2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Öyle böyle derken 1 iş günü bitti bel ve sırt ağrısı fena eve geldim direk uzandım valla alışmışım yatmaya
Ben de çok yorulmuşum yığıldım kaldım. Bir de gece uyuyamamıştım zaten ne yapsam nasıl etsem diye düşünmekten. Yarın daha iyi olur umarım hamilelere de yeniden izin gelir

Hemen katı meyve sıkacağı aldık bebek arabası yerine sabah ve akşam taze içiyorum şifa olsun inşallah yavruma
Okudum mesajlarınızı hepinizden Allah razı olsun canım ♥
Ooohh afiyet bal şeker şifa olsun kuzumuza. Annesini üzmeyecek o merak etme bak.

Canım iyiyi düşünmeye çalış ah o doktor biraz düzgünce açıklasaymış durumu keşke Bazı doktorlar hiç empati kuramıyor malesef. Allahın izniyle bu günler geçecek inşallah

Ooohh afiyet bal şeker şifa olsun kuzumuza. Annesini üzmeyecek o merak etme bak.
Canım benim ne güzel kalbin var ♥ Nasıl içten yazmışsın ♥
Canım iyiyi düşünmeye çalış ah o doktor biraz düzgünce açıklasaymış durumu keşke Bazı doktorlar hiç empati kuramıyor malesef. Allahın izniyle bu günler geçecek inşallah
Ah canım ah sorma inşallah geçecek gidecek

İnş canım sağ Salim kucağına alıcaksın hepimiz duaları seninle Arkadaşların dediği gibi imkanın olursa başka doktora da görün bencede. İçini ferah tut hep

MelodiminEsi canım sen söyledikten sonra bende bir arkadaşıma sormuştum tek böbrek kesinlikle sıkıntı yapmazmış ve zaman içinde düzeliyormuş.. gerçekten senin doktorun çok fena hiçbir anneye böyle söylenmez dedi ikisinde.. suyu azalıp çoğalır zamanla bunun da önemi yokmuş..

İlk kuzuma hamileyken hastanede bir kadınlar tanışmıştım hamileliğin başından sonuna kadar sorun yaşamıştı 32 hafta suyun tamamen bitti demişlerdi ona rağmen hala merak etme sıkıntı yok diyordu doktorlar...

MelodiminEsi kuzum sen rahat olsana ya dinlen bol suyunu iç ye iç yat Allahın izniyle hiçbişi olmıcak inşAllah Bu doktorları Allah bildiği gibi yapsın sen üzülme ben elika diye bi uygulamada kullanıyorum ordada hep yazıolar suyu azaldı suyu arttı falan sonra kontrolde düzeldiğini görüolar sen hiç üzülme havuçları sık sık iç yarasın kızımıza

Allah razı olsun kızlar bol bol su ve havuç suyu içiyorum, dinleniyorum inşallah kuzuma şifa olur dualarınızı eksik etmeyin ♥ doktor çok önemli çook...

Kızlar bu Arada lohusa pijaması yasa hamilelik pijamasına çok yatırım yapmayın ben kuzumda 3 tane almıştım sadece hastanede giydim eve gelince normal kıyafetkere dönmüştüm benim tavsiyem eşofman ve bir beden büyük pijama götürmeniz olur Doğumdan sonra çok terliyor insan tshirr ve eşofman veya rahat pantolonlar tercih edebilirsiniz emin olun daha çok kullanılıyor.. 1 tane süslü pijama takımı yaptırın çekimlerde kullanırsınız ama saha çok rahat edeceğiniz koyagetler bulundurun

Allah razı olsun kızlar bol bol su ve havuç suyu içiyorum, dinleniyorum inşallah kuzuma şifa olur dualarınızı eksik etmeyin ♥ doktor çok önemli çook...
Bir sonraki randevun ne zaman canım..
Sen canını sıkma her sey düzelir.. Ahanda buraya yazıyorum

Canım bebeğin olunca sanki yıllardır bebeğin varmış gibi olacaksın sakin ol şuan tedirgin olman çok normal. Örneğin kış bebeği olacakları için uzun kollu zıbını olur altına ayaklı pijaması olur bi çift çorap giydirirsin uzerine bi takım giydirirsin tamamdır. Annelik hissi ile herşeyi ayarlarsın inşallah gelsin o güzel günler

Canım ben de düşünmüyor değilim rapor almayı ama nasıl alıcam bilmiyorum bir de ne zamana kadar alabilirim ki daha 5-5,5 ayımız var doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…