıyafetim vardı, kızımın dolabında boşuna yer kaplıyormuş onda görünce fark ettim. O bittikçe küçüldükçe alıyordu o, benim istif gibiydi Ben de bu sefer dayanabilirsem öyle yapacağım fazla ileri dönük almayacağım. Kendimi tutmayı başarabilirsem tabi

Haklısın canım beslenmemizde kendimizi korumamız kadar önemli ama her yer o kadar kalabalık ve hijyen o kadar yetersiz ki tedirginim hep
Evet canım seni çok iyi anlıyorum ya ben de bugün az içtim 1 lt içmişim sadece ona rağmen 3 kere gittim wcye. Ama 2 lt içmeliyiz yine de kendimize iyi bakmamız lazım.

Bir de benim kızımın koca 3 kapılı dolabı vardı, onun 2 çekmecede duruyordu eşyaları

Canım bende seninle aynı durumdayım doktorum direkt suyu az içmişsin dedi yeterli gelmemiş dedi havuç suyu içmeye başladım ben de bol bol dinleniyorum ve su içiyorum
İçimizi ferah tutalım bu günler geçecek Allahın izniyle

Yaaa gerçekten mi canım.. İnşAllah ikimiz de kolayca atlatırız ben de içiyorum bol bol normalde de çok su içerdim çok şaşırdım açıkçası. Bana doktor sağ olsun hiç güzel konuşmadı o da aşırı etkiledi beni.. Hani şunu yap bunu yap demedi direkt kalbi durabilir dedi neye uğradığımı şaşırdım
İnşallah canım ya inşallah tez vakitte atlatırız

Canım işine karışmak gibi olmasın ama Cumaya çok var o sırada başka bir doktora gidip görüş mü alsan hiç bir şey demeden?bence doktorunun çizdiği kadar karamsar bir tablo çıkmayacak. Görümceme de doktor aynı şeyi dedi, zehir etti. Sağlıkla doğurdu şimdi zavallı kadını çok endişelendirdi son aylarında.

İnşallah canım ben inanıyorum geçecek hepsi, aramıza sevinçle döneceksin inşallah haftaya.. kendini çok üzmemeye çalış, bol bol dualar oku, Rabbim yardımcınız olsun inşallah ❤

Bana doktorun dediği şey burdan sakın mutsuz ayrılma eğer kötü bir durum olsaydı seni eve göndermezdim hastaneye yatırırdım dedi bazı doktorlar malesef en kötü seneryayoyu söyleyip gereksiz yere moral bozuyor.
Forumda da okumuşsundur çok kişi bizimle aynı durumu yaşamış ve düzelmiş
Biz de inşallah onlardan olacağız canım

Ne güzel doktormuş ya

Ah imkanlar kuzum doktor için iki saat yol gidiyorum. İnşAllah dediğin gibi olur
İnşallah canım ben inanıyorum geçecek hepsi, aramıza sevinçle döneceksin inşallah haftaya.. kendini çok üzmemeye çalış, bol bol dualar oku, Rabbim yardımcınız olsun inşallah ❤
Aminn kuzum aminn çok sağ olasın
Okudum bir sürü kişiye mesaj attım sorum. Cidden beni doktor mahvetti canım. Başka bir seçeneğim olsa tekrar ona gitmem şuan pandemi nedeniyle de mecburum. Bir kez daha gidip sonra başka doktorlara gideceğim en güzel zamanlarımı zehir etti. Araba beşik vs bakacaktık vazgeçtik düşün
Ne güzel doktora rastlamissin

Anladım canım lütfen lütfen kendini üzme bebiş hissediyor içeride. Bence düzelecek hiiiiç merak etme. Bu arada havucu denedin mi merak ettim

Anladım canım lütfen lütfen kendini üzme bebiş hissediyor içeride. Bence düzelecek hiiiiç merak etme. Bu arada havucu denedin mi merak ettim
Hemen katı meyve sıkacağı aldık bebek arabası yerine sabah ve akşam taze içiyorum şifa olsun inşallah yavruma
Okudum mesajlarınızı hepinizden Allah razı olsun canım ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…